Καλα στα λεει εσενα αποπανε γιατι γνωριζω πως μοιραζεις φυλλαδια της ΚΝΕ σε οσα λαιβ πηγαινεις!
Κ είσαι κ γλυκούλης…
Είμαι υψηλόβαθμο μέλος του Κινήματος. Εγγονός του αείμνηστου Λάκη του Γλυκούλη.
:lol: :lol: Axel, μεγαλη συμπαθεια.
Κουρευομαι γουλι για το live. 8)
Περσυ τετοια εποχη στους Acherontas στο Second Skin τα ( ξωφθαλμα, με αντιστοιχα τατου κλπ) φασισταρια ηταν μετρημενα 3 και καθοντουσαν ησυχα στην γωνια τους και δεν εγινε και τιποτα ποσο μαλλον μπραβιλικια και τετοια που αναφερθηκαν πιο πανω.
Απο την μια οσοι λετε οτι στα αρχιδια σας ποιοι θα ειναι, θα αλλαξετε γνωμη αν τυχει και δειτε να πεφτει ξυλο μπροστα σας. Απο την αλλη θα ειναι πολυ μεγαλη ξενερα να γινουν ακραια σκηνικα απο οποιαδηποτε πλευρα, και να ‘‘σταμπαρονται’’ ατομα γιατι, αν και καμια σχεση με ns, εχω τερμα ξυρισμενο κεφαλι και ξερω ποσο ασχημο ειναι να τσουβαλιαζεσαι και να νιωθεις πως στοχοποιεισαι και κινδυνευεις. Ουτε εγω γουσταρω αυτους που ερχονται μονο και μονο για ns-οπαδιλικια αλλα οσο κρατανε τους τυπους εγω παω πασο…
ναι το ακουσα και γω αυτο…δυστυχως…αλλα πως δεν ενοχλησαν κανεναν…καθονταν μονοι τους…
αρα τετοια για μπραβιλικια και λοιπα ουτε γω τα πιστευω…
τωρα πως βρεθηκαν εκει στο ξεμπαρκο αγνωστο…δυστυχως δεν ειχα παει και ακουσα καλα πραγματα και φοβερη σκηνικη παρουσια με videowall πισω τους και λοιπα…εχεις κανενα video link να στειλεις?
ηταν καλο λαιβ??
αναρωτιεμαι ολα αυτα που εγραψαν τα παιδια πανω απο εσενα δεν τα διαβασες ή απλα μας τρολλαρεις? μ’αρεσει που ακομα αναρωτιεσαι πως βρεθηκαν εκει και μαλιστα στο ξεμπαρκο (!!!)
τεσπα επειδη το οφτοπικ πολυ κρατησε, στα του live ελπιζω να εχουν προβαρει καλα οι acherontas με το καινουριο lineup και να δουμε σοου επιπεδου UTBS που παιξαν το καλοκαιρι και απ’οτι ειδα σε βιντεο εσκισαν
εσυ ρε δεν ειπες και αφησες να εννοηθει πως αυτοι δεν ειχαν ερθει ως προστασια για την μπαντα και λοιπα αλλα μονοι τους αλλα δεν ενοχλησαν κανεναν?
αυτο εννοουσα και γω πως η εμφανιση τους ηταν τελειως skinhead kai out of black metal για αυτο εγραψα αυτο…μου παν για τιραντες και λοιπα εμφανιση καμια σχεση με το κλιμα του λαιβ και γενικα δεν φαινονταν για οπαδοι της συκεκριμενης μουσικης…για αυτο και ειπα πως και εσκασαν εκει γιατι το σχολιασαν πολλοι πως τι δουλεια εχουν αυτοι εδω…
καταλαβες τωρα h na προσπαθησω καλυτερα?
helenrose κουράζεις και δε σε βλέπω να τη βγάζεις καθαρή στα μοσπιτ που θα ανοίξουμε όταν παίζουν οι THE ONE.
Εγώ που είμαι ακροδεξιός και χρυσαυγίτης και μου αρέσει η ελληνική πανκ τι μπορώ να κάνω; Έχω προσπαθήσει να δώ panx romana, χατ τρικ, μέχρι και τους diirty wombs είδα αλλά όλοι κοιτούσαν περίεργα τα τατουάζ μου
Τώρα θέλουν να με διώξουν και απο τη black metal. Δεν χωράω πουθενά.
[SPOILER]Τοτε τι κριμα,τι κριμα,τι κριμαααα…[/SPOILER]
Μην με κοροιδεύεις ζώ ένα δράμα :!:
Και απορώ γιατί δεν με θέλουν ρε παιδί μου, εγώ απλά τη συναυλία κοιτάω. Ούτε πείραξα ποτέ κανέναν. Και αν έχω σφάξει κανα μετανάστη πάνω στη καύλα μου συχωράτε με άνθρωπος είμαι και εγω
[SPOILER]Για να μην τρολάρω και κουράζω, είμαι και off-topic, πιστεύω έγινα κατανοητός για το γιατί δεν θέλουν μερικοί να μολύνεται η μουσική που τους εκφράζει απο τα ναζιστικά καθάρματα, το ίδιο και οι μπάντες που τους εκφράζουν και τους μεν και τους δε[/SPOILER]
ε αμα ειναι να δω mosh pit στο black metal τοτε σωπαινω…
τα πιο αστεία μοσπιτ εβερ … ηλίθιοι με καρφιά και αρβύλες να παίζουν μπουνιές :lol:
[U]προταση[/U]:
[B]ΌΣΟΙ του rocking.gr for[/B]., κανονίστε προσυγκέντρωση φορουμιτων, εξοπλισμένοι με σιδερογροθιές, αγκαθωτά ρόπαλα, αλυσίδες, κοντάρια κ.τ.λ. και μπουκάρετε στο λαϊβ ~δείρετε δικαίους και αδίκους μέσα ~ βγάλτε όλους τους δαρμένους/ημιλυπόθυμους έξω στο πεζοδρόμιο ~ αμπαρώστε τις πόρτες ~ δώστε τσαγάκι τις μπάντες επί σκηνής ([I]που θα’χουν κοκαλώσει από τη τρομάρα τους[/I]) και ηρεμήστε τους λέγοντας τους δεν κινδυνεύουν από σας και να παίξουν με την ανεσή τους. ΕΤΣΙ θα’χετε το μέρος/κλαμπ ολοδικό σας χωρίς κανέναν ύποπτο να σας ξενερώσει- χαλάσει τη βραδιά σας. Και θα περάσετε καλά…100%
[SPOILER]:lol: :lol: :lol:
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ…
Όσες φορές έχω πάει συναυλία, δεν πήγα για τα…καφροάτομα που μαζεύονται σε καμιά γωνιά ή και στο πιτ, αλλά για να απολαύσω τις μπάντες και ΜΟΝΟ. Για 2-3 ώρες εκεί και σπιτάκι μου/κλαμπάκι-μπαράκι αλλού/οτιδήποτε άλλο και άστους τους άλλους να δέρνονται… :lol: :D[/SPOILER]
Το είχα φανταστεί οτι θα γινόταν αυτή η συζήτηση. Το σκατένιο μυαλό του νεοέλληνα για ακόμα μια φορά δικαιώνει όλους αυτούς που μας κράζουν τον τελευταίο καιρό. Μια ζωή πρέπει να μπλεχτουν τα κωλοπολιτικά σας στην μουσική. Οι Acherontas φασιστες οι Kawir φασιστες οι Naer mataron χρυσαυγιτες . ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ. Οταν ακουτε Burzum όμως τοτε ακούω πραγματα του τύπου " μμμ δεν με ενδιαφερει τι είναι ο vigernes αλλα ξερω οτι παιζει μουσικαρα" ή “θεος ο vigernes φοράω μπλούζα burzum και ακουω black metal”. ρε ουστ. Πρεπει να καταλαβετε οτι το black metal ειναι ακραιο και ιδεολογικα και μουσικα. αυτο σημαίνει οτι θα ακούσετε ακραιους στιχους και ιδεολογιες.Νομιζατε ποτε οτι το black metal είναι φιλανθρωπο?η οτι μιλαει για λουλουδια και ερωτες?Δεν ξέρετε οτι στην πλειοψηφία του ειναι μισανθρωπο αντιχριστιανικο και παγανιστικο?εγω θα σας ενημερωσω ελληνες blackμεταλαδες? αν δεν σας αρεσει να κατσετε σπιτι σας να ακούσετε για ακομα μια φορα το paranoid του εκατομμυριούχου και φασιστα Ozzy . Για αυτο έχουμε να ακουσουμε αυτες τις μπαντες τοοοοσο καιρο, γιατι ο ελληνας κωλοοπαδος θέλει μια ζωη να βλέπει τις ιδιες και τισ ιδιες αμπαλες κουλες μπαντες. Βαρεθηκαμε ρε να βλέπουμε ολο τα ίδια live. Να σας θυμίσω τοτε τι είχε γίνει με τους Sodom ? Ρεζίλι για ακομα μια φορα η ελληνες οπαδοι. Δώστε 35 ευρω να δείτε για εκατοστη φορα τους ιδιους ρεζιλιδες και 100 ευρω για τα γυφτικα festival τυπου rockwave και sonisphere για να παίρνουν τα εκατομμυρια οι ‘‘αριστεροι’’ σκατογεροι Metallica και iron maiden αντι να στηριξετε την εγχωρια σκηνη. Βαρεθηκα τα κολλημενα μυαλα του Ελληνα οπαδου που καταστρεφει καθε μερα την ελληνικη σκηνη. αν θέλετε αριστερους καλλιτεχνες μπορειτε πολυ απλα να πατε για ακομα μια χρονια στο festival της ΚΝΕ. Εξω τα κωλοπολιτικα σας απο την Black Metal.
Μιας και τα φερνουμε εμεις… [-X
Άλλος ένας που δεν κατάλαβε για ποιο πράγμα κουβεντιάζουμε. Για τελευταιά φορά: σχολιάσαμε ένα φαινόμενο που καλώς ή κακώς ισχύει. Και αφορά τον κόσμο που πάει στο live, προφανώς λόγω τέτοιου παρελθόντος κάποιων απ’ τα συγκροτήματα. Άμα εσύ δεν έχεις θέμα εντάξει. Εμένα με ενοχλεί, όπως και θα με ενοχλούσε επίσης αν έσκαγε μύτη στο live πορεία της ΚΝΕ να μοιράζει φυλλάδια όταν βγαίνανε οι Acherontas που λέει ο λόγος. Ξυπνήστε λίγο και διαβάστε καλύτερα τι γράφτηκε.
Όσον αφορά τον ΒίΓΚερνες, είναι νέο μέλος Burzum? Εγώ έναν Vikernes ήξερα.
Εγώ πάλι έχω βαρεθεί τους θιγμένους για το τίποτα που τα λόγια τους δε βγάζουν κανένα νόημα. Φάσκεις και αντιφάσκεις σε όλο το σεντόνι που έγραψες. Παραπέμπω μόνο στην αρχή και στο τέλος του και αμέσως γίνομαι κατανοητός.
Οπότε απλώς ο καθένας θα κάνει την επιλογή του, με βάση την πληροφόρηση που έχει και πόσο τον νοιάζει η πληροφορία που λαμβάνει.
Και πόσο κόβει η γκλάβα του βασικά…
Marduk666 + helenrose, το απόλυτο ζευγάρι :!:
Τα παιδιά τους θα είναι οι σοφοί ιδεολόγοι του μπλακμέταλ.