Κριτική συναυλίας Katatonia

Μία ερώτηση όσον αφορά την - άρτια, κατά τ’ άλλα - ανταπόκριση:

1200 άτομα (τέταρτη παράγραφος) είναι λίγοστοί οπαδοί (πέμπτη παράγραφος)?

Μήπως υπάρχει κάποιο τυπογραφικό λάθος, ή εγώ δεν κατάλαβα καλά?

Sorry για την παρέμβαση.

Καταρχάς καλησπέρα. Οι λιγοστοί που αναφέρω στην κριτική έχει να κάνει άμεσα με το χώρο. Με τα ίδια άτομα στο An θα γινόταν το αδιαχώρητο. Ωστόσο από την απόφαση να διεξαχθεί η συναυλία στο Gagarin το οποίο σε καμία περίπτωση δεν γέμσε, βγαίνει το συμπέρασμα ότι οι διοργανωτές θεώρησαν μικρό το An και περίμεναν σαφώς περισσότερο κόσμο. Για τα δεδομένα των Katatonia ο αριθμός των ατόμων ήταν ικανοποιητικός. Αν θες πάρε λάθος την εκτίμηση για 1200 άτομα. Τι πιστεύεις εσύ για την προσέλευση ? Από ότι κατάλαβα ήσουν κ συ εκεί.

Πάντως δε’νομίζω το Gagarin να χωράει πάνω από 1000 άτομα… Ίσως να κάνω και λάθος…

1000??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Oύτε καν! Αποκλείεται να ταν 1200 άτομα εκεί μεσα, θα χατε παστωθεί σαν σαρδέλες. Στην συγκεκριμένη συναυλία δεν παρευρέθηκα, αλλά έχω πάει σε αρκετές άλλες στο Gagarin. 800 με 900 είναι max για το χώρο.

Και λιγότερο μη σου πω…

Όχι, sorry και πάλι.
Δεν ήμουν εκεί - δεν ακούω Katatonia - απλά διαβάζοντας το report μπερδεύτηκα λίγο και συμπέρανα ότι το 1200 θα είναι ορθογραφικό λάθος πάνω στη ροή του λόγου.
Αυτό, μόνο.

σε τι πράγματα κολλάτε ρε

Το 1200 ήταν μια πληροφορία που έμαθα. Ποτέ δεν μπορούσα να υπολογίσω κάτι χοντρικά. Επειδή δεν μένω Αθήνα, δεν ξέρω τη χωρητικότητα του Gagarin. Έτσι προέκυψε και το λάθος μου.Sorry για την παραπληροφόρηση :slight_smile: Ευχαριστώ για την επισήμανση.

Βασικά την βλακεία την είπα εγώ… Ήμασταν μπροστά-μπροστά με τον Άλκη και “έκοψα” με το μάτι, αλλά ενώ στο gagarin έχω πάει κάποιες φορές, δεν έχω καλή εκτίμηση για τον χώρο. Στους katatoniους πρέπει να ήταν γύρω στα 900 άτομα. Είχε κόσμο, αλλά δεν πατηθήκαμε κιόλας… Προσωπικά πιστεύω ότι η συναυλία δεν μπορεί να κριθεί ως επιτυχημένη, γιατί μετα τις τελευταίες τους δουλειές πίστευα ότι έχουν αποκτήσει μια άλλη δυναμική στον μεταλόκοσμο, δυναμική που δυστχυώς δεν μεταφράστηκε σε sold out show

Α… και btw κατά την γνώμη μου ήταν πολύ μέτριοι…

Σώπα βρε, που θα ζητήσεις και συγγνώμη! Να 'μαστε καλά!

Το πρόβλημα λύθηκε δια παντώς με τη βοήθεια του Ηλία. Κόπηκαν οι επίμαχες σκηνές στην κριτική :slight_smile: