Kawir, Acherontas, The One, Serpent Noir 29/03/2013 Κυτταρο

[SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER][/SPOILER]

:stuck_out_tongue:

exeis dikio. den peirazei elpizw na exei arketo kosmo to live xairomai na milaw me gnwstes ths mousikhs.

Βασικα με τοσο τσακωμο που εχετε ριξει εδω μεσα,προβλεπω να δινετε ραντεβου για ξυλο πριν,κατα τη διαρκεια η μετα το live…#-o

Οποιος εχει προβλημα με τις πολιτικες αποψεις συγκροτηματων η μελων τους απλα δεν παει στο live…Οποος δεν εχει παει…Απλα τα πραγματα.Χωρις προσβολες και τα λοιπα.
Προσωπικα ποτε δεν θα ενισχυα οικονομικα μουσικο που ανηκει στον ακροδεξιο/εθνικιστικο χωρο γιατι ειναι κατι που δεν με εκφραζει.
Οι μπαντες που ανεχονται να παιζουν με αλλες μπαντες που εχουν τετοιες αποψεις ειναι παραπλευρες απωλειες…

Μα γιατί να μιλήσεις για μουσική αφού δεν ξέρεις. Ξανά παραθέτω το ποστ…Πω έχω λιώσει στα γέλια.
" για εξήγησε μου τα βασικα του black metal αλλα θέλω πρώτα να κατσεις σε ενα ντραμς σετ και να μου κανεις ενα blast beat η μαλλον να γράψεις ενα riff αλλα τι σου λεώ τώρα αγνωστοι όροι στο λεξιλόγιο σου" .

Και δεν ξέρεις ούτε ότι οι Napalm Death έχουν blast beats. Που είναι και “πατέρες” του συγκεκριμένου drum beat. Δηλαδή είσαι εντελώς άσχετος.

:lol: :lol: :lol:

Τέσπα, το κόβω εδώ. Καλά να περάσετε στο live.

Ε μην μας το ζαλιζεις τοτε να πεταγεσαι σαν τσου τσου αφου δεν θα ρθεις στο λαιβ…οποτε γραφεις εσυ και ο το γλυφτακι των den saakaldte o Prosatanic μεσα στην προκληση και ειρωνια ειστε ακρως προκλητικοι…αφου απο τους μισους εδω ουτε οι 2 δεν θα ρθετε…απλα αντιφα προπαγανδα κανατε απο την αρχη οι μισοι και οι αλλοι μισοι για το εισητηριο μιζεριαζατε…αντε σε καμια συναυλια της κνε…

Άσε μας κουκλίτσα μου. (εγώ θα έρθω)

Ετσι,καλα μας τα λες…
Αποσυρομαι να παω να γλυψω τωρα γτ τελικα δεν εχω κλεισει ολοκληρη βδομαδα φιλοξενιας,ειμαι ακομη στο 4ημερο κι εχω δρομο ακομη.

εσενα δε σου μιλησε κανεις…αντε γιατι το χετε παραξηλωσει με τισ προκλησεις σας…λιγα τα λογια σας γιατι προσβαλετε χοντρα οπιον δεν ειναι στην παρεουλα σας και στις ιδεες σας…δεν θελω καμια κουβεντα μαζι σας,ουτε συ αλλως την κανω απο δω μεσα…αντρακλες και καλα θα κανετε να μαθετε τροπους και να ακουτε και μια αλλη αποψη…και τις μαγκιες σας στα αντρακια και συ κοκονα στις γιαφκες σας.

Εγώ προσπαθώ να σε προσελκύσω ερωτικά (μέχρι και κουκλίτσα σε είπα), και εσύ με πληγώνεις…

Εισιτήριο με "ι"
Οπιον με ένα ακόμη “ο”

Ήσουνα μια ναζι και ήμουνα ανάρχα
και τώρα που σε πήρα εγώ κυκλώνεις και το άλφα

<3

[SPOILER] loipon opws lathos diavases sto wikipedia oi napalm death htan oi prwtergates tou blast beat. Den einai akrivws etsi. O mick harris to onomase etsi kai to ekane gnwsto .to one foot blast beat gia thn akriveia. Twra vevaia uparxoun kai alla eidh blast beat pou mporeis analutikotata na matheis apo to evolution of blast beat tou theou roddy. Oi texnikes ekselixthikan kai to onefoot blast o sandoval to teleiopoihse se groovaristo kai stakato opws prepei na einai. :)[/SPOILER]

ειμαι αντιθετος με την χρυσαυγιτικη ιδεολογια, αλλα αυτες οι μπαντες και ειδικα οι Ματαρον μ’ αρεσουν… οποτε θα πηγαινα…

Επισης εδω και ωρα διαβαζω τα ασχετα ποστς… ΡΕ ΣΕΙΣ… οποιος/α δεν γουσταρει, δεν του αρεσουν κλπ, απλα ας μην ερθει… στα παπαρια μας αν θα ειναι φασιστες, αναρχικοι κλπ… ΟΛΟΙ τα ιδια σκατα ειναι. Και οι αριστεροι ωρες ωρες φασιστες γινονται. Ηρεμηστε ρε παιδια, η μουσικη πανω απ’ ολα :wink: !!!

Εδω μιλαμε ισως και για το λαιβ της χρονιας και καθεστε και χαλιεστε για πολιτικα κλπ παπαριες;;;

Γι αυτο ειμαστε για το μπουτσο λαος ωρες ωρες…

Φιλια… :):slight_smile:

Helenrose, will ya? Σου γράφω και ποίημα άμα γουστάρεις να ‘ουμ’…

Φίλος τώρα θα τσακωθούμε όμως ε; Την Helenrose την πολιορκώ απο τη μέρα που τη γνώρισα.

Όπου νάναι, στο θρεντ θα διαβάσουμε για τις alternate picking τεχνικές του πετρούτσι και το πόσο άμπαλο ήταν το νορβηγικό μπι εμ του σνόρε.

Έλα μωρέ με τον άμπαλο.One foot blast beat έχει?Δεν έχει…

Όχι αλλά έχει Χελλχάμερ και ο Χελλχάμερ περνάει.

Ρε μη με προκαλείτε κι εμένα να γραφω μαλακίες…

Τεράστια η συμβολή του Χελχάμερ, ειδικά στο “Grymyrk”!

Έλα γράψε κι εσύ, διασκέδασέ μας…