Kirk's Revenge

Ψηφήστε το καλύτερο solo που ακούσατε στο Death Magnetic.Κατα τη γνώμη μου το Judas Kiss έχει άψογο solo.Cheers!:slight_smile:

Εγώ λέω να μαζέψω υπογραφές “όχι άλλα Μετάλλικα / Μέηντεν θρεντς”…

Αλλά τι θρεντ?

Ω θεέ, κι άλλο Metallica thread…

Να ο πρώτος μου σύμμαχος.

Ακομα κι εμεις οι fans βαρεθηκαμε.Λερη βρεθηκε αλλος ενας συμμαχος.

Καλά ρε παιδιά συγγνώμη μου το άνοιξα δηλαδή…

Καλά πάμε.

Broken,Beat and Scarred… Θυμιζει κατι…παλιο!!! Δεν ξερω τι!

είχα αρχίσει να ανυσηχώ για το ποτε θα γινοταν το επομενο μεταλικα θρεντ…:stuck_out_tongue:
Cyanide
Suicide & Redemption

Εγώ προτείνω να κάνουμε Poll για όσους ήταν στα studio την εποχή της ηχογράφησης, να μας διευκρυνίσουν κατα την ηχογράφηση ποιου τραγουδιού έκλασε περισσότερες φορές ο Hetfield.

:lol::lol:αυτο θα ηθελα οντως να το μαθω…:lol:

ΟΚ βαρεθήκατε τα Metallica threads γιατί μπαίνετε???

Στο θέμα μας, The Day That Never Comes και My Apocalypse για μένα. Ειδικά στο πρώτο έχει γίνει φοβερή δουλειά.

έλα ρε συ πως κάνεις έτσι? Από τότε που βγήκε το Album έχει γίνει του κουτρούλη ο γάμος και έτσι όπως πάει θα υπάρξει πολλ για το δεύτερο καλύτερο τραγούδι του δίσκου, το τρίτο καλύτερο, αυτό με τα καλύτερα Drums, αυτό με τα χειρότερα, αυτό με την καλύτερη παραγωγή, αυτό με τη χειρότερη κτλ. Δεν το βλέπεις και συ ότι έχει καταντήσει αστείο το πράγμα?

ντάξει μωρε κουβέντα να γίνεται, άλλωστε είχαμε να ακούσουμε τον Kirk να σολάρει 11 ολόκληρα χρόνια σε δίσκο των Metallica, για σκέψου το…:wink:

Ολα τα solos απο το St. Anger μου αρεσουν εμενα!!
Χα χα χα.
Πλακα κανω. Στα μισα κομματια του δισκου που αρεσουν πραγματικα τα solos απο την πρωτη στιγμη που τα ακουσα…

Εμενα παλι(κ δεν το λεω κακοπροεραιτα) δεν μου αρεσει κανενα…ολα πολυ γρηγορα κ χωρις καμια πρωτοτυπια,παντελως αδιαφορα…σαν να ειπανε του χαμετ ‘‘τραβα κανε τον μαλστημ’’ κ παιξε οσο πιο γρηγορα μπορεις…αλλα σολαρει εστω μετα απο τοσα χρονια,κατι ειναι κ αυτο…

Τhat’s the spirit :slight_smile:

ε ναι…τουλαχιστον εχεις κατι επιπλεον να κωλοχτυπιεσαι,πλην των ριφ,στα Live με τα νεα τραγουδια…

1ο suicide & redemption και μετα unforgiven III