Νεάρα!!!
Θα μας τρελανουν!
Τους φανταζομαι να τζαμαρουν με κλαρινα και μπουζουκια
Τιναφτορε. Διάβαζα τον τίτλο του νήματος και νόμιζα ότι είναι μαθηματική πράξη μέχρι να καταλάβω ότι μιλάμε για την επόμενη χρονιά. Σουπερ συναυλιες, καλα να ειμαστε ως τοτε.
Πόσους χωράει στο Λυκαβηττό άραγε;
Έχουν πολλούς φαν στην Ελλάδα; Το προηγούμενο live έγινε sold out;; Αν ναι… πόσο γρήγορα;;
Το ομολογώ… δεν έχω ακούσει σχεδόν (μόλις τώρα έβαλα και είχα βάλει πάλι για 10 λεπτά πριν καννα χρόνο) καθόλου. Αυτό που φέρνουν περισσότερο στο μυαλό είναι… Zappa αλλά μπλεγμένο με πιο ας πούμε χαλαρά πράγματα.
Ωραίοι ακούγονται. Υποψήφιοι για το καλοκαιρινό ~progressive-ο live του 2025… αντίστοιχο του Opeth / Leprous, στο οποίο θα πάω.
Νομιζω και τα δυο (διημερο Gagarin).
μήπως ήταν Fuzz? δεν είχαν έρθει τελευταία φορά και χωρίς τον ντράμερ;;
πάντως νομίζω έχουν και κοινό που ταξιδεύει να τους δει, οπότε θα έρθουν ενισχύσεις να βγει το 3ημεράκι
Fuzz ήταν την πρώτη φορά, πριν τον covid. Το 2022 ήρθαν διήμερο στο Gagarin, τότε ήταν που δεν έπαιξε ο drummer γιατί κόλλησε covid και είχαν παίξει με drum machine.
2 μερες πανικου sold out με διαφορετικα σετ. Αγαπημενοι του ελληνικου κοινου!
Παίζουν μέχρι κ θρας
ΤΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ;;;; ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ;;;
Πέρα από την πλάκα τους έχω χάσει λίγο, τεράστιος ο όγκος των κυκλοφοριών τους και το τι έχουν παίξει
https://www.more.com/music/king-gizzard-and-the-lizard-wizard/
3 DAY COMBO 106€ κατά τ’αλλα… από 30€.
30x3=90€. Μάλλον το combo θα είναι για πιο ακριβό από 30€ σημείο.
- Η γενική προπώληση θα ξεκίνησει την Πέμπτη 13 Ιουνίου στις 12:00
Θεϊκό κλαίω
40 κάτω, 35 στις χαμηλές θέσεις, 30 στις ψηλές θέσεις. Τα 106άρια combo δεν τα βλέπω διαθέσιμα, αν ξέρει κανείς τι απέγιναν, ας πει.
Πήγαν να ξαναδώσουν μαθηματικά
3-day combo 120€ λέει τώρα arena.