Αυτη την εκδοση λογικα εννοει
https://www.burningshed.com/store/peaceville/product/241/3972/
εχει 2 bonus κομματια: [B]Second [/B]και [B]The Act of Darkening[/B]
μιλαμε ο δίσκος είναι ενα βήμα πριν ακουμπήσει τον θεο μέσα μου.
:-s:-s:-s Βλέπω παντού στο forum αποθέωση…δεν ξέρω λοιπόν, μόνο εγώ τον βρήκα ψιλοαδιάφορο το δίσκο σε σύγκριση με τα παλιά katatonia;
ρε ασε τις συγκρίσεις και ξανά άκου τον δίσκο
Παιδιά, άμα παίξουνε prog (κατά τους Opeth) ειδοποιήστε με.
θα σου κάνουμε αναπάντητη να κατέβεις
:lol3::lol3:
στα του δισκου τωρα,τον ακουω απο τοτε που βγηκε στο ιντερνετ.κανα δυο τραγουδια δεν γουσταρω.ολα τα αλλα ειναι εξαιρετικα με κορυφη για μενα τα Hypnone,The Racing Heart και Lethean.
σιγουρα στα καλυτερα της χρονιας.γενικα το 2012 πηγε αψογα στις επιστροφες των μεγαλων παλαιων του ατμοσφαιρικου ηχου(λαβκραφτ και ετσι :p)
Όταν είσαι άντητη κάνε μου αναπάντητη.
Μετά από αρκετές συνεχείς ακροάσεις οι οποίες και συνεχίζονται αυτή την στιγμή, μπορώ να πω ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με υπέροχο άλμπουμ. Σίγουρα καλύτερο από το συμπαθητικό night is the new day αλλά δύσκολα καλύτερο από το πολυαγαπημένο μου great cold distance. Πάντως τις θέλει τις ακροάσεις του είναι αρκετά πολύπλοκο για τα δεδομένα των τελευταίων άλμπουμ τους. Πλησιάζει περισσότερο από όλα στο viva emptiness στα δικά μου αυτιά. The racing heart για μένα ξεχωρίζει προς το παρόν από ένα σύνολο εξαιρετικών συνθέσεων. Πολύ ωραίο και το μοναδικό bonus track που υπάρχει στην δική μου special edition το the act of darkening.
Μόνο κακό ως τώρα είναι που δεν λέει να κρατήσει το φθινόπωρο για να το απολαύσω όπως πρέπει. Μια μέρα καλή είχε και μετά γυρίσαμε στις λιακάδες. Επίσης θα συμφωνήσω με αυτό που είχε γράψει ο Φουντουκίδης στο hammer στην κριτική του άλμπου. Ναι αυτή είναι μια από τις μεγάλες μπάντες των καιρών μας.
edit edit
φοβερο αλμπουμ!
Επιστρέφω και εγώ με μια πιο ολοκληρωμένη άποψη, καθώς νιώθω ότι ο δίσκος πλέον κάθισε για τα καλά μέσα μου.
Η πρώτη μου αίσθηση ήταν ότι το Dead End Kings αποτελεί μία από τις καλύτερες κυκλοφορίες των Katatonia, κοιτάζοντας στα μάτια το αγαπημένο Last Fair Deal Gone Down, αν και σε πολύ διαφορετικό ύφος. Όσο τον ανακάλυπτα περισσότερο, μπορώ να πω ότι μάλλον απέκλεινα από αυτήν την πρώτη αίσθηση, αν και το άλμπουμ ακόμα μου φαινόταν πολύ καλό.
Ο λόγος ήταν η έλλειψη (κατά τη γνώμη μου) των κορυφαίων στιγμών του Night is the New Day. Βλ. την Α_Π_Ι_Σ_Τ_Ε_Υ_Τ_Η εισαγωγή του Day and then Shade, το New Night, το Forsaker, το Departer, το Idle Blood. Στιγμές μάλιστα που ενισχύονταν από την αρκετά καλά απλωμένη υπνηλία που υπήρχε σε όλη τη διάρκει του άλμπουμ, υπνηλία που έκανε αυτές τις κορυφαίες στιγμές να φαίνονται με τεράστιες οάσεις. Όχι, δεν ήταν κακό άλμπουμ. Το συνειδητοποιώ ακόμη καλύτερα αυτό, τώρα που το άκουσα ξανά μετά από καιρό, παράλληλα με το Dead End Kings. Αλλά κυκλοφορεί αρκετά αυτή η υπνηλία, και κάπως έτσι δεν μπορεί να κρατηθεί συνολικά το άλμπουμ στο επίπεδο των εξαιρετικών συνθέσεών του.
Σχετικά με το Dead End Kings έχουμε πολλές ομοιότητες και μια τεράστια διαφορά. Όπως σε σχεδόν κάθε άλμπουμ, έτσι και εδώ έχουμε δυνατές και αδύναμες στιγμές. Τα κομμάτια με τα οποία κόλλησα, με τη σειρά που εμφανίζονται στο άλμπουμ, είναι: The Parting, Hypnone, The Racing Heart, Ambitions, Dead Letters. Ωραία. Και; 5 τίτλους έγραψα στην παραπάνω παράγραφο, 5 έγραψα κι εδώ. Ναι, αλλά ένα άλμπουμ δεν είναι μόνο οι δυνατές του στιγμές. Και όσο και αν ευχαριστώ τον Θεό που στα 4 λεπτά του The one you are Looking for is not Here δεν προλαβαίνω να κοιμηθώ, σε όλο το υπόλοιπο άλμπουμ ζω την κάθε στιγμή. Ανακαλύπτω, μάλιστα, συνεχώς νέες αδυναμίες μέσα σε αυτό και τελικά, ναι, το Dead End Kings, συνολικά, καταφέρνει να σταθεί κοντά στο επίπεδο των δυνατών του σημείων. Δεν κουράζει. Δεν μετράω πόσα κομμάτια απομένουν για το Dead Letters όταν τελειώνει το Ambitions. Δεν με απασχολεί.
Σε γενικές γραμμές, το Dead End Kings, πολύ απλά, κοντεύει να με ξανακάνει φανμπόη.
Μεχρι στιγμης δεν μου χει κανει ιδιαιτερη εντυπωση, ΑΛΛΑ ουτε και το προηγουμενο μου αρεσε για αρκετο καιρο και τωρα το γουσταρω αρκετα. Γενικα οι Katatonia της μετα-Viva Emptiness εποχης (που ισως θα επρεπε να συμπεριλαβω και αυτο, γιατι αποτελει ενα ενδιαμεσο σταδιο) ειναι μια τελειως διαφορετικη μπαντα απο εκεινη που εμαθα. Θα πει κανεις οτι και τα πρωτα μεχρι Brave Murder Day ειναι διαφορετικα με τα επομενα, οπως και σε μεταξυ τους συγκριση και θα συμφωνησω, αλλα ειναι μια πορεια παρομοια με εκεινη που επελεγαν τα αναλογα σχηματα της εποχης και σου καθεται πιο φυσικο ως εξελιξη.
Eγώ όταν το άκουσα τις 2 πρώτες φορές μου φάνηκε μέτριο απλά. Θέλει πολλές ακροάσεις νομίζω, έχει πολύ βάθος σαν δίσκος καθώς κ πολύ συναίσθημα. Νομίζω προσωπικά πως είναι σίγουρα καλύτερο από το προηγούμενο και μάλλον καλύτερο και απο το TGCD το οποίο υπεραγαπώ.
μην υβρίζετε τα θεία.
Πρωτες ακροασεις και απογοητευτικα. Σιγουρα εχει να κανει με το οτι το NITND ειναι μακραν το αγαπημενο μου αλμπουμ απο δαυτους οποτε ειχα πολυ ψηλα τον πυχη.
δισκαρα ηταν, αχρείαστο μου φαίνεται …
[B]Dethroned & Uncrowned[/B]
Swedish masters [B]rework[/B] their [B]Dead End Kings[/B] album for Kscope
In August 2012 Katatonia released Dead End Kings, their ninth studio album. The album was the band’s most successful to date and cemented the Swede’s position as masters of sorrowful metal.
Dead End Kings was released on the Peaceville Records label, the band’s home for the past 14 years. In September 2013 the band return with Dethroned and Uncrowned, their first release on Kscope, Peaceville’s sister label.
Many of the ecstatic reviews the Dead End Kings received commented on the fact that the album marked another step in the band’s journey towards a more progressive sound. Dethroned and Uncrowned allows them to explore these elements of the record further as they have reworked the album, creating new moods and textures while still staying truthful to the core of the songs.
Kscope
The album will be available on double LP, download and as 2 disc (CD & DVD-AV) digibook set, which also features a 5.1 surround mix of the album.
εδώ ετοιμάζουν remix-remaster στο ήδη τέλειο Viva Emptiness, σε αυτό θα κολλούσαν, που έχει και λίγο ενδιαφέρον σαν κίνηση;
τί να πεις…business [-X
Ορίστε τι πόσταραν στο fb πριν λίγες ώρες:
Buy a signed greetings card with a personalized hand written message from the band (with your own choice of text up to 20 words) that you can post yourself to a friend to celebrate his/hers birthday, or pass along as a greeting, thank you message or just keep it empty. You decide!
Εκεί θα κολλούσαν;