Kasabian-Velociraptor

19 Σεπτεμβρη βγαινει ο δισκος.
http://www.youtube.com/watch?v=IeG09ZN4qyg Το πρωτο δειγμα.Πιο ηλεκτρονικα στοιχεια.Για να δουμε.Τον περιμενω πολυ αυτον τον δισκο!

Το κομματι ψιλογαμει !Το θεμα ειναι να εχει και συνεχεια/συνεπεια ο δισκος στα καλα κομματια…Αναμενουμε !

ωραίο, δυνατό χιτάκι. έχει και κάτι το ελαφρώς ανατολίτικο μέσα στον ηλεκτρονικό χαμό. δεν περίμενα κάτι χλιαρό άλλωστε, μιας και πάντα οι kasabian κυκλοφορούσαν δίσκους με έμφαση σε 2-3 χιτάκια και με τον υπόλοιπο δίσκο να αποτελείται από fillers.
ούτε τώρα περιμένω κάτι διαφορετικό.

υπάρχει πάντως κομμάτι στο άλμπουμ με τίτλο ‘acid turkish bath’! είμαι περίεργος να το ακούσω αυτό…

Παιξανε και δευτερο κομματι απο το καινουργιο στο Ο2 ακαντεμι.Ωραιο ρυθμο εχει [B][U][I]Velociraptor [/I][/U][/B]

Επισης ακουγα μετα απο καιρο το wrla και αλλαξα αρκετα τη μετρια γνωμη μου που ειχα για τον δισκο.Τα 5 πρωτα κομματια γαμανε και τον κανουν να στεκεται πολυ καλα γενικα ισοοροπωντας την σαφως κατωτερη συνεχεια του.

Περιμενω το καινουριο album να σταθει επαξια στο προηγουμενο που ηταν κορυφη.Αν και δεν ενθουσιαστηκα με τα καινουρια κομματια…

Ελπιζω με την νεα τουρ που λογικα θα κανουν να μας επισκεφτουν το καλοκαιρι.Γιατι οχι σε ενα ροκγουειβ;

το πρώτο δείγμα από το άλμπουμ μετριότατο :-k

Το αντιθετο πιστευω εγω!

Κανεις δεν εχει ακουσει το album?

Ο δισκος ειναι πολυ πιο balanced σε σχεση με τον προηγουμενο δηλαδη δεν εχει τα μεγαλα χιτ αλλα εχει πολλα κομματια που αξιζουν.Δεν εχει filler δηλαδη ο δισκος αμα εξαιρεσεις το ομωνυμο τραγουδι με το album.Ειναι πολυ αμεσος δισκος.Κομματια οπως το Let’s Roll Just Like We Used To,Goodbye Kiss,Re-Wired και Man Of Simple Pleasures κανουν την διαφορα.

δισκαρα ολκης
ολα τα κομματια super
ο καλυτερος τουσ συνολικα
fillers ειναι μονο το goodbye kiss και το neon neon
ολα τα υπολοιπα ανετα hits για να παιζονται μεχρι τον επομενο τουσ

Μπορειτε να ακουσετε ολο το album εδω

http://soundcloud.com/kasabian/sets/velociraptor/s-5O7Co

Πολύ καλός δίσκος.

let’s roll just like we used to : Μοιάζει τόσο πολύ το βασικό θέμα του τραγουδιού με το [U][B]paint it black[/B][/U] από Rolling Stones, που θα μπορούσε να είναι η διασκευή του. Το ρεφραιν πολύ ωραίο με τις διφωνίες, οι οποίες μου θύμισαν τις διφωνίες των SOAD. Ντάξει, μου άρεσε πάρα πολύ!
days are forgotten: ωραίος ρυθμός, γαμάτο τραγούδι. Μ’αρέσει πάρα πολύ η συνοδεία που ακούγεται στο ρεφραιν, δεν ξέρω αν είναι δεύτερη κιθάρα ή πλήκτρα. Υπέροχο ρεφραίν!!! “days…days are forgotten…now it?s all over…simply forgotten…”. Το αγαπημένο μου τραγούδι από το άλμπουμ.
goodbye kiss: χριστουγεννιάτικο
la fée verte: μου θύμισε λίγο nirvana ίσως γιατί είχε αυτές τις περίεργες αλλαγές τονικότητας. Δεν με τρέλανε. Όπως επίσης δεν τρελάθηκα για τα rewired και man of simple pleasures.
velociraptor!: ΓΑΜΑΤΟ! με το που αρχίζει πορώνεσαι!!
acid turkish bath (shelter from the storm) : ανατολίτικος ήχος και διφωνίες… υπέροχο!
I hear voices: μουσική από/για βιντεοπαιχνίδι… περίμενα να ακούσω το ντρινγκ ντρινγκ από τα coins που κέρδιζα όσο προχωρούσα, πλάκα είχε.
switchblade smiles : ωραίο. μου άρεσε! θυμίζει το “the national anthem” από radiohead.
neon noon: όμορφο κλείσιμο.

Πρωτη ακρόαση: σπερνει. νομιζω μιλαμε για ενα δισκο με 1-2 εώς και καθολου fillers. Elwing_13 διαφωνώ la fée verte που για μενα ειναι απο τις πιο δυνατες στιγμες του δισκου αλλά και για το rewired που μου αρεσε.

μαλλον ειμαι ο μονος που δεν του αρεσε πολυ το ομονυμο :stuck_out_tongue:

ο δισκος ειναι ελαφρα ανισος, οχι γιατι το δευτερο μισο είναι κακό αλλά γιατι τα 4 πρωτα κομματια είναι τρομερα.

σε καθε περιπτωση οι Kasabian με εξεπληξαν ευχάριστα!

[SPOILER][B][SIZE=“4”]FAIL ! :p[/SIZE][/B] [B][I][U]click !![/U][/I][/B].H κομματαρα παιζει 5 μηνες ασταματητα παντου και σπερνει ισαξια με τα fire,club foot,underdog !Αναμενουμε livara !BTW εχει γινει ηδη ρεμιξ με feature του LL Cool J ( ([B][I][U]ΕΔΩ[/U][/I][/B]) ,ενω κυκλοφορει και μια πολυ ωραια ακουστικη εκτελεση ([B][I][U]ΕΔΩ[/U][/I][/B]) .Καλα ο δισκος σπερνει δν χρειαζεται να τα ξαναλεμε ! :D[/SPOILER]

Re-wired ρε