ε ναι ακριβώς για αυτο…μπορεί να μένεις στη παρακμή αλλά δες κ την αλλη πλευρά της μη παρακμής…βλεπε Βουλα,Γλυφαδα κ.ο.κ. κ για αυτους τα πραγματα αποκλειετε να ναι τοσο δύσκολα…αλλα αυτο π προσπαθω να καταληξω ειναι το εξης , ναι μεν η συγκριση με τα συγκροτηματα ισως να ναι πιο λογικη αλλα τις τοπ κλας εχεις πιθανότητες να τις ξαναδεις στο μέλλον…οι KISS ειναι 55+ ηλικιακά…αποκλείετε να ξανάρθουνε…ειναι ευκαιρία
Αν δεν βγεις για καφέ δύο βδομάδες θα μπορείς να πληρώσεις και το meet?n?greet, τόσο που έχει πάει ο καφές! #-o
:lol: δεν εχεις κ αδικο
τα παραπονα στο ΙΝΚΑ παιδες . εδω μιλαμε για την συναυλια των KISS . Αντε μην φωναξω τον Τσιαμτσικα :!: :!: :!:
καλα σπαμαρω εξαλλου τα 10 τελευταια ποστ να βλεπω για delete8)
Με το δικαίωμα προσωπικής γνώμης? Με το δικαίωμα να θεωρώ τελείως κενό εκ μέρους μου, το να δώσω 1000? σε έναν πολυεκατομυριούχο, απλά για να βγω μαζί του φώτο, ενώ αυτός την επόμενη μέρα δε θα με θυμάται καν? Με το ότι με 1000? ταξιδεύεις στην Αυστραλία και βλέπεις πάλι 2 ώρες συναυλία KISS και την Αυστραλία μαζί, μαθαίνοντας και κάτι χρήσιμο (και όχι μόνο αν ήταν κρύο το χέρι του ντράμερ)
Επαναλαμβάνω. Καταλαβαίνεις όμως ότι οι KISS σε θεωρούν κορόιδο και ηλίθιο και σου ζητούν τα 950?; Ε; Γιατί και εγώ είμαι φαν άλλων συγκροτημάτων, αλλά πάνω από όλα υπερασπίζομαι τη δικιά μου αξιοπρέπεια. Και αν μου ζήταγε ένας μουσικός 1000? απλά για να αναπνέουμε στον ίδιο χώρο, νομίζω θα υπερασπιζόμουν την αξιοπρέπεια μου, όσο καλύτερα θα μπορούσα…
Ρε ντουντς, Κιςς είναι, κουλάρετε πια… Αντί να κάνετε 967 κωλοτούμπες και να προσκυνήσετσ το άγαλμα του χοντρού κλαίγεστε για το εισητήριο?
Θέλω προτάσεις. Όντας πολύ μικροκαμωμένος-κοντός-τάπας-ζουμπάς κι αρκετά λαπάς τι εισητήριο να πάρω για να περάσω καλά στο λάιβ και να γυρίσω σπίτι μου ζωντανός?
Πολύ καλά νέα! Ένα από τα πολύ δυνατά γκρούπ των '70ς - '80ς έρχεται επιτέλους και εδώ! Αν δεν μου τύχει κάτι απρόοπτο εκείνη την περίοδο, θα είμαι κι εγώ στους [SIZE=“5”]KISS!!![/SIZE] 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Δεν θα είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όσο νομίζεις dont worry!Θα επιβιώσεις ότι εισητήριο και να πάρεις!
…όπως ξαναείπα
:? Καλά συγκρίνουμε meet?n?greet Vai και Dream Theater, με Kiss;;; Τα «δεκαπέντε άτομα» με τους χιλιάδες;#-o
Πιστεύω πως αυτοί που φωνάζουν είναι «οπαδοί» του best of/greatest hits/greatest kiss/ή καναδυό άλμπουμ, που φυσικά θα ήθελαν να συναντήσουν τους Kiss, αλλά δεν συνειδητοποιούν ότι είναι χιλιάδες! Φυσικά δεν είναι ανθρωπίνως δυνατό να πάνε όλοι για meet?n?greet! Μπορεί να είναι επίπονο το χιλιάρικο, αλλά είναι ο δικαιότερος δυνατός τρόπος. Αν δηλαδή γινόταν κλήρωση και πήγαινα εγώ (που δεν είμαι φαν) αντί για τον Drifter; Δεν θα φοβόμουν μην έρθει στον ύπνο μου βαμμένος Simmons να με σφάξει;
Ο φαν δεν είναι ηλίθιος, είναι ευτυχισμένος. Το να τον λέει κάποιος «ηλίθιο/κορόιδο» είναι θλιβερό. Όποιος τα βγάζει, ας τα ξοδεύει όπως θέλει.
Α ναι… και από την άλλη πλευρά, για κάτι που ειπώθηκε παραπάνω, τί σημαίνει «οι διοργανωτές δεν είναι ροκάδες»; Να διοργανώσουν τη συναυλία θέλουμε, όχι να παίξουν μουσική. Για βρείτε τί έλεγε ο άγιος Frank Zappa για τους ροκάδες που γίνονταν διοργανωτές και στελέχη δισκογραφικών!:-k
Δεν καταλαβα με το να γνωρισεις τους Κιςς γνωριζεις καποιο ανωτερο ον?Γινεσαι κοινωνος μιας αληθειας για λιγους?Σου χαριζουν τη Μπελουτσι για ενα βραδυ?Καιι επειδη ειναι χιλιαδες και τι να λεει???Χιλιαδες ψηφιζουν και Μπους…Να δωσω 1000 ευρω για να γνωρισω εναν σεβαστο μεν καλλιτεχνη αλλα απιστευτα γλοιωδη αμερικανο με αποψεις που μου προκαλουν εμετο το λιγοτερο??Προτιμω να πληρωσω τα ιδια φραγκα και να γνωρισω τον Λεμμυ και ας μη μου τα ζητουσε ποτε.
Ο φαν ειναι φαν.Η ευτυχια βρισκεται στο να ακουει τη μουσικη που λατρευει.Ο bluezlick πχ που δε θα χει ποτε την ευκαιρια να γνωρισει τους καλλιτεχνες που του αρεσουν γιατι απλουστατα ειναι σχεδον ολοι πεθαμενοι,δεν ειναι ευτυχισμενος?
Με το bold τα ειπες ολα νομιζω…στην ελλαδα των 700 ευρω θα παει οποιος τα χει.Ειμαστε και πολυ large λαος εξαλλου και δε μασαμε απο τετοια πεζα πραγματα.
δεν ειναι αδικο ομως και ενας ο οποιος δεν μπορει να διαθεσει τα 1000 ευρω ,αλλα να εχει ταυτιστει με τη μουσικη τους, να μην μπορει να τους γνωρισει??
εγω ανεφερα κατι για τους διοργανωτες,οτι δεν ειναι οπαδοι
και ο χαρης που καθε φορα που φερνει γκρουπ ρισκαρει να μπει μεσα,διοργανωτης ειναι!δεν κινηθηκε ποτε ομως σκεφτομενος την τσεπη του.
πες μας τι ελεγε ο frank zappa
Είναι προφανές ποιο είναι το κριτήριο των KISS για τους ποιους οπαδούς θέλουν κοντά τους… Αυτούς που έχουν και δίνουν 1000€. Με λίγα λόγια, αγαπάνε όσους πληρώνουν. Αγοραίος Έρωτας (2ο καλό σε μια μέρα :lol:) Εγώ τους KISS προσωπικά δε τους κακίζω. Και εγώ αν ήμουν στη θέση τους κάτι παρόμοιο μπορεί να έκανα. Εγώ γελάω με αυτούς ανά τον κόσμο που θα δώσουν τα λεφτά (όπως π.χ. γελάω με κάποιον που αγοράζει μπλουζάκι burberies για να φαίνεται το καρό στο γιακά ή ένα Porsche Cayenne, για να πηγαίνει από τη Γλυφάδα στο Κολωνάκι).
Απλά στην περίπτωση της Ελλάδας, με λυπεί επίσης το γεγονός ότι τουλάχιστον 3000€, θα φύγουν εκτός Ελληνικών συνόρων και Ελληνικής αγοράς, για να πάνε σε μερικούς ζάμπλουτες ροκάδες…
Δεν έκανα σύγκριση ως προς τον όγκο του κοινού.
Έγραψα πως θεωρώ λάθος -σε επίπεδο αρχών του καλλιτέχνη- να χρεώνει το κοινό του για να τους πεί μία καλησπέρα. Είτε το κοινό είναι 5 άτομα είτε 50.000, είτε χρώνουν ένα ? είτε 950.
καλά κάνουνε, όλοι θα το καναν , κ αν υπολογίσουμε οτι η καθε χώρα εχει αυτο το meet and greet θα παρουν το λιγοτερο 100.000 απο αυτή την ιστορία , αμα μπορούν να “κοροιδεψουν” για να κερδισουν 1000 euro παραπάνω γτ να μην το κανουν?
Ε, αυτό που γράφεις εδώ είναι αρκετά άκυρο…
Γιάτί υπάρχουν και οι αμοιβές της συναυλίας, όπως και όλων των άλλων συναυλιών από ξέους καλλιτέχνες στην Ελλάδα που δεν αντισταθμίζονται από τα λεφτά που βγάζουν π.χ. οι Firewind στην Ιαπωνία…
Αν θελήσεις να φτιάξεις το “ροκ εμπορικό ισοζύγιο” μας θα διαπιστώσεις τεράστιο έλλειμα. :lol:
Το μόνο σίγουρο είναι οτι αυτός που θα τολμήσει να πει οτι είδε τους ΚΙSS σε meet n greet, θα τρώει το κράξιμο της αρκούδας. Guarantee!!!
Απορία: Το meet & greed είναι με το Φ.Π.Α. μέσα ή χωρίς? Απόδειξη θα δώσουν?:lol: :lol:
@ Mule, δεν έχεις άδικο, δε το εξέφρασα σωστά. Και με τους Έλληνες που θα το κάνουν θα γελάω, απλά επειδή πλέον δεν είναι κάτι που γίνεται πολύ μακριά από εμένα (π.χ. στην Αυστραλία) έστω και απειροελάχιστα με ενοχλεί κι όλας…
ο μακης το ξερει??
Οι ΚΙΣΣ θα πληρωσουν 1050 ευρω για meet n greet με τον Μακη.