Γαμανε οι Kawir. Και μην λετε μαλακιες για το εισιτηριο, μια χαρα ειναι.
Σταυρος απο Μπραχαμι
Γαμανε οι Kawir. Και μην λετε μαλακιες για το εισιτηριο, μια χαρα ειναι.
Σταυρος απο Μπραχαμι
You are kidding, right???Δεν σε νοιάζει αν έρθουν φασιστάκια στο λαιβ???Δεν σε νοιάζει αν μαζευτεί κόσμος απ’ έξω και σε σταμπάρουν και φας κάνα ξύλο??Βλέπεις ότι η κατάσταση με τη ΧΑ έχει ξεφύγει στην Ελλάδα. Στη γωνία περιμένουν τέτοιες καταστάσεις. (και δεν μιλάω για το συγκεκριμένο λαιβ, αλλά γενικότερα για τέτοιου είδους events)
Αρχαιολατρεία??Δωδεκάθεος!!!Εθνικιστικά τα κατηγορούν. Τα αίματα δεν τα ανάβουμε εμείς αλλά οι καταστάσεις.
Και πίστεψε με κατά εκεί πηγαίνουν. Δεν κατηγορούνται για εθνικοσοσιαλισμό αλλά για δωδεκαθεισμό και εθνικισμό. Όπως και οι Unholy Archangel.
Στα λέω αυτά γιατί ούτε πορωμένη πολιτικά είμαι, ούτε ανήκω κάπου. Απλά είμαι διαβασμένη.
Τέλος, μιας και αναφέρθηκε ναι στη Θεσσαλονίκη μόλις βγήκαν οι Acherontas οι μισοί εξαφανίστηκαν πίσω και εμφανίστηκαν άλλοι.
E ναι, μπάντα με όνομα Stutthof ουδεμία υποψία εγείρει περί πολιτικής προτίμησης. Ας κάνω κι εγώ μία Auschwitz ας πούμε έτσι για τη φάση. Καλά όσο για την αναφορά περί στίχων ας γελάσω. Ξεκινάμε λοιπόν.
Κομμάτι από σπλιτ με τίτλο “Into the White Waters of Hellas”: Stutthof - Wenn die SA und die SS.
Κι εδώ μια πρόχειρη αλλά ενδιαφέρουσα παραπομπή:http://usuarios.multimania.es/zhtw_h_nikh/stuthoff.htm
Stuthoff hymns the darkness and war against all those who try to destroy our race and rrots. The band lately recorded 6 new songs of Aryan hate under the title “Hecate’s Embrace”. They dedicate their opus to Varg Vikernes (Burzum leader turned into AlGermanische Heideniche Front’s occult leader) and to Hendrik Möbus (German black metal band leader turned into Deutsche Heidnische Front’s ex-leader), and of course to GOLDEN DAWN - CHRYSI AVGHI - XPYSH AYGH.
Και για να μην ξεχνάμε και τις δηλώσεις ότι οι Acherontas δεν έχουν καμιά σχέση με τους Stutthof(άσχετα που παίζουν κομμάτια τους): "Acherontass formed this band after dissolving his previous band Stutthof in 2007, but does not consider it as a direct continuation. "
Επίσης υπήρχαν παλιά στο myspace των Acherontas υπεραμυντικές δηλώσεις του στυλ: ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΗΘΗΣ.
Πέρα απ’ όλα αυτά, δε θα σχολιάσω καν τις βλακείες περί “πολιτικής προπαγάνδας”. Ένα γεγονός αναφέρθηκε απλά που κάνει κακή εντύπωση, γιατί δεν είναι και το καλύτερο θέαμα να βλέπεις ορκ να πετάγονται απ’ το πουθενά επειδή νιώθουν “ξαφνική υπερηφάνια”. Κι εγώ έχω δει Acherontas δύο φορές και μ’ αρέσουν, αλλά είναι τουλάχιστον τραγικό να εθελοτυφλούμε επειδή για τους χ,ψ, λόγους το γυρίσανε σταδιακά σε άλλη θεματολογία.
Ορέστης από Βόλο.
ρε παιδια δηλαδη επειδη οι χρυαυγητες και οι φασιστες εχουν καπηλευτει ολα τα συμβολα τι παει να πει πως και οι καβειροι που φορανε μαυρες ρομπες με μαιανδρους και τραγουδανε αρχαιοελληνικα ειναι εθνικιστες οι ακροδεξιοι?
εγω μια αθηνα με The one καΙ μια γερμανια που χω δει Acherontas τιποτα περοιεργο δεν εγινε…βωμοι και τελετουργικα πραματα ειδα:-k
τωρα αν καποιοι φετιχιστες εκμεταλευονται αυτα τι να πω…
εγω με τις φιλες μου θα παω στο λαιβ και δε με νοιαζουν τα αλλα…
και οταν λεω μη δυναμιτιζετε το κλιμα εννοω αυτο ακριβως.πως τετοιες αναφορες δεν εχουν σχεση με τι μουσικη των μπαντων.και αυτα που ανεφερες γλυκε μου για stutthof δεν τα ξερα…πρεπει να ναι πριν καλα καλα το πρωτο τους αλμπουμ…και παλι οχι acherontas…παρολα αυτα αγαπες μοy σιγουρα θα ακουτε marduk,burzum taake και δεκαδες αλλες μπαντες ποyπαρομοιες σποντες εχουn πει:p
αλλα burzum ολοι αγαπαμε ομως ε??η dark throne
norsk arisk black metal πισω απο το transylvanian hunger οπισθωφυλλο…:lol:
παιδια παμε να περασουμε καλα και ασ αφησουμε πολιτικες ταμπελες μακρια…αηδιαζω με ολα αυτα…
metal is the law!!!
Καλά για τις άλλες μπάντες μάλλον πρέπει να ενημερωθείς λίγο καλύτερα, ειδικά για Taake, Marduk. Και δεν κατάλαβες τη θεματολογία του ποστ. Όπως ανέφερα παραπάνω κι εγώ ακούω Acherontas, και Stutthof μπορεί ν’ ακούσω κάποια στιγμή στην τελική, αλλά το να χαρακτηρίζεις πολιτική προπαγάνδα ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός είναι προκλητικό και άτοπο. Πέρνα καλά με τις φίλες σου στο live και μη γράφεις πολλά πολλά παραπάνω αν είναι, εφόσον δε σε νοιάζει τίποτα άλλο πέρα απ’ τη μουσική.
Καλες;
Στα παπαρια μας ποιοι θα ερθουν… εδω μιλαμε για Kawir… Ποσο καιρο εχουν να παιξουν; 3-4 χρονια;
Συν οτι ο καινουριος δισκος ειναι πολυ καλος!!! Τωρα αν σκασουν μυτη χρυσαυγουλιτες… κλάιν. Θα δουμε και καραγκιοζοθεατρο… Κι αυτα περι σταμπαρισματος, παπαριες τα θεωρω… λες και οι αριστεροι ειναι καλυτεροι. Ωρες ωρες χειροτεροι φασιστες γινονται!
Το εισητηριο ειναι μια χαρα!!!
ΕΣΥ… λεγε τι ξερεις!!! :D:D
το μυνημα μου γλυκε μου ηταν απλο…μην πυροδοτουμε το κλιμα χωρις να υπαρχει λογος μιας και το event ειναι μουσικο καθαρα…οσα βιντεο ειχα δει αλλα και μετα την συζητηση που καναμε εψαξα και ειδα δεν ειδα τιποτα περιεγο για καμια μπαντα…
σου λεει κατι πως τις εισαγωγες marduk τις κανουν οι arditi???και πως οι taake στο λαιβ εdω αθηνα πριν κατι χρονια φοραγανε totenkomph??κατι που δεν μου αρεσε αλλα αδιαφορω…απλα επειδη ειπες αν γνωριζω η οχι…δεν πειραζει θα δω το λαιβ με τις φιλες μου και τους φιλους μου αδιαφορωντας ναι για αυτα…εγω τα αποκαλω κουτσομπολια για πρωιναδικα τι ιδεες ειχαν πει καποτε καποιοι και ολα αυτα…και θα σταματησω να μιλαω οταν εγω θελω και οχι με το νταβατζηλικι σου και καλα να σταματησω να μιλαω…ειμαι κοπελα και οχι ο φιλος σου απο το στρατο…και δεν με ξερεις καν.αν εχεις θεμα με φασιστες πηγαινε να τους βρεις…ξερεις που καθονται…εγω θελω ναι να απολαυσω ενα ωραιο λαιβ.και αφου οπως ειπες ειναι αδιαμφησβητητο γεγονος τοτε τι το αναφερεις…ασε αυτους που απλα ξερουν να ξερουν οπως ειπες…για να το λες ομως θες να το μαθουν και αλλοι(αυτο εννουσα για μην πυροδοτειτε το θεμα…να σαι καλα.τα λεμε στο λαιβ:)
το λαιβ θα ρθεις να δεις η να βρεις γυναικα??:lol:
ακριβως!!!
Ειναι πασιγνωστο πως αλλαζοντας απο Stutthof σε Acherontas, αλλαξε το περιεχομενο των στιχων της μπαντας αλλα οχι η ιδεολογια των μελων. Το ξερουν ακομη και οι πετρες δλδ. Καλοι οι Acherontas αλλα ειναι και λιγο ξενερωμα απο την αλλη να βλεπεις σκιναδες με ταττου σβαστιγκα στην ξουρα. Το πολυ πολυ να δουμε κανα ματς εκει στην περιοχη χρυσαυγιτων-μεταναστων.
Βερζεβουλης απ’την σπηλια μου.
τιτλοΙ STUTTHOF :
http://www.metal-archives.com/albums/Stutthof/And_Cosmos_from_Ashes_to_Dust.../87204
BEBAIA το ονομα που ειχαν ηταν αλλο θεμα:lol:…
αλλα στιχουργικα σαν acherontas einai…αν κοιταξεις τιτλους απο τις δουλειες τους…
αλλωστε αν επαιζε τετοιο θεμα θα τους ειχαν κοψει απο ολα τα λαιβ εξω,ενω αντθετα ολο παιζουν…και τωρα λεγανε πως παιζουν παλι deathkult open Air στη γερμανια…
οντως τετοια ατομα ειναι ξενερωμα αλλα η μπαντα τι σχεση εχει??
αστους αλλους να ξυριζονται:p
Εσυ νομιζεις οτι ειναι απλοι οπαδοι δλδ…
Εγω παντως απ’οτι εχω καταλαβει κουβαλανε και τους μπραβους τους μαζι (aka την μιση χρυση αυγη).
η μπαντα εννοεις?
Δεν λεω αλλα για να μην στο χαλασω. Ολοι για την μουσικη θα παμε (εμεις) αλλα οχι ολοι.
καταλαβα…
Για μουσική θα μιλήσει κανείς εδώ? Εδώ έχουμε 4 μπαντάρες, τρομερό λαιβ, με Καβίρ να χιουνε βγάλει δισκάρα, Serpent Noir ΜΠΑΝΤΑΡΑ και κάποιοι αλλού για αλλού. Κρίμα…
ακριβως αυτο και γω λεω ωρα τωρα…4 μπανταρες και τι μας νοιαζει εμας τι ειδος κοσμου θα ρθει…
Πραγματικά για να τελειώνει το θέμα επειδή κούρασε. Κατ’ αρχάς κόψε τα γλυκέ μου και τέτοιες βλακείες εφόσον ούτε κι εσύ με ξέρεις απο χτες. Κατά δεύτερον ούτε είχα ούτε έχω καμιά διάθεση να ασχοληθώ μαζί σου και το αν ξέρεις ή όχι πράγματα, ούτε με νοιάζει τι πιστεύεις. Εσύ είπες ότι κάποιοι (προφανώς εγώ αφού το ανέφερα) πάνε να περάσουν πολιτική προπαγάνδα και γι’ αυτό απάντησα. Ο καθένας ας πιστέψει ό,τι θέλει. Αυτά.