Kawir, Acherontas, The One, Serpent Noir 29/03/2013 Κυτταρο

Πολλά είναι αλλά δε πα να γαμηθεί, εδώ πρόκειται για ιστορική σύναξη :!:

Τςςςς αυτά είναι ονόματα να τα βλέπεις έτσι μαζεμένα. Μάλλον θα είναι το πρώτο live για φέτος :smiley:

[SPOILER]Και την επόμενη μέρα έχει επετειακό live στη Λιβαδειά :!: tba[/SPOILER]

Τα 15 ευρω για τοπικο live μου κακοφαινονται καπως και μενα, αλλα εξαρταται. Αν ειναι να πληρωθουν τιποτα Kawir… και πεσουν τιποτα αεροπορικα στους The One και Serpent Noir, γιατι ειναι και το αν οι δευτεροι εμφανιστουν με full συνθεση. Τη προηγουμενη φορα που ειχαν ερθει οι The One παντως (και δυστυχως δεν μπορουσα να παω) ειχαν 15 ευρω μονοι τους αν θυμαστε. Οποτε εμενα μου φαινεται οκ εν συγκρισει.

Σιγά να πούμε που είναι πολλά 15 ευρώ για 4 μπάντες εκ των οποίων οι 2 είναι ιστορικά ονόματα και οι άλλες 2 ελπιδοφόρες του είδους. Προσωπικά δε χαλιέμαι καθόλου και το περιμένω από χθές που το μαθα :smiley:

Το δεύτερο “ιστορικό” όνομα ποιο είναι?

Τα 15 ευρώ είναι πολλά ως απόλυτος αριθμός και βάσει της οικονομικής συγκυρίας.

Αυτό δε σημαίνει ότι:

  • Μπορεί κανείς να κατηγορήσει μια εταιρεία, η οποία έχει φέρει με πάμφτηνα εισιτήρια ένα σωρό ονόματα του εξωτερικού που αλλιώς δε θα βλέπαμε ποτέ.

  • Είναι λόγος (εκτός ακραίων περιπτώσεων, ζήτημα επιβίωσης πχ.) για να μην πάει κάποιος που θεωρητικά γουστάρει όλες ή κάποιες από αυτές τις μπάντες.

Acherontas :slight_smile: Βασικά ειναι απλά σημαντικό όνομα όχι ιστορικό.

Γενικότερα συμφωνώ σε οτιδήποτε λές :slight_smile:

Κι εμενα μου φανηκαν καπως αλλα μην ξεχνατε πως ειναι στο Κυτταρο αυτη. Αυτο δεν ειχα προσεξει εγω. Και λογικα εκει παιζει αλλο ενοικιο απ’ οτι στο ΑΝ.
Μιλωντας με εναν απο τους 2 διοργανωτες, μου ανεφερε για την τιμη πως για ολες τις μπαντες θα πρεπει να ερθουν τα ακολουθα ατομα απο το εξωτερικο, καθως ολοι τους εχουν μελη εξω.

2 από Ελβετία
2 από Σερβία
2 από Αγγλία
1 από Ιταλία

Υπάρχει περίπτωση να το δούμε κ εδώ πάνω αυτό το σχήμα?(κ μόνο που το γράφω γελάω ρε πούστη μου)

Παρα πολυ χλωμο σε βαθμο σε βαθμο σηψης. Ειναι γνωστο πως το Defiance μονο Αθηνα κανει… :?

Α μάλιστα,δεν είδα τον διοργανωτή.Αλλά κ πάλι επειδή δεν ξέρω πως λειτουργεί το όλο θέμα έλεγα μήπως γίνει καμιά συνεργασία με κάποιον τοπικό διοργανωτή κ τους φέρουν.Δεν ξέρω αν γίνεται αυτό…τέλος πάντων σε κουβέντα να βρισκόμαστε.

Αυτο. Μονο αν θελησει να το φερει το πακετο κανενας τοπικος διοργανωτης, αν βολευουν οι ημερομηνιες και παει λεγοντας…

Αυτο.

Ουάου, δεν χάνεται με τίποτα αυτό. Και πόσο θα’θελα να παιχτεί κάτι από Stutthof :!:

Κάθε φορά που κάνουν live οι Acherontas παίζουν και κάποια κομμάτια από Stutthof. Και πετάγονται ξαφνικά μπροστά στη σκηνή “κάποιοι” με ξυρισμένα κεφάλια (που πριν ήταν ψιλοεξαφανισμένοι), για να δηλώσουν την παρουσία τους.

Και τον ύμνο των SS μην ξεχάσουν.

Οι υπόλοιποι τι κάνουν;

Χμ, παλιά που τους είχα δει σαν stutthof δεν θυμάμαι να είχε γίνει τίποτα τέτοιο.
Παίζει να έχουμε κανά “φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες” σκηνικό ε;

έντιτ: μην παρεξηγηθώ, δεν έχω καμία σχέση με τέτοια ιδεολογία και με ξυρισμένα κεφάλια.

Δύο φορές τους είδα στη Θεσ/νίκη, και τις δύο είχαμε τέτοια περιστατικά πάντως.

Κανονικά θα έπρεπε να έχουμε κανα τέτοιο περιστατικό.

Απιστευτη συναυλια!!!τωρα οσο αφορα το εισητηριο μου φανηκε ακριβο αλλα δεν γνωριζα πως οι μπαντες εχουν μελη απο το εξωτερικο…μονο οι Acherontas ηξερα πως εχουν μελη απεξω:-k
οποτε δικαιολογειται απολυτα η τιμη…μην ξεχναμε ενοικιασεις μαγαζιου εισητηρια φπα και λοιπα…:wink:
ανυπομονω να δω Serpent Noir που δεν τους εχω δει αλλα και τις αλλες 3 μπαντες αν και τους εχω δει…:stuck_out_tongue:
kawir ειχαν χαθει απο συναυλιες ελλαδα,The one τους ειχα δει με Acherontas πριν 3 χρονια και ειδα Acherontas στο Under black sun open air στη γερμανια καλοκαιρι που χα παει να δω τους θεους isvind…Οι Αcherontas τα σπασανε πραγματικα…απο τις Κορυφαιες μπαντες στον σκοτεινο ηχο και τα μελη τους παιζουνε και στην μπανταρα Nightbringer!!!8O
…Αλλα ρε παιδια μην ξεφευγετε απο το θεμα της μουσικης…το πηγατε στα πολιτικα…τι μας νοιαζει αν ερθουν φασιστακια η οχι στο λαιβ για να πορωθουν με την αρχαιολατρεια των καβειρων η Stutthof…μην αναβετε τα αιματα…οι μπαντες δεν εχουν σχεση καμια…συνεντευξεις και στιχους αν διαβασετε θα καταλαβετε…οι Acherontas παιξανε Stutthof τραγουδια σε ολη την Ευρωπη και σκανδιναβια και απο τους 5 δισκους τους (και σαν βασικο ονομα παρακαλω)και εγινε χαμος στη γερμανια… και με συνδυασμο kawir κολαση θα ναι!!!οποτε μην προπαγανδιζετε τις δικες σας ιδεες φοβιζοντας κοσμο…ΚΑWIR,DEAD CONGREGATION,ACHERONTAS,RAVENCULT ειναι μπαντες που εξω ο κοσμος πληρωνει να τις καλεσει να πανε και γινεται ο χαμος και δω μιζεριαζουμε με πολιτικες και αν το εισητηριο ειχε λιγα ευρω παραπανω…ας σαπορταρουμε την ελληνικη σκηνη που αξιζει τοσα πολλα και οχι να θαβουμε τα δικα μας παιδια και να φοβιζουμε τον κοσμο με πολιτικες σαχλαμαρες…
ελπιζω να ακουσουμε απο τα παλια kawir και Stutthof!!!:smiley:
θελω επειγοντως να δω Ravencult kai Unholy archangel live!!!

ελενη απο χαλκιδα.