@ Hokam (και Mule, για κάτι): Η διαπίστωση ότι είναι χιλιάδες αυτοί που θα ήθελαν να συναντήσουν από κοντά τους Kiss έγινε για να εξηγήσω το γιατί πρέπει να υπάρχει ένας τρόπος φιλτραρίσματος. Μπορεί εσένα να μην σου λέει τίποτα, αλλά για πολλούς είναι ιδιαίτερα συγκινητικό να ανταλλάξουν λίγες λέξεις με τους μουσικούς που θαυμάζουν. Το αν εσύ εγκρίνεις αυτούς που εκείνοι θαυμάζουν, μάλλον τους είναι αδιάφορο, και η έμμονη σου να αφοδεύεις πάνω στις επιλογές τους και πάνω σε αυτό που αγαπάνε, γελοιοποιώντας το, νομίζω, πως είναι η μεγαλύτερη έλλειψη σεβασμού. Η ανάλυσή σου μάλλον θα χρησίμευε ως παρηγοριά για όσους δεν μπορούν να πληρώσουν το αντίτιμο, παρά ως αποτρεπτική επιχειρηματολογία, για όσους είναι έτοιμοι να το πληρώσουν.
@ Signal-05: Θα ήταν όπως έλεγα ακόμη πιο άδικο αυτός που μπορεί να τα πληρώσει να μην μπορέσει να βρει θέση στο meet’n’greet, γιατί του πήρε τη θέση ο τάδε τυχερός άσχετος που κέρδισε μια λοταρία. Αντιπρόταση: πανελλήνιες εξετάσεις για μια θέση στο meet’n’greet! (χεχ)
Ο «Χάρης» (δεν ξέρω για ποιόν λες) κάνει πολύ καλά και του βγάζω το καπέλο. Αν μη τί άλλο, δημιουργεί και ανταγωνισμό σε μια αγορά που το χρειάζεται.
To Frank Zappa είπε τα εξής: http://www.youtube.com/watch?v=8UAWqwLjN70
Απολαύστε τον.
@ Karvou: 1. Να αφήσεις το Burrbery’s ήσυχο. (πάλι χεχ) 2. Έχω υπόψη μου «ροκ» ρουχισμό που είναι πιο ακριβός από οτιδήποτε άλλο (και όχι μόνο αναλογικά με την ποιότητά του, αλλά και σε πραγματικούς αριθμούς. 3. Το τί κάνει κάποιος με τα ΔΙΚΑ ΤΟΥ λεφτά, που έβγαλε με ιδρώτα και κόπο δεν καταλαβαίνω γιατί να είναι κατακριτέο. Πόσο μάλλον όταν δεν θέλουμε και οι άλλοι να μας κρίνουν τις δικές μας επιλογές (κάτι που κατά κόρον έχουν υποστεί οι οπαδοί της ροκ). Τώρα, αν πρέπει να δημιουργηθεί γηπεδικό κλίμα «οι από ‘δω, τους από ‘κει», απλά δεν θα συμμετέχω γιατί δεν είμαι «βαμμένος».
Πάντως επειδή έχω δει άνθρωπο να φεύγει από χωριό με άδειες τσέπες κι άδεια κοιλιά και να διαπρέπει στο εξωτερικό με την δουλειά του και μόνο, και να καταφέρνει να αγοράσει Mazerati, και αυτό να τον κάνει ευτυχισμένο, δεν πρόκειται να γελάσω μαζί του. Μάλλον με ανοιχτό το στόμα από θαυμασμό θα μείνω.