King Gizzard And The Lizard Wizard @ Lycabettus Theatre 04-06/6/2025

Παρασκευη βλεπω δεν εχει τικετ για αρενα - δλδ θα υπαρχει σεκιουριτας να μη κατεβεις τα σκαλια ?? :joy:

θα έπρεπε. αλλιώς τι θα γίνει στην αρένα;

Δικιο εχεις, απλα μου φαινεται δυσκολο στη διαχειριση του - ειδικα σε σολντ αουτ.

και θα γίνει και ακόμα πιο δύσκολη, αν δεν πάει ο καθένας εκεί που έχει κλείσει εισιτήριο :slight_smile:

θυμάμαι στους Tinariwen που είχαν εισιτήρια μόνο για καθήμενους, κατέβαινε ο κόσμος κάτω και αναγκαζόντουσαν οι άνθρωποι από την παραγωγή να κάνουν τους… μπάτσους και να τσακώνονται, ενώ υπήρχαν και εκκλήσεις πριν ξεκινήσει το σετ, να καθίσουν όλοι στις θέσεις τους, οι οποίες ήταν και αριθμημένες.

και επίσης ο κόσμος στις θέσεις τους, να μη βλέπουν και να στριμώχνονται επιπλέον…

Όταν έκλεισα πριν καμμια εβδομάδα, εισιτήρια αρένα είχε μόνο Τετάρτη, συμπτωματικά με βόλεψς

https://www.youtube.com/live/ucIL4tN-tSw?si=yd7Q_oHOy7bhrSdX

Countdown to gizztinction

3 Likes

πόσο τρολιά ο ένας μουστάκι Φρεντι Μερκιουρι ο ένας και ο άλλος τζινάκι - αμάνικο αλα Φρεντι Μερκιουρι

2 Likes

Η ποστεράρα:

Και το live, για όποιον θέλει να το ξαναδεί (ή να το δει):

5 Likes

…και διασκευή στο Jailbreak των AC/DC από το προηγούμενο τριήμερό τους, που έπαιξαν σε μια φυλακή στη Λιθουανία :stuck_out_tongue:

3 Likes

Εξαιρετικοί. Πρώτη φορά τους είδα,ένα σόκ το έπαθα.
Thrash metal στα καλύτερα του χαχαχα.
Ρε παιδιά το 70% τουλάχιστον ήταν ξένοι στη συναυλία, δεν το έχω ξαναδεί αυτό στη ζωή μου.
Πήρα και Παρασκευή :metal::metal::metal:

4 Likes

Καλημέρα,

από τις ελάχιστες συναυλίες της ζωής μου που πήγα καθυστερημένα γιατί είχα κάτι ηλεκτρολογικά να κάνω στο σπίτι και μετά η γυναίκα έπρεπε να πάει στη μοδίστρα για να τροποποιήσει ένα φόρεμα. Οπότε διπλή καθυστέρηση.

Μου βγήκε η γλώσσα να ανεβώ τα μονοπατάκια τρέχοντας αλλά έφτασα κατά τις 21:15, έχασα μάλλον μόνο 1 κομμάτι

πολύ καλοί, ωραίος ήχος, κοινό από κάτω στον αέρα, 80% ξένοι, ειδικά πάρα πολλοί Αμερικάνοι.
Δεν μου αρέσουν τόσα πολλά εφέ στην φωνή, αλλά καταλαβαίνω αυτή είναι η φάση τους, δεν τους ψέγω, προσωπική προτίμηση.
Επίσης, κάποιες φορές οι 3 κιθάρες ήταν too much.

Ουσιαστικά η συναυλία ήταν χωρισμένη σε 4 τμήματα.

1. Country/funk/psych rock

2. Electronic beats με analog MIDI controllers και sequencers και συνοδεία από τα drums με ύφος early industrial, acid/goa trance και ξεκάθαρο influence από την παλιά Αυστραλιανή δισκογραφική (επίσης από τη Μελβούρνη) PSY-Harmonics.΄

3. Τέρμα Θρας/groove metal και με κάποιο essence από TOOL

4. Κλείσμο με λίγο απ’ολα + κάποια πιο slow κομμάτια

Αν και μεγάλος fan της ηλεκτρονικής μουσικής, το 2) δεν μου άρεσε. Έχω ακούσει πολύ καλύτερη μουσική σε αυτό το ύφος. Ενδεχομένως σε μη-εξοικιωμένους να ήταν κάτι το γουάου. Αλλά γενικά είδα τον περισσότερο κόσμο να κουράζεται.
Κατά κάποιο τρόπο, αφού χρησιμοποιούσαν analog μηχανήματα ο ήχος τους θα έτεινε στην early electronica, δεν είχαν και πολλές άλλες επιλογές αφού δεν είχαν υπολογιστές και synths (σε αυτό το τμήμα της συναυλίας),

Πιστεύω με μια καλύτερη ροή και μικρότερο το κομμάτι electronic η συναυλία θα ήταν ένα πάρτι χωρίς όρια.
Άν δεν είχε προηγηθεί το πάρκινγ + ανηφόρι ενδεχομένως να την είχα ευχαριστηθεί περισσότερο.

Πάντως πολύ ωραία φάση!

2 Likes

Ρε αυτοι εχουν φερει οργανα, φωτα, κονσολες, μερτς, μεχρι και κοινο :joy:. Ανετα περισσοτεροι οι ξενοι απο τους Ελληνες.