Keep it true 24-25/4/2010

Θα παω στο Keep It True στην Γερμανια τελη Απριλιου και θελω να ερθω σε επαφη με ατομα απο Ελλαδα που θα πανε για να μοιραστουμε τα εξοδα οπως το δωματιο,αν εχετε βρει,ισως βενζινες αν πατε με αυτοκινητο κλπ.

Ειμαι απο Θεσαλλονικη.

Ευχαριστω.

Ακης.

πάω εγώ, είμαι απο Αθήνα. Εχω κλείσει πτήσεις κτλ, και μάλλον θα νοικιάσω αμάξι, αλλιώς θα πάω με τραίνα. Απλά είναι λιγο ρευστό ακόμα με δωμάτια κτλ.
μπορώ να ρωτήσω όμως. στείλε κανα πμ αν ψήνεσαι.

τι παιζει εκει???

Aυτά αλλά είναι Sold out. Επίσης οι ημερομηνίες στον τίτλο του θρεντ είναι λάθος.

Με ποια πτηση? Φρανκφουρτη η’ Στουτγκαρδη?
Δωαμτια στο ιδιο χωριο δεν θπαρχουν πλεον :frowning:
Εγω η’ θα κατασκηνωσω με κατι φιλους απο Σλοβενια η’ θα ψαξω σε γειτονικα χωρια

Φρανκφουρτη. Εγω, θα πάω μάλλον μια μερα πιο πριν για δουλειές και μετά θα κατέβω, πιθανά με αμάξι στο οποίο αν δεν βρω κάτι την πέφτω κιόλας, ή με τραίνο και βλέπουμε κ πάλι. Αυτά.

Ομορφίες 22-23 θα έχει απεργία η ΑΔΕΔΥ (#@%#%#@%@ @%%@%@ %@#@ %#@ %@#%@% %#@%@#%@%@#%) οπότε δεν θα γίνουν πτήσεις και είτε πετάς 21 και κάνεις αγροτουρισμό ή τον πίνεις. Ελλαδάρα ΑΘΑΝΑΤΗ !
Α ρε ετσι μου έρχετε να πάω στην ΑΔΕΔΥ να ζητήσω λεφτά για ξενοδοχείο.:lol:

Δεν μπορώ ρε να κρατηθώ…Δεν με αφορά αυτό το φεστ, αλλά με αφορά πολύ αυτό το ποστ σου.

[SIZE=“7”]ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΠΑΛΙΟΜΟΥΝΑ. ΑΣΤΟΔΙΑΟΛΟ ΡΕ. ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΓΑΜΟΧΡΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΒΡΗΚΑΤΕ. ΨΟΦΟΣ[/SIZE]

ειχες κανονίσει διακοπές ?

Eχω κανονίσει άλλο φεστιβάλ εκείνες τις μέρες

ε αν μπορείς να βρείς θέση, ζήτα 21 και απλά θα φάς μια διανυκτέρευση παραπάνω. ~40ε στη Γερμανία. Ωφείλουν να στο αλλάξουν. Ευτυχώς το πρόλαβα, αλλα λαλακίας τούμπανο, εδώ… απο όλο το χρόνο βρήκαν αυτές τις μέρες.

Και όχι και τπτ άλλο, αλλά 2 μέρες χωρίς αερομεταφορές σε κάνουν να δείχνεις πολύ Ζιμπάμπουε.

Γαμήσε τα ρε έχω τρελαθεί/νευριάσει αφάνταστα από το πρώι… Δεν ξέρω τι θα γίνει ειμάστε και 5 άτομα και θα τον φάμε μάλλον. Αν και άκουσα μόνο για τις 22 ρε ότι έχει απεργία (που και πάλι με γαμάει).

εγώ που πήρα ενα ταξιδιοτικό που μου το είχαν κλείσει μου λέει, μάλλον πάει για 48ώρη αν και ακόμα τπτ δεν έχει ανακοινωθει μπορεί και να γίνουν … ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ διοτι τις ανακοινώνουν λέει 2 μέρες πριν γίνουν τις απεργείες επίσημα. Τους είπα να κρατήσουν 1 θέση 21, όποτε να ναι να το έχω σίγουρο αλλα τσάμπα ταλαιπωρία θα φάμε το βλέπω, επειδή κάποιοι εδώ έχουν θέματα και δεν πάνε να τα λύσουν αλλά εκβιάζουν %@%@%@%# τους υπόλοιπους. Α ρε ξύλο που θέλουν όλοι αυτοί που κλέινουν τους δρόμους, κατεβάζουν τους γενικούς κτλ κτλ. λες και είναι δίκα τους. Αμ δεν τους φθάνουν τα 2000αρα, αμ δεν τους φτάνει η μονιμότητα, πρεπει να %#@%@%#% και εμας των 700 και 1000+ ευρώ.

Στο site της εφημερίδας: ΝΕΑ έλεγε μόνο για τις 22 του μηνός. Τεσπά δεν ξέρω όμως τι θα γίνει

Ντάξει πραγματικά αν πάει για 48ώρη, κάποιος πούστης έχει ρίξει τρελή κατάρα.

Εφηβικά όνειρα και οικονομίες μηνών θα πάνε στράφι (πως σκατα γράφεται)

Ρε γαμώτο δεν γίνονται αυτά :cry:

Ασε εδώ λένε κατι άλλα για ηφαιστειάκης προέλευσής στ΄χτες που θολώνουν τον αέρα και προς Αγγλία κτλ, δεν εκτελούνται πτήσεις, αλλά αυτό είναι τελωσπαντων πάνω απο τ ανθρώπινο… και πού θα πήγενες νιούς αν επιτρέπεται… ? Μπας και βολευεσται με κανένα τραίνο, αν δεν είναι τόοοοσο μακριά !?

στο site των ελεγκτών www.eeeke.gr θα βρείτε τις ανακοινώσεις που μιλούν γιά 48ωρη…

πούλο φάγαμε, τώρα ξεκινά ατελείωτο τρέξιμο γιά να αλλάξουμε γιά 21/4 με τρελό άγχος φυσικά…

Bέλγιο πάω στο groezrock.

Παίδια αλήθεια μ’ έχουν πιάσει τα γέλια τώρα. Είναι τόσο τραγελαφικά αυτά που ζω αυτή τη στιγμή…Ντάξει τέλεια, καλά τα πήγαμε