Kevin Ridley (Skyclad) Unplugged At Stones (Θεσσαλονίκη και Σκύδρα)


Μετά τις καταπληκτικές εμφανίσεις των Skyclad στην χώρα μας με κερασάκι στην τούρτα ένα θεότρελο "unplugged " gig στο Stones Rock Bar, o Κevin Ridley επιστρέφει για μια solo βραδια.
Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Kevin Ridley βρίσκετε στην “πιάτσα” για περίπου 40 χρόνια είτε ως παραγωγός είτε ως συνθέτης/ερμηνευτής. Εδώ και σχεδόν δυο δεκαετίες τον βρίσκουμε πίσω απο το μικρόφωνο των folk metal πιονέρων Skylcad.
Εξαιρετικός ερμηνευτής αλλά ταυτόχρονα ευχάριστος και down to earth προσωπικότητα έρχεται στο Stones για μια μοναδική εμφάνιση όπου θα ερμηνεύσει κομμάτια από τον προσωπικό του δίσκο “Flying In The Face Of Logic” και φυσικά συνθέσεις από την σταδιοδρομία του με τους αγαπημένους στο ελληνικό κοινό Skyclad.

Είσοδος Ελεύθερη.

1 Like

Και εδω το καινουργιο βιντεο που κυκλοφόρησε σήμερα

3 Likes

Αθήνα δεν θα έρθει καμιά βόλτα;;

Οχι αυτη τη φορα.

Προσπάθησε κάποιος άκουσα, αλλά τα μαγαζιά δεν θέλανε/είχαν μέρες. Ίσως αργότερα.
Ωραίος, ζεστός, φιλικός τύπος, που παρά την ατυχία να αντικαταστήσει έναν καθιερωμένο τραγουδιστή, έχει κάνει καλή δουλειά.

1 Like

Ωραία θα ήταν να τον βλέπαμε στην Αθήνα. Ίσως να γίνει κάποια στιγμή. Πάντως στους Skyclad περάσαμε φανταστικά.

Off topic παρατήρηση και σ’μπαθάτε με, αλλά δεν μπορώ να το προσπεράσω. @Dutch, δεν ξέρω αν είναι δικό σου το παραπάνω κείμενο ή από δελτίο Τύπου… Σε κάθε περίπτωση όμως έπρεπε να προσέξεις ότι το “βρίσκεται” δεν γράφεται με έψιλον.

“Grammar nazi” και “xese mas re megale” θα σκεφτείτε (κι δεν κατηγορώ κανέναν), όμως από ένα μέλος που φέρει τον τίτλο “Rocking.gr Editor” κάτω από το nickname του, περιμένω πραγματικό editing. Καλή η μουσική και η ανταλλαγή απόψεων, αλλά ας μην περνούν όλα απαρατήρητα. End of ranting, προχωράμε παρακάτω.

2 Likes

Κρίμα, θα πήγαινα σίγουρα. Εξαιρετικός είναι και πολύ καλός frontman με ατάκες, χιούμορ κτλ.

3 Likes

Βιαστικά βιαστικά . Θα το διορθώσω

1 Like

Εντάξει, προφανώς πρόκειται για την ίδια επιχείρηση που έχει δύο ομώνυμα μαγαζιά στην Θεσσαλονίκη και τη Σκύδρα, αλλά διαβάζοντας το όνομα της συμπαθούς κωμόπολης του Ν. Πέλλης, θυμήθηκα ότι από την τοπική ομάδα της, τον Αετό Σκύδρας, ξεκίνησαν την ποδοσφαιρική καριέρα τους ο τιτάνας Άρης Καρασαββίδης και ο αδελφός του Θεόφιλος!

Κι όλα αυτά με αφορμή δύο (κατά το facebook, γιατί για “μια και μοναδική” γράφει ο @Dutch παραπάνω) unplugged εμφανίσεις του Ridley!!!
Να με συμπαθάτε για το εκτός θέματος…θέμα, συνεχίστε…

1 Like

Ρε, φέρνουμε τον τραγουδιστή των skyclad σε live με ελεύθερη είσοδο. Για το γεγονός οτι θα παίξει Σκύδρα δεν χρειάζεται να το αναλύσω κάν. Και εσείς ασχολείστε με τα λάθη στο κείμενο και τα ορθογραφικά; ;p

Δεν θα τον δούμε εμείς, οπότε με κάτι πρέπει να γκρινιάξουμε.

Ωστόσο, για να ενημερωθούμε σχετικά με την τέχνη, χρειάζεται να διαβάζουμε σωστά κείμενα :stuck_out_tongue:

1 Like