Δεν είναι έτσι εύκολα με KISS τα πράγματα. Τα ξέρω, άστα. Κι αυτά με τα 50 ευρώ είναι αστεία.
πω…πω… πάλι η μιζέρια ξαναχτυπά… έρχονται οι KISS, γκρινιάζετε γιατι παίζουν στην Μαλακάσα, γιατί έχουν “ακριβό” εισητήριο, γιατί δεν θα έχει συννεφιά εκείνη την ημέρα, γιατί μπορεί να κάνει σεισμό, γιατί το KISS γράφεται με δύο S… κ.λπ. σαχλαμάρες… με άλλα λόγια γκρινιάζετε για να γκρινιάζετε χωρίς λόγο και ουσία…
όποιος θέλει να πάει και να ευχαριστηθεί, ίσως την πιο μεγάλη rock μπάντα, όποιος δεν μπορεί να κάτσει σπίτι του … ακόμα και δωρεάν να ήταν η είσοδος πάλι θα βρίσκατε αφορμές για να πείτε το μακρύ σας και το κοντό σας…
Το λέω επειδή απ’ ότι έχω καταλάβει δεν θα είναι και τόσο δύσκολο για σένα να μάθεις.
Anyway, το όλο θέμα με το meet&greet το θεωρώ τουλάχιστον ηλίθιο, απο πλευράς των KISS.
Το meet and greet είναι ζήτημα των hardcore fans. όποιος δεν είναι, δεν μπορεί να το αντιληφθεί.
meet and greet ναι
για μελη του φανκλαμπ
με καμια κληρωση,με κανα διαγωνισμο,με κανα συμβολικο ποσο
με 1000 ευρω,απο μια μπαντα που δεν της λειπει τιποτα,μου φαινεται πορνεια πολυτελειας!!!
Μία δόση γερή…Αντί για Melbourne, θα αναφωνήσει[SIZE=“6”] ATHENS[/SIZE]
+απειρο…
κι αλλοι ειμαστε hardcore fans συγκροτηματων(προσωπικα dream theater) και παρολο που ειχα λεφτα για το premium πακετο δεν τα δωσα και ουτε θα τα δινα ποτε για να μιλησω λιγα λεπτα με καποιον ανθρωπο.Οι theater επισης εφαγαν τρελο κραξιμο γι αυτο απο οπαδους.Εκτος πια αν υπαρχει καποιο hardcor-ομετρο το οποιο θα δειχνει ποσο βαμμενος φαν ειναι καποιος.Κοροιδια στη νιοστη αντικειμενικοτατα και οποιος διαφωνει ή ειναι πολυ large τυπος και στα @@ του ολα ή απλα εθελοτυφλει.
Το εισιτηριο του λαηβ ειναι μια χαρα.Σημερα θα δωσω 30 ευρω για να δω ενα μονο μελος απ την αρχικη συνθεση των Wishbone Ash σε εναν χωρο με νοοτροπια σκυλαδικου σε μια ρετρο-για λιγους και καμμενους-βραδια.Με ακομα 15 ευρω θα δω ενα απ τα μεγαλυτερα σοου του πλανητη.Δεν εχω παραπονο.
λίγο άτοπο, αφού α) οι kiss παίζουν party music β) κάνουν 2 ώρα soundchecks μαζί με τεχνικούς, τόσο τουλάχιστο λεεί στο kiss army οτι μπορούμε να μείνουμε… αν πάρουμε πάσο!
Το εισητηριο ειναι ακριβο. Ειδικα σε συγκριση με το τι θα δουμε και με το τι βλεπουν σε αλλες χωρες με λιγοτερα χρηματα. Αλλα ρε παιδια, εδω δινουμε 70 ευρω για να δουμε 2η και 3η και 4η φορα Maiden και δεν θα τα δωσουμε για Kiss που δεν θα ξαναδουμε? (εκτος αν παμε εξω). Η γκρινια χρειαζεται, ειδικα απεναντι σε τετοια αισχροκερδια, η καλυτερα σε τετοιες τιμες. Σιγουρα υπαρχουν παραγοντες που δικαιολογουν ως να σημειο την didi (οτι οι Kiss ζητανε τοσα, το crew θελει αλλα τοσα, τα σκηνικα αλλα τοσα, ε, κατι θα βγαλει και η didi) αλλα δεν νομιζω αν ηταν 30 ευρω ας πουμε να μην τα βγαζαν καλα περα. Τελος παντων, δεν εχω σκοπο να κραξω στην συγκεκριμενη περιπτωση γιατι οπως προανεφερα υπαρχουν χειροτερα παραδειγματα κατα της didi, και οσο να ναι Kiss θα δουμε. Και ειμαι σιγουρος οτι οποιος πραγματικα θελει να δει Kiss μονο την τιμη δεν κοιταει σε αυτη την περιπτωση.
Πες μας και για την ειρωνεία όμως… (karja)
Έτσι…
Τα έχω ξαναγράψει και αλλού, για τους Theater, για τον Vai και τον Satriani που επίσης πουλάνε premium, platinum κλπ. “πακέτα”: H όλη φάση είναι ότι πιό αντι-rock n’ roll έχει βγεί. Να χρεώνεις τους οπαδούς σου για να τους πείς μία καλησπέρα; Eίναι άθλιο…
Τουλάχιστον ο Vai το 2000 που δεν είχε αυτά τα κόλπα, μίλησε με όλο τον κόσομο μετά την συναυλία του στην Αθήνα και ας τον κράταγαν έξω από το πούλμαν με το μαλλί βρεγμένο να στάζει… :lol:
σιγουρα
το 45αρι δεν ειναι ακριβο
αρκει φυσικα να παρουμε αυτο που αξιζει να δουμε
και οχι μια “edit” version
Για εναν φοιτητη τα εισητηρια ειναι ακριβα.
Για τον μεσο Ελληνα που ζει με 600 ευρω το μηνα ειναι ακριβα.
Για τον καργια που δεν δεχεται να δουλεψει για λιγοτερα απο 1000 ευρω δεν ειναι ακριβα.
Για τον ντριφτερ που ειναι φιλοχρηματος επισης δεν ειναι ακριβα.
Οταν σκεφτομαστε βασει της δικης μας τσεπης ολα ειναι μελι γαλα.Αυτη ειναι η νοοτροπια του Ελληνα διστυχως.Γι’αυτο και μας πιανουν το κωλι σε καθε συναυλια.Σκεφτειτε σαν συνολο και οχι ατομικα
θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω λίγο…δεν είναι θεμα hardcore fan αλλα θέμα αν μπορείς να τα διαθέσεις , χωρίς υπερβολή ίσως να ειμαι ενας απο αυτούς αλλα δεν μπορώ να διαθέσω 1000 euro γιατι μετά την εκατσα τη βάρκα…βέβαια υπαρχει κ το πακέτο 350 που είσαι στις πρόβες…οποτε αυτο ίσως το διαθέσει ενας σεβαστός αριθμός fan:wink:
Εσύ έχεις φάει κόλλημα με τα 45 euro … αν θες να πας μην βγεις για καφεδες 2 βδομαδες …αλλα αμα δεν εχεις ουτος η αλλος σκοπό να πας…γιατι κράζεις…κ σημειωσε οτι λίγοι ειναι αυτοι με τα 600 … οσον αφορα η πρωτη φραση σου , ολοι με jeepακια κτλ οπότε δεν υφίσταται…αλλα κ ετσι να ναι π λες εσυ…αν θελεις να πας οπως κ δήποτε θα βρεις τα χρήματα σε χρονο 0
Καθως και ενας απολυτα σεβαστος μεσος ορος νοημοσυνης για μενα…1000 e για το meet &greet?
meet & greet ur immaturity… .
Αδερφε δε μιλαω για εμενα προσωπικα.
Μενω στη πιο παρακμιακη γειτονια του Πειραια και βλεπω πως ειναι τα πραγματα.
Ο κοσμος πειναει.Μη βλεπεις αυτα που θες εσυ να δεις.Τα πραγματα ειναι πολυ πιο δυσκολα αποτι νομιζεις.
Εγω προσωπικα δεν εχω κανενα οικονοιμικο προβλημα να παω σε αυτη τη συναυλια.Ισα ισα.
Απλα με τα ιδια λεφτα μπορω να δω 60 τοπ κλας μπαντες και οχι τους παπουδες με τη μαγκουρα.
Ειναι καθαρα θεμα αξιοπρεπειας.Απλα δεν ανεχομαι την κοροιδια της καθε εταιρειας.
Σαν Ελληνες εχουμε το κακο να εκμεταλλευομαστε καταστασεις και να τα θυσιαζουμε ολα στο βωμο του χρηματος.Στο εξωτερικο σε σεβονται σαν ανθρωπινη υπαρξη.Εδω μας εχουν για ζωα
ε συμφωνό…η τιμή είναι καπως παρατραβηγμένη …τουλαχιστον αμα ηταν το original line up θα χε νοημα να δωσεις 1000 αλλα οι μισοι ειναι απο το 1ο lineup …τωρα…φανταζομαι οποιος εδινε 1000 θα το κανε για να γνωρισει Gene κ Paul.
νταβατζιλικι το λενε στη γλωσσα μου αυτο…:dunno: