Killswitch Engage

Aπό τα καλύτερα συγκροτήματα του metalcore.O συνδυασμός δύναμης και μελωδίας είναι αξιομνημόνευτος…Τα reffrains τους είναι τόσο κολλητικά που τα σιγοτραγουδάς στον δρόμο…8) Ισως από τα λίγα συγκροτήματα που θα επιβιώσουν από το trend της σκηνής…Μακάρι να έρθουν και για κάνα live…

Eσυ εισαι δικος μου…Ακου ενα συγκροτημα τους Chromium απο το Johanesburg που εχουν τους ΚE για θεους.

Καλο συγκροτημα (λιγο υπερεκτιμημενοι) αλλα προσωπικα μονο το Alive or Just Breathing μ’αρεσει. Ενδιαφερον ειναι το documentary απο το dvd τους (set this world a blaze).

Οι haunted γιατι πεσαν τοσο χαμηλα και εκαναν ολοκληρη tour μαζι τους?

Υ.Γ. 1ο post :smiley:

Οι haunted γιατι πεσαν τοσο χαμηλα και εκαναν ολοκληρη tour μαζι τους?

Ωπα ρε μεγαλε φουριοζος μπηκες . Καλωσηρθες αλλα δεν μας τα λες καλα. Δικαιολογεισαι γιατι δεν τουε εχει δει live . Εγω αν προλαβω 20 Μαρτιου θα τους τιμησω. Εσυ δες τους Haunted…

Δεν εχω δει κανεναν απο τους 2 live (μονο σε dvd). Απλα θεωρω πολυ καλυτερο ενα thrash συγκροτημα απο ενα metalcore (αν και ακουω κυριως core).

Αρα ειναι θεμα γουστου φιλε μου και οχι ποιοτητας. Κι εγω εχω αποψη για τους Haunted αλλα δεν την λεω απο σεβασμο στους φαν τους …
Ο ορος υπερτιμημενος η υποτιμημενος γενικα μου δινει στα νευρα[-X

Oι Ηaunted έπεσαν χαμηλά??8O Ακούω Ηaunted και είναι μια από τις πιο αξιόλογες μπάντες στον χώρο του thrash αλλά δεν πιστεύω ότι τους χάλασε η περιοδεία με τους ΚΕ καθότιν όπως και να το κάνουμε είναι πιο εμπορικό όνομα από αυτούς τουτέστιν θα ανοίγονταν σε μεγαλύτερα ακροατήρια…Οπότε μερικές φορές προσέχουμε τι λέμε έτσι?

Sorry Davidian που επεμβαίνω έτσι “απρόσκλητος”, αλλά, παρότι συνήθως συμφωνώ μαζί σου, τώρα λες ανοησίες. Οι Ηaunted είναι ένα πολύ σημαντικό σχήμα, που κυκλοφορώντας τον πρώτο του δίσκο έκανε μεγάλο μπαμ και δημιούργησε νέο ρεύμα στο τότε φυτοζωών thrash ιδίωμα. Και μπάντες σαν τους ΚΕ χρωσταν πολλά στους Ηaunted και τη Σουηδία γενικά.
Τώρα αν το metalcore έχει φάει τρελή προώθηση απ τα media και είναι ποιο εμπορικό, αυτό δεν λέει τίποτα για την αξία των metalcore σχημάτων. Πολύ λίγα θα επιβιώσουν απ την δεδομένη παρακμή του ιδιώματος τους και κάτι μου λέει ότι οι ΚΕ δεν θα είναι μέσα σε αυτά.
Αν θες και μια προσωπική άποψη, η μόνη μπάντα, που χοντρικά εντάσσεται υπό την ταμπέλα metalcore και πραγματικά γουστάρω, είναι οι Lamb of God. Που έχουν πραγματικό χαρακτήρα στη μουσική τους και δεν κοπιάρουν μια δημοφιλή πατέντα όπως οι άλλοι.

Οι Lamb of God είναι κορυφαίοι…8) Πιστεύω απλά ότι οι ΚΕ έκαναν το μεγάλο μπαμ στον χώρο του metalcore και άνοιξαν τον δρόμο για πολλά άλλα συγκροτήματα…Τώρα αν καθόμαστε να κοιτάμε τι προωθείται πιο πολύ από τα media και για ποιους γράφουν απλά έχουμε χάσει το νόημα…Εχουμε κρίση και νοημοσύνη για να ακούσουμε και να καταλάβουμε ποιοι αξίζουν έτσι?Τέλος,ναι οι ΚΕ έχουν επηρρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από την Σουηδική σκηνή όχι τόσο από τους Ηaunted αλλά από Ιn Flames και Dark Tranquillity.

ι Lamb of God είναι κορυφαίοι… Πιστεύω απλά ότι οι ΚΕ έκαναν το μεγάλο μπαμ στον χώρο του metalcore και άνοιξαν τον δρόμο για πολλά άλλα συγκροτήματα…Τώρα αν καθόμαστε να κοιτάμε τι προωθείται πιο πολύ από τα media και για ποιους γράφουν απλά έχουμε χάσει το νόημα…Εχουμε κρίση και νοημοσύνη για να ακούσουμε και να καταλάβουμε ποιοι αξίζουν έτσι?Τέλος,ναι οι ΚΕ έχουν επηρρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από την Σουηδική σκηνή όχι τόσο από τους Ηaunted αλλά από Ιn Flames και Dark Tranquillity.

+1 εκτος μιας ενστασης…Η μουσικη δεν ειναι θεμα κρισης και νοημοσυνης. Ειναι θεμα προσωπικου γουστου γι αυτο και υπαρχει μουσικη για καθε γουστο . Γενικα το να λες αυτοι αξιζουν και αυτοι οχι ειναι τουλαχιστον ατοπο.
Επισης στο θεμα επηρεασμου θα πω οτι στη ροκ δεν υπαρχει παρθενογεννηση. Οι ΚSΕ εχουν για κυριους θεους τους Slayer. Οι ιδιοι οι KSE εχουν επηρεασει επισης πολλους και παει λεγοντας…
Davidian ακου τους chromium και το παρθενικο τους intro spectre . Να προτεινουμε και δικα μας παιδια λιγη διαφημιση δεν βλαπτει…
http://www.myspace.com/ChromiumTheBand

αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια, αλλά δυσκολεύονται πολλοί να το καταλάβουν.

Τώρα, ούτε είχα πάρει χαμπάρι για το thread.

Παρακολουθώ τη σκηνή του λεγόμενου NWOAHM, αλλά όχι φανατικά. Οι KsE είναι η μπάντα που μου αρέσει περισσότερο από τις υπόλοιπες. Κατά κύριο λόγο το The End Of Heartache και κατά δεύτερο το Alive Or Just Breathing και το σχετικά νέο As Daylight Dies είναι δίσκοι που μπορούν να κινήσουν το ενδιαφέρον κάποιου να ασχοληθει με το ιδίωμα.

Βέβαια, όπως γίνεται συνήθως με τα trends, παρατηρείται σημαντικό ποσοστό σαβούρας που λογικά θα ξεχαστεί.

Τα περισσότερα riffs τους σπέρνουν, τα refrain είναι συνήθως catchy και από εμπορικής πλευρά τα πάνε μια χαρά. Μπορούν άνετα να σταθούν σε ένα live με τους The Haunted, σε ένα live με τους In Flames ή σε ένα live με τους Shadows Fall.

Όσοι θέλετε να ακούσετε κάτι για να πάρετε μια γεύση ακούστε ή το τελευταίο single “My Curse” ή το “The Rose Of Sharyn” από το The End Of Heartache.

Όσοι θέλετε να ακούσετε κάτι για να πάρετε μια γεύση ακούστε ή το τελευταίο single “My Curse” ή το “The Rose Of Sharyn” από το The End Of Heartache.

My nigger!!!:rockon:

Συμφωνώ και επαυξάνω.Απλά εννοούσα ότι μπορούμε να ξεχωρίσουμε τις μπάντες που έχουν προσωπικό ήχο και γενικώς έχουν κάτι να προσφέρουν άσχετα με το πόση προώθηση και σπρώξιμο έχουν από τα media και τα περιοδικά…Εννοείται ότι η μουσική είναι καθαρά θέμα γούστου…

Καταπληκτικη μπαντα,τους παω με 1000!Εχουν ολα τα απαραιτητα στοιχεια για να ξεχωριζουν απ τον σωρο.

Kai egw toys sympa8w trela an kai den exw poly asxolh8ei!!!twra gia na leme kai toy stravou olo to metalcore exei epeireastei apo toys in flames kai exei mimi8ei ton hxo toys!To oti oi haunted einai support ayto einai gt einai pio mainstream oi ke alla ayto den exei na leei kai kati kako gia toys haunted.ti na poun sto katw katw kai oi chimaira pou oi kahmenoi pou exoun anoixei ola ta sygrothmata toy kosmou kai den exoun paei oso mprosta oso alles mpantes pou den to a3izoun kiolas!

δεν μ αρεσει το ειδος αρα οσο καλοι και να ναι σ αυτο δεν μ αρεσουν…:wink:

Standar θα επιβιώσουν και μπάντες όπως οι Heavenshallburn …Για τους Lamb Of God που είπε κάποιος πιο πριν συμφωνώ και επαυξάνω ενώ και οι Κillswitch Engage μου αρέσουν …
Γενικότερα αυτό το trend ιδίωμα που ακούει στο όνομα metalcore κατά τη γνώμη μου θα αφήσει αρκετά θετικά στοιχεία στο σκληρό ήχο μετά το πέρασμα της μόδας του κι αυτό είναι που μετράει…

Ας μη ξεχνάμε πόσες crossover kαι τhrash μπάντες κάποτε είχαν επηρρεαστεί απο συγκροτήματα όπως οι Agnostic Front, οι Minor Τhreat κλπ κλπ

Πάντως υπάρχουν πολλές αξιόλογες metalcore μπάντες εκεί έξω : Broken Wings , Bleeding Through , Everytime I Die, Darkest Hour και άλλες…

Καταπληκτικη μπαντα!Πρωτοπορα στον χωρο της!ισως προσδιορισανε και το ιδιωμα!Το ομωνυμο αρκετα καλο ειδικα απο την μεση και μετα!!!Το Alive Or Just Breathing φοβερο εμφανη σημαδια βελτιωσης!To End Of HeartAche Το αγαπημενο μου και πιο ολοκληρωμενο τους αλμπουμ πιστευω!Και το As Daylight Dies Παρα πολυ καλο!

Φοβερό συγκρότημα, άργησα να ασχοληθώ μαζί τους, αλλά μόλις το έκανα κόλλησα! 8)
Το “End Of Heartache” είναι το αγαπημένο μου, αλλά όλα μου αρέσουν. Και live που τους είδα, μπορώ να πω ότι τα σπάνε απίστευτα πάνω στην σκηνή!!! Τρομερή ενέργεια και ζωντάνια και σουπερ ήχος!! 8)

κατι τετοια λες και το ban κοντοζυγωνει!:lol: :lol3: :lol3: :stuck_out_tongue: :ban:

παντως και μενα το end of heartache θα ελεγα πως ειναι το αγαπημενο μου, αν και δεν εχω ακουσει ακομα το τελευταιο τους…