Kawir - Ισοθεος

Αυτό εδώ μετά τις πρώτες ακροάσεις μπορώ να πω ότι μου άρεσε περισσότερο απ’όσο περίμενα και σίγουρα θα πάρει κι άλλες ακροάσεις.Οι μέτριες/αδιάφορες στιγμές είναι πολύ λίγες ενώ μάλιστα μερικά θέματα είναι μνημειώδη.Γενικά ο δίσκος ρολάρει εξαιρετικά και παρά τα 55 λεπτά που προσωπικά τα θεωρώ πολλά, δε με κούρασε καθολου.
Καλή δουλεία, και μια ευχάριστη έκπληξη απο εκεί που δεν το πολυπερίμενα.

Εγώ γούσταρα απ’ την πρώτη ακρόαση.
Μπράβο στα παιδιά, θα το τιμήσουμε. Ξέρει κανείς αν θα κυκλοφορήσει βινύλιο;

Πολύ καλή κυκλοφορία στην ελληνική σκηνή μετά από καιρό!

Πόσον καιρό?

Μου άρεσε και μένα με την πρώτη φορά. Έχει αρκετά δυνατά κομμάτια. Με ξενέρωσαν κάτι υπερβολικές φολκιές στη μέση, αλλά σε γενικές γραμμές μέτρησε ο δίσκος

2-3 χρόνια

Μέσα σε αυτά τα 2-3 χρόνια κυκλοφόρησαν άλμπουμς από τους Acherontas,Embrace of Thorns,Nadiwrath,Necrovorous αλλά κ πιο άγνωστες μπάντες όπως No Hand Path,Deus Ignotus κλπ. Όλο κ κάτι θα σου αρέσει.Κ γενικά η ελληνική σκηνή πιστεύω είναι στα καλύτερά της.:wink:

Και από ποιον δίσκο ας πούμε ξεκίνησαν αυτά τα 2-3 χρόνια?

Από τότε:

:slight_smile:

Το Hail Spirit Noir δηλαδη δεν σου αρεσε; =p

ρε σεις, μπαινω μεσα να δω τι λεω αυτο γιατι τους ειχα αφησει στο “προς καβειρους” και ειναι πολυ δυνατο! Σε σημεια ειναι λες και ακους falkenbach (Θεοι) απο το Magni και πισω.

Λοιπόν, παρότι διαφωνώ με τον φίλτατο VivThomas περί του “κενού” της εγχώριας σκηνής, εντούτοις κατανοώ τον ενθουσιασμό του γιατί ο δίσκος είναι άπλώς ΜΕΓΑΛΕΙΟ.

Έχοντας ακούσει μεμονωμένα μόνο κομμάτια από τους προηγούμενους δίσκους των Kawir (οπότε δεν μπορώ να έχω ακόμα μια πλήρη γνώμη για τη μπάντα), η συγκεκριμένη κυκλοφορία για μένα αποτελεί από τις πιο ποιοτικές της ελληνικής σκηνής. Πολύ ενδιαφέρον πάντρεμα black με folk στοιχεία, όλος ο δίσκος είναι ένας μεγαλειώδης ύμνος στους αρχαίους θεούς. Αν σας αρέσουν διάφορα περίεργα μονοπάτια στο black, ακούστε τον.