Khuda - Ελληνική περιοδεία

Η Catch The Soap Productions
παρουσιάζει τη δεύτερη Ελληνική περιοδεία των Khuda

 Κυριακή 2 Οκτωβρίου - Κομοτηνή @ Πανεπιστήμιο Νομικής
 Δευτέρα 3 Οκτωβρίου - Θεσσαλονίκη @ Fuzz Bar facebook
Τρίτη 4 Οκτωβρίου - Αθήνα @ Six d.o.g.s facebook
Τετάρτη 5 Οκτωβρίου - Πάτρα @ Εστία Πανεπιστημίου
Πέμπτη 6 Οκτωβρίου - Λάρισα @ Hobo facebook

Σφιχτά grooves, περιπλεγμένες κιθαριστικές μελωδικές γραμμές, πρωτοφανής όγκος και μοναδικό δέσιμο: οι Khuda, το φρέσκο ντουέτο από το Leeds της Αγγλίας, επιστρέφει στα ελληνικά εδάφη, ένα χρόνο μετά την πρώτη μας γνωριμία για μια επίσκεψη διαρκείας. Στην Ευρωπαϊκή περιοδεία τους συμπεριλαμβάνουν πόλεις της χώρας όπως Κομοτηνή, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Πάτρα και Λάρισα. Με ολοκαίνουριο υλικό από το νέο LP τους (“Iecava”) κάνουν το κιθαριστικό post rock/metal (στα χνάρια των Russian Circles, 5ive) προσωπική τους υπόθεση, αποδεικνύοντας πως στην περίπτωσή τους simple is better.

Για το αθηναϊκό: Opening acts: Lunatic Medlar | Reversed Nature
Πόρτες: 21.00 | Είσοδος: 6? (δεν θα υπάρξει προπώληση) | facebook

προσθήκη της τελευταίας στιγμής που δε πρόλαβε να μπει στο newsletter:
Σάββατο 1η Οκτωβρίου - Στέκι Πανεπιστημίου Ξάνθης

μαζί τους οι Lunarmare

Δευτερη χρονια λοιπον, θα τα πουμε και φετος! Λιγο παραπανω να παιξουνε σε σχεση με περσυ και ολα καλα.

στη λαρισα λέει δωρεάν είσοδος

Πέρσι θέλανε να παίξουν κι άλλο αλλά δεν είχαν άλλα κομμάτια ρε γαμώτο, αλλά παρ’όλ’αυτα έπαιξαν ένα μισοτελειωμένο κομμάτι που μάλλον το τελειωσαν εδώ σε μας \m/

Ώστε “Χούντα” ε? =p

Δεν τους είχα ξανακούσει μα φαίνονται ενδιαφέροντες.
Πάντως τα support groups της Αθήνας είναι γαμάτα. Δώστε βάση !

Άλλο ένα μπράβο στην CTS για τα ωραία λαιβάκια που διοργανώνει και με ΔΝΤ-friendly εισιτήρια…

Καισ τη Θεσσαλονίκη η εμφάνιση των KHUDA θα έχει Free Entrance,οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε!

εχει και σαπορτ?
στη Θεσσαλονίκη???

Τους είδα χτες Ξάνθη στο πολυτεχνείο…πολύ ωραίιοι οι τυπάδες. Αρχικά έψαχνα να βρω το… μπασίστα αλλά μάταια :p:p! 2 άτομα (κιθάρα, ντραμς) και ακούγονται λες και είναι ολόκληρη στρατιά! Ωραίες μελωδίες και πορωτικά ξεσπάσματα, γενικά πολυ δύναμη! Παίξανε λίγο όμως απ’ότι άκουσα από αυτους που ήταν απο την αρχή! Παρ’ όλα αυτά σπεύστε!

Σήμερα το πήρα πρέφα… Σαλόνικα είναι κούτρα οπότε θα δώσω παρόν παρόλο που αυτή τη στιγμή ακούω πρώτη φορά τη μουσική τους…

Μπορεί να ναι 2 άτομα, αλλά κάργα πορωτικοί οι Κούντα. Σε μερικά σημεία παραφέρνουν σε Άισις, αλλά στα σημεία που χώνουν τα ψιλοσπάνε. Eπίσης, Lunatic Medlar ψιλοχοντροχαμός και απίστευτο χώσιμο/χάσιμο ε, μεγάλα παιχτρόνια. Reversed Nature σταθερή και ήρεμη δύναμη βελτίωσης.

Δευτερη συνεχομενη χρονια λοιπον, και οι Khuda εμφανως βελτιωμενοι. Δεν ελειψαν τα μικροπροβληματακια στην αρχη (κατι επαθε η κιθαρα του Τομ) αλλα εχωσε την σολια του στα ντραμς οσο εφτιαχνε ο αλλος την κιθαρα.
Γενικοτερα, παιξανε δυνατα ,γρηγορα και τεχνικα, πιστευω λιγο πολυ ακουσαμε αυτα που θελαμε απο τις 3 κυκλοφοριες τους. Μοναδικο “παραπονο” της βραδιας, ηταν η ελειψη των Last Rizla, λογω ανωτερας βιας (λογω σπουδων αν καταλαβα καλα), οπου περσυ μας ειχανε αφησει εκπληκτους με τον ηχο τους. Ισως την επομενη φορα λοιπον.
Για τελος, ειναι απο τις ελαχιστες φορες που ημουν σε συναυλια με πολυ κοσμο (πιστευω πανω απο εκατο ατομα μεσα ευκολα), και εφυγα χωρις να μυριζω σαν τασακι. Ο χωρος εχει υποδειγματικο εξαερισμο.

Τρου στορυ.Κατι σημεια μου εφεραν και στο μυαλο Russian Circles.
Καλο δεμενο ντουετο,πορωτικοι αλλα πολυ λιγο ρε μαγκες.Ουτε γκραηντ
να παιζατε.