Τέλος το Kazaa;

Από το Avopolis.gr

Ένα από τα μεγαλύτερα εγκάθια για τη μουσική βιομηχανία σήμερα, το Kazaa, φαίνεται να αντιμετωπίζει για πρώτη φορά σοβαρό πρόβλημα.

Στα γραφεία της εταιρίας στο Σύδνευ διεξήχθη για πρώτη φορά την περασμένη Παρασκευή έρευνα προκειμένου να βρεθούν αποδείξεις για την καταπάτηση του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων. Τα στοιχεία αυτά θα παρουσιαστούν σε δικαστήριο του Σίδνευ άυριο!

Την είδηση έγραψε το Undercover, επισημαίνοντας ότι αν και μέχρι τώρα η Αμερικάνικη Ένωση ήταν ιδιαίτερα ευαίσθητη και ενεργή στο θέμα της επονομαζόμενης online πειρατείας, η αντίστοιχη της Αυστραλίας έκανε ελάχιστα σ’ αυτό τον τομέα, παρά το γεγονός ότι το Kazaa εδρεύει έξω από το Σίδνευ τα τελευταία τρία χρόνια.

Σύμφωνα με τον Michael Speck, διευθυντή του τμήματος της ARIA για τις έρευνες ενάντια στην πειρατεία, η έρευνα αυτή ξεκίνησε έξι μήνες πριν. Αν και υπήρχε όμως για αρκετό καιρό η υπηρεσία, σύμφωνα με τον ίδιο, μόλις πρόσφατα, και έπειτα από εσωτερικές αλλαγές, αναγνωρίστηκε η ‘παράνομη’ λειτουργία του ως κομμάτι Αυστραλέζικης εταιρίας. Αναμένουμε λοιπόν τις εξελίξεις…

Basika siga to agka8i… oi mousiko biomhxanies 8a bgazoun panta, opws kai biomhxanies tou cinema… ahdia, alla… keep downloading!!! :smiley: 8)