KISS in Athens 18/5/2008

@ Hokam (και Mule, για κάτι): Η διαπίστωση ότι είναι χιλιάδες αυτοί που θα ήθελαν να συναντήσουν από κοντά τους Kiss έγινε για να εξηγήσω το γιατί πρέπει να υπάρχει ένας τρόπος φιλτραρίσματος. Μπορεί εσένα να μην σου λέει τίποτα, αλλά για πολλούς είναι ιδιαίτερα συγκινητικό να ανταλλάξουν λίγες λέξεις με τους μουσικούς που θαυμάζουν. Το αν εσύ εγκρίνεις αυτούς που εκείνοι θαυμάζουν, μάλλον τους είναι αδιάφορο, και η έμμονη σου να αφοδεύεις πάνω στις επιλογές τους και πάνω σε αυτό που αγαπάνε, γελοιοποιώντας το, νομίζω, πως είναι η μεγαλύτερη έλλειψη σεβασμού. Η ανάλυσή σου μάλλον θα χρησίμευε ως παρηγοριά για όσους δεν μπορούν να πληρώσουν το αντίτιμο, παρά ως αποτρεπτική επιχειρηματολογία, για όσους είναι έτοιμοι να το πληρώσουν.

@ Signal-05: Θα ήταν όπως έλεγα ακόμη πιο άδικο αυτός που μπορεί να τα πληρώσει να μην μπορέσει να βρει θέση στο meet’n’greet, γιατί του πήρε τη θέση ο τάδε τυχερός άσχετος που κέρδισε μια λοταρία. Αντιπρόταση: πανελλήνιες εξετάσεις για μια θέση στο meet’n’greet! (χεχ)
Ο «Χάρης» (δεν ξέρω για ποιόν λες) κάνει πολύ καλά και του βγάζω το καπέλο. Αν μη τί άλλο, δημιουργεί και ανταγωνισμό σε μια αγορά που το χρειάζεται.
To Frank Zappa είπε τα εξής: http://www.youtube.com/watch?v=8UAWqwLjN70
Απολαύστε τον.

@ Karvou: 1. Να αφήσεις το Burrbery’s ήσυχο. (πάλι χεχ) 2. Έχω υπόψη μου «ροκ» ρουχισμό που είναι πιο ακριβός από οτιδήποτε άλλο (και όχι μόνο αναλογικά με την ποιότητά του, αλλά και σε πραγματικούς αριθμούς. 3. Το τί κάνει κάποιος με τα ΔΙΚΑ ΤΟΥ λεφτά, που έβγαλε με ιδρώτα και κόπο δεν καταλαβαίνω γιατί να είναι κατακριτέο. Πόσο μάλλον όταν δεν θέλουμε και οι άλλοι να μας κρίνουν τις δικές μας επιλογές (κάτι που κατά κόρον έχουν υποστεί οι οπαδοί της ροκ). Τώρα, αν πρέπει να δημιουργηθεί γηπεδικό κλίμα «οι από ‘δω, τους από ‘κει», απλά δεν θα συμμετέχω γιατί δεν είμαι «βαμμένος».
Πάντως επειδή έχω δει άνθρωπο να φεύγει από χωριό με άδειες τσέπες κι άδεια κοιλιά και να διαπρέπει στο εξωτερικό με την δουλειά του και μόνο, και να καταφέρνει να αγοράσει Mazerati, και αυτό να τον κάνει ευτυχισμένο, δεν πρόκειται να γελάσω μαζί του. Μάλλον με ανοιχτό το στόμα από θαυμασμό θα μείνω.

Εχω εγω εμμονη να αφοδευω πανω στις επιλογες των αλλων???Ο,τι να ναι ομως…Μαλλον δεν εγιναν κατανοητα οσα ειπα…Οσο αφοδευμενο μ εχουν αυτοι αλλο τοσο αδιαφορο με βρισκει και η δικια τους επιλογη να διαθεσουν τα χρηματα τους οπου θελουν.Εγω κρινω τις επιλογες του γκρουπ και πως αυτο φερεται στους οπαδους και αυτο ναι το βρισκω κοροιδια και θα συνεχισω να το βρισκω οσο κι αν ενοχλει.
Επισης ως φτωχομπινες οπαδος και βασιλακης καιλας να ζητησω συγγνωμη απ οσους δεν μπορεσα να παρηγορησω με την αναλυση μου.Ελατε να σας γυαλισω τα παπουτσια δωρεαν.

Θα βαλω να παιζει και το my love don’t cost a thing της Λοπεζ ταυτοχρονα.

ok meet n greet is ARRANGED ! \m/ hahaha, μολις είσεπραξα κάτι “ψιλά”… θα φτάσουν και για Αυστραλία !!!
HELL YEAH !!!

Έλληνας Κροίσος με 12 γράμματα…

karja_kurunen

:lol: :lol: :lol: petuximeno

Θα τους δω 100% είτε θα είναι Αθηνα είτε Σοφια.

Τωρα, για τα 1050 ευρω… Προσωπικα τα θεωρω υπερβολη, αλλα υπαρχει η προσφορα και η ζητηση. Αν τα παιρνουν, καλα κανουν και τα ζητανε…

Από τα 18 δουλεύω (είμαι 38), πήρα 2 πτυχία και έμαθα να μετράω το χρήμα όπως του αρμόζει. Αυτό ίσως απαντάει στο παραπάνω.
Και γιατί να σκεφτώ το σύνολο??? Δεν το κατάλαβα αυτό. Δεν είμαι κομμουνιστής, ούτε καν σοσιαλιστής.

Μισό γιατί τα μπερδεύεις τα πράγματα λίγο.
Α) Burrbery’s (δεν ξέρω και πώς γράφεται :p) φοράει και η αδερφή μου και την πειράζω για αυτό το λόγο. Επίσης σχεδόν όλοι μου οι φίλοι έχουν μπλουζάκι της εν λόγω μάρκας. Και κατά καιρούς έχω βρει και εγώ πολύ όμορφα σχέδια που ψηνόμουν να τα αγοράσω. Εγώ μιλάω για αυτούς που πάνε και αγοράζουν ένα τέτοιο μπλουζάκι μόνο και μόνο για να δείξουν ότι φοράνε κάτι με καρό γιακά. Για το θέμα του τζιπ στο κέντρο της Αθήνας, ας μη μιλήσω, γιατί θα πιάσω τα μηχανολογικά και θα γραψω επικό ποστ στο οποίο θα αποδεικνύω πόσο γελοίο είναι να αγοράζεις ένα 4Χ4, στο λεκανοπέδιο Αττικής, που παράγει 300 άλογα και η τελευταία off road διαδρομή που έκανες ήταν όταν ανέβηκες πεζοδρόμιο για να παρκάρεις στην Πλουτάρχου.

Το ότι κάποιος έβγαλε τα λεφτά και έχει πολύ μεγαλύτερη γκάμα επιλογών στη ζωή του, δε σημαίνει ότι με τα λεφτά του κέρδισε και το δικαίωμα του να μην κρίνουν οι υπόλοιποι τις επιλογές του. Αν κάποιος έχει 1000? και αποφασίζει να τα σκοτώσει για να είναι στον ίδια 10 τετραγωνικά μέτρα με ένα ροκ καλλιτέχνη είναι δικιά του επιλογή, που δε σκοπεύω (εξάλλου δόξα τω Θεό, δε μπορώ κι όλας) να του την απαγορεύσω. Μπορώ όμως να την κρίνω, όπως κρίνω όλα όσα βλέπω γύρω μου και να κρατάω μόνο αυτά που με εκφράζουν.:slight_smile:

You 're killing me!!! :slight_smile: :slight_smile:

Δηλαδή κάποιος πρέπει να κρίνει εδώ και κάποιος πρέπει να κριθεί, έτσι?
Μάλιστα…

α)λοιπον αυτο το πραγμα δεν στεκει

κανεις το meet n greet με τα μελη του fan club σου,υποτιθεται για να σε γνωρισουν
αυτο τι σημαινει καταρχας?
μια φωτογραφια και υπογραφη στους δισκους?
λιγη ωρα μαζι τους?
ποιος το οριζει αυτο?
προφανως θα χουν κανονισμενο καποιο χρονικο διαστημα που θα το περασουν μαζι με τους οπαδους
που σημαινει οτι αν σκασουν τα φραγκα παραπανω ατομα απο οσα υπολογιζουν,θα μειωθει ο χρονος που αντιστοιχει στον καθενα?
ειναι εντελως κοροιδια

αν οντως θελεις να γνωρισεις τους πορωμενους οπαδους σου (του φαν κλαμπ) του τεστιν γουσταρεις να προσφερεις αυτην την ευχαριστηση και να δεις πως ειναι καποιοι απο τους die hard οπαδους σου
κανονιζεις και λες
ή 3 με 5 (τυχαιο) οι kiss θα υπογραφουν και θα μιλανε στα μελη του fun club
ή βαζεις μια κληρωση για συγκεκριμενο αριθμο ατομων

δηλαδη ειναι καλυτερο να γινει διαχωρισμος με βαση το οικονομικο σου εισοδημα???

ημαρτον!!!

β)δυστυχως ο χαρης δεν δημιουργει ανταγωνισμο
παιζει μονοτερμα σε αδειο γηπεδο
τα συγκροτηματα που φερνει επειδη δεν πουλανε τωρα,δεν ενδιαφερουν αλλους “ανταγωνιστες”
τα φερνει καθαρα για την καυλα του και για οσους τα γουσταρουν

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΥ…ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ…ΕΜΑΣ ΔΕ ΜΑΣ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ…:frowning: :frowning: :frowning: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ??? ROCKING…ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ???

Χλωμοοοοό…

όσες πιθανότητες έχει κάθε συναυλία για να αλλάξει η ημερομηνία της.και μη γράφεις με κεφαλαία πλιζ:)

Σάββατο απόγευμα ή Κυριακή πρωί θα μπώ και έχω να γράψω πολλά…

Για τους KISS, για τα meet & greet και πολλά άλλα…

Cheerz! 8)

[SPOILER]P.S. [SIZE=“5”]
Έρχονται οι KISS στην Ευρώπη, γαμώ τα κέρατα!!! [/SIZE]
:drunk: :bounce: :vibrate: :yahoo: :band: :metal: :dance: :trumpet:

[/SPOILER]

Kiss πάμε γιατί είναι once-in-a-lifetime ευκαιρία.

Από την άλλη, αν ήμουν οπαδός (πιστός, φίλος, κλπ) του συγκροτήματος, πραγματικά θα ντρεπόμουν για την όλη meet n’ greet φάση. Από τη στιγμή που το είδωλό μου με ζητά να το πληρώσω για να το δω από κοντά, παύει να είναι είδωλό μου.

Από την άλλη, απόψεις είναι αυτά… Όποιος διαθέτει ένα τέτοιο ποσό σε τέτοιο σκοπό, με γεια του με χαρά του.

ρε γαμω την τρελα μου μπορειτε να σταματησετε την κλαψα και την μιζερια…???

ελεος πια οι kiss ερχονται δεν εχουμε καμια κηδεια ή κανενα θλιβερο γεγονος…

rock 'n roll all nite and party every day θα ειναι το μηνυμα της συναυλιας ασχετα αν οι ιδιοι δεν το πιστευουν πια αλλα δεν ειναι το θεμα εκει γιατι εγω που θα παω εκει αυτο θα πιστευω…

οσον αφορα τα meet&greet αν ειχα κι εγω τα λεφτα πραγματικα θα τα δινα και ζηλευω και αυτους που θα πανε, και καλα θα κανουν, αλλα δεν τα βαφω και μαυρα… σε καπιταλιστικο συστημα ζουμε κι εχω μαθει απο μικρος οτι δεν μπορω να τα αποκτω ολα αν δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα αλλα εχω μαθει και να ζω με αυτα που εχω και να μην μιζεριαζω αλλα να χαιρομαι… ετσι ειναι οι κανονες του παιχνιδιου και του συστηματος και αν πραγματικα καποιος εχει προβλημα με αυτους ας μην τους πολεμησει μεσω των συναυλιων αλλα με αλλους τροπους γιατι τετοια φαινομενα δεν παρουσιαζονται μονο δω αλλα παντου, μια βολτα σε μια λαικη αγορα αρκει…

και πραγματικη παρακληση στους μοδς αν συνεχιστει ετσι η κουβεντα να μεταφερθει αλλου…

ρε ηρεμηστε η ζωη ειναι μικρη (και οχι δικαιη)…

αλλα τουλαχιστον χαρειτε αυτα τα μικρα γεγονοτα που την κανουν ξεχωριστη…

i wanna rock 'n roll all nite and party every day…

Που σαι συ χαμενος ωρε?
Cheerz mate.:smiley:

Βλέπω κάτι βίδεα στο σωλήνα από την περίοδο του Unmasked. Ίσως και να μου αρέσουν περισσότερο έτσι:-s :-s

Το βράδυ θα βάλω και τη ταινία Detroit Rock City να παίξει.

Ρε, KISS ρε. Black Diamond όπως & δήποτε.

Aντί να χαιρόμαστε όλοι που έρχεται ένα τέτοιο συγκρότημα,που μη μου πει κανείς ότι περίμενε να τους δει ποτέ Ελλάδα, έχουμε αφήσει το πράγμα να ξεφύγει τελείως.
Άμα είναι να σφαχτούμε για την κατάσταση που επικρατεί στον ελληνικό συναυλιακό χώρο ,να φτιάξει κάποιος ΄’ενα thread και να πάμε εκεί να βγάλουμε τα απωθημένα μας.
Αυτό εδώ το “θέμα” αφορά τους Kiss και τη συναυλία τους.

1.Αυτοί που λένε ότι προτιμάν να πάνε Σόφια να τους δούν, νομίζουν δηλαδή ότι θα τι βγάλουν με λιγότερα λεφτά;Πόσο έχει εκεί 20 γιούρα;Δηλαδη με άλλα 25 βγάζεται πήγαινε έλα;Και έστω ότι με κάποιο τρόπο μπορείται να γλυτώσετε συνολίκα 20 γιούρα…έτσι νομίζετε θα διορθωθεί η ενχώρια κατάσταση; Άμα δεν πηγαίνουν και δεν υποστηρίζουν και οι πραγματικοί οπαδοί στις συναυλίες, πως να έρθουν μεγάλα ονόματα και να έχουμε πιο φθηνά ειστήρια;

2.Έχω βαρεθεί να ακούω ότι έχετε εξετάσεις.Σοβαρά περιμένετε να κάτσει το κάθε συγκρότημα που οργανώνει την περιοδεία του (και μιλάω για περιοδείες και όχι για μονές συναυλίες που μπορεί να κανονίσει κάποια εταιρία στην Ελλάδα με κάποιο συγκρότημα) να δεί αν στην Ελλάδα έχουν τα Λύκει εξετάσεις;Θα δώσουν 1-2 ημερομηνίες έλληνες διοργανωτές και άμα τα βρούν σε χώρουε,λεφτά κλπ θα έρθουν.Ή θα σκεφτούν ότι μπορεί να είναι μεσοβδόμαδα και κάποιο θα αργήσουν να κοιμηθούν;

3.Όσον αφορά τα ακριβά πακέτα.προφανώς δεν προορίζονται για εμάς τους φοιτητές (εκτός αν το θέλουμε τρελά και δουλέψουμε 1-2 δουλειές μέχρι τότε και τα βγάλουμε).Δεν προορίζονται για αυτούς που έχουν βασικούς μισθούς και δεν τα βγάζουν εύκολα πέρα(εκτός αν το θέλουν τρελά και στερηθούν πολλά πράγματα και κάνουν τρελή οικομία και τα βγάλουν)Και ούτω καθεξής.Υπάρχει όμως κόσμος που εχεί λεφτά στην άκρη ή βγάζει 2-3 χιλιάρικα το μήνα και άμα γουστάρει θα πάει και να τα δώσει.Το γιατί το κάνουν οι Kiss ,γιατί έτσι γουστάρουν.Η δουλειά τους είναι,λεφτά θέλουν να βγάλουν.Λες και επειδή είναι πασίγνωστι καλλιτέχνες πρέπει να κάθνονται να μιλήσουν με τον κόσμο ,να βγάλουν φωτογραφίες κλπ.Τα έχεις;Θές να πάς;Τα δίνεις και πας.Δεν τα έχεις ή δεν θέλεις να τα δώσεις;Δεν πας.Απλά πράγματα.

4.Η διοργανώτριες εταιρίες είναι πάντα και πάνω από όλα επιχειρήσεις.Άρα σκοπός τους είναι το κέρδος.Μπορούν ν βγάλουν μεγαλύτερο κέρδος;Θα το προσπαθήσουν.Δεν είναι αναγκασμένες από κανέναν να βγάλουν το ελάχιστο δυνατό κέρδος.Δεν λέω αν είναι καλό για το κοινό και για την κατάσταση που επικρατεί αλλά έτσι έχουν τα πράγματα.

5.Και έλεος πια με το αν είναι ακριβά ή οχι.Για να είμαστε σωστοί πρέπει να συγκρινουμε με τιμές που είχαν άλλα συγκροτήματα στην Ελλάδα.Και όχι με το πόσο μπορείς να βρείς στο εξωτερικό,γιατί έτσι όλο και κάπου θα κάνει 70 το φθηνό και το δικό μας πρέπει να λογίζεται πάμφθηνο.Άρα βλέποντας τα έχουμε πληρώσει για όλλους τους άλλους ΄τοτε τα 45 είναι πάρα πολύ καλή τιμή.

Ουφ τέλος,είπα πολλά,αλλά είχα μείνει 12 σελίδες πίσω και είχα γεμίσει.Όλα είναι με καλές προθέσεις και όρεξη για διάλογο.Αλλά καλύτερα σε άλλη φάση.
Κάποιος άσχετοα να διβάσει αυτό το θέμα θα νομίζει ότι όλοι έχουν ξενερώσει που έρχονται οι Kiss…
Πάμε μωρέ λίγο …να αφήσουμε και την γκρίνια ,γιατί:

WE WANTED THE BEST. WE GOT THE BEST. THE HOTTEST BAND IN THE WORLD