α, είπα κι εγώ!!!
8) 8)
Προσεγμένη δουλειά. Μπράβο και συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και στο Rock Hard που το προσέφερε χωρίς αύξηση της τιμής του.
1 ερωτησουλα για μια πολυ προσεγμενη δουλεια.
Πως καταφερατε να βαλετε το λογκο και την φωτο σου συγκροτηματος. Μην γραψεις κατι αοριστο Ντριφτερ, ψoφαω για inside talks.
κε οπος ξερουμε εδο στην Θρακη ( κε σιγκεκριμενα στο Εβρο) δεν υπαρχει ουτε για δειγμα. πος θα μπορεσουμε να το προμιθευτουμε???
Δεν ξέρω αν το πήρες…είναι “not for sale”…το λέει τυπωμένο απ’ όξω…
Τώρα για τα υπόλοιπα…8) 8) 8)
Ναι, το προσεξα γιατι το πηρα.
Αν για αυτον τον λογο δεν ζητησαν τπτ, τοτε μαγκια τους και πολυ καλα κανανε.
Για πες γνώμη για τα κομμάτια, αν ξεχώρισες κάποιο κλπ κλπ…
ξέρω ότι υπήρχε ενδιαφέρον και εκτός Αθηνών (όπως και δικό μου).
Αλλά πλέον όχι και τόσο (κοινώς ξενερώσαμε περιμένοντας να το βρούμε).
Γενικα να πω οτι ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο το συνολο της δουλειας καθοτι και το artwork+booklet ειναι προσεγμενα αλλα και δεν υπαρχει καμμια διασκευη “σκουπιδι” που εχουμε πετυχει σε πολλες αντιστοιχες κυκλοφοριες.
Απο το πρωτο cd ξεχωρισα σε πρωτο λογο την εξαιτερικη διασκευη στο I love it loud (Roxy Bitch) και μετα τα C’mon and Love me, Creatures of the night.
Aπο το δευτερο cd τα Strutter (πολυ πιστη η διασκευη με πετυχημενα φωνητικα και “παλιουκαιρο” ηχο που μ’αρεσε πολυ), Forever ενω πολυ καλυτερα θα ηταν τα Nothing to lose χωρις τα τοσο ξεφωνημενα φωνητικα και Psycho Circus χωρις την εισαγωγη που δεν μου κολλησε καθολου. Ωραια ηταν και τα ακουστικα μερη που προσεθεσαν οι Galliard στο I was made for loving you!
Χαίρομαι που σου άρεσε το Strutter…όσοι παίξαμε το απλοποιήσαμε πλήρως σε όλα τα όργανα και ο ήχος είναι τελείως sixties…
Χρήστο, όσα περισσέψουν θα πάνε εκτός Αθηνών με το επόμενο τεύχος του Rock Hard.
καλή φάση, αλλά μέχρι να μάθουμε τι έχει γίνει, ψάχναμε και ξαναψάχναμε, ρωτάγαμε και ξαναρωτάγαμε και δεν βγάζαμε άκρη. ε σιχτιρίσαμε στο τέλος…
και αυτό γιατί έχω ξαναπεί πως θεωρώ την κίνηση εξαιρετική και θεωρώ πως πρέπει να στηρίζονται τέτοιες πρωτοβουλίες.
Νομίζω πως με αυτή την κυκλοφορία ανοίγει ο δρόμος για να δούμε αντίστοιχες και για άλλα μεγάλα ονόματα στο μέλλον.
Αξίζουν συγχαρητήρια και πολλά μπράβο σε όλους τους συντελεστές!
Λόγω της συμμετοχής των Galliard δεν έχει νόημα να σχολιάσω το περιεχόμενο, πάντως υπάρχουν αρκετές διασκευές που τσακίζουν!
Παραδίδω μαθήματα δημιουργίας (=ξεσκίσματος) tribute album…
8)
Εκ μέρους όσων το δημιουργήσαμε, ευχαριστούμε κε Cozy. Πες, πεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςς
το Strutter δεν είναι το καλύτερο??? εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε/???:p:p:p