KISS in Athens 18/5/2008

Θα μπορουσες ομως να κανεις καταγγελια, αν υπηρχε κατι μεμπτο στο συγκεκριμενο κλαδο. Και χαλαρα αν υπηρχε φορεας, θα γινοταν και ελεγχος. Οι εταιριες δεν ειναι δα τοσες πολλες, και ειτε με τον ενα, ειτε με τον αλλο τροπο θα τις ετσουζε το ολο θεμα. Ο φορεας δεν υπαρχει ισως επειδη καλα καλα δεν εχουμε αγορα για κατι τετοιο ως χωρα. Τα λεω καπως χοντροκομμενα αλλα τεσπα πιστευω πιανεις τι εννοω.

Εκανα ενα edit πιο πισω, αν μπορεις απαντησε please.

Edit: Και βασικα δεν εχω χρονο ουτε να κατουρησω αυτη τη στιγμη. Θα τσεκαρω οτι απαντησεις υπαρχουν το βραδυ.

Εδω μιλάμε για KISS.

Βλέπω μια ειρωνία στο γεγονός οτι αλλότε το rockin παραπονιέται για τις υψηλές τιμές των εισητηρίων - άρθρά, ρήξη με την Αστρα κτλ και άλλοτε (τώρα) όχι. Για να είμαι ειλικρηνής, εδώ μιλάμε για εισητήριο φθηνότερο απο των maiden σε μια μπάντα με 3πλάσιο το λιγότερο κασέ σε σχέση με τους maiden… χμ… λαμβανομένων των περιστάσεων και των ονομάτων μια χαρά είναι η τιμή.

Αυτά.

εδω μιλαμε για kiss, ναι!
και το λαιβ τους που θα γινει εδω στις 18/5
εδωσε αφορμη να μιλησουμε για κατι αλλο σχετικο
δεν βλεπω το λογο γιατι να σταματησουμε να μιλαμε
δεν μιλαμε για την μπριτνευ σπιαρς ουτε για το dvd του ζαχοπουλου

kiss εννωειται οτι θα παμε
οπως και def leppard
αυτα τα πραγματα δεν αλλαζουν
οσο θα ερχονται μεγαλα γκρουπς θα πηγαινουμε
τα λεφτακια μας παντα θα τα σκαμε
απλα απαιτουμε και ενα στοιχειωδη σεβασμο απο την μερια των διοργανωτων

γιατι αμα ειναι να βγω με το συναισθημα που χα μετα το πρωτο λαιβ των tool θα ναι μεγαλη πικρα

Ωραία τα λες. Μπορείς όμως να μας εξηγήσεις που ακριβώς εντοπίζεται η ειρωνεία;
Στην προκειμένη, κι εσύ ο ίδιος λες πως το εισιτήριο είναι σχετικά φθηνό. Θα έπρεπε κατά την άποψή σου να υποστηρίξουμε το αντίθετο;
Όταν θεωρούμε πως το εισιτήριο είναι ακριβό ή τσιμπημένο το αναφέρουμε (τα παραδείγματα αμέτρητα), όταν θεωρούμε πως είναι λογικό είτε επικροτούμε ή δεν κάνουμε λόγο για αυτό. Δεν βλέπω καμία ειρωνεία…

Το ότι οι Maiden έχουν πιο ακριβό εισιτήριο, με μικρότερο show και με συναυλία στην Ελλάδα κάθε χρόνο, νιώθω ότι με δικαιώνει όταν έλεγα ότι είναι υπερχρεωμένη η συναυλία των Maiden. Τέλος πάντων.

Εγώ έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου (και στα λεφτά του μπαμπά που τα δίνω για συναυλίες) ότι πάνω από 50€ για συναυλία θα δίνω σε εξαιρετικές μόνο περιπτώσεις. Στη συγκεκριμένη ίσως πάρω το 45άρι, αλλά επειδή εγώ δεν είμαι 2 μέτρα σαν τον Cozy, αλλά έχω ύψος λίγο πάνω από 1.70, το εισιτήριο των 45 μου φαίνεται ακόμα πιο ακριβό. Γιατί πολύ απλά, ξέρω εκ των προτέρων ότι στο PL3 στη Μαλακάσα, αν είναι γεμάτη

α) Θα θέλω σκαμπό για να βλέπω τη σκηνή και όχι πλάτες

β) Θα θέλω κυάλια για να βλέπω το σόου

γ) υπάρχει πάντα ο κίνδυνος ο ήχος να είναι όπως στους Μετάλικα, που οι σκέψεις μου ακούγονταν πιο δυνατά από τη μουσική…

Προφανώς και το να αγοράσω ακριβότερο εισιτήριο δε μου λέει τίποτα.

ΥΓ. Αν ήμουν didi και εγώ θα έβαζα 950€ το “meet&greed” (τώρα ένιωσα λίγο Karja με το λογοπαίγνιο:lol:). Υπάρχουν πάρα πολλοί ηλίθιοι που θα ήθελαν να τα σκάσουν τα λεφτά. Γιατί να τους λυπηθώ?

@Karja: Είσαι άδικος. Η κριτική στην Άστρα τότε, είχε γίνει μετά τη συναυλία των Chiefs που είδε ο συντάκτης να παίζουν μόνο 55 λεπτά και να φεύγουν, ενώ ο κόσμος είχε σκάσει τόσα λεφτά. Αν και οι Kiss παίξουν δίχως το show τους (λέμε τώρα… φανταστικό σενάριο) και μόνο για μια ώρα, είμαι βέβαιος ότι θα τις κάνουν τις νύξεις. Εξάλλου παλιότερα (που το ξέχασες από ότι βλέπω) έχουν γράψει ολόκληρα κατεβατά με παράπονα για το Terra Vibe και παλιότερα Rockwaves…

Εσύ κάνε ό,τι θες με τα λεφτά του μπαμπά σου.
Εγώ και κάποιοι άλλοι, που τα βγάζουμε οι ίδιοι και τα μασουλάμε και δεν εξαρτούμαστε πλέον, εδώ και 20+ χρόνια, άσε να τα διαθέσουμε όπως νομίζουμε και καλά είναι να λείπουν οι χαρακτηρισμοί τέτοιου είδους.

Το εισιτήριο των 45 ευρω ειναι εντελως νορμαλ για Kiss

ποιος χαρακτηρισμός? Το “ηλίθιοι”? Αυτό πάει σε αυτούς που θα τα δώσουν τα 950€ έτσι απλά για να λένε ότι έσφιξαν το χέρι των Kiss. Το ξεκαθαρίζω ότι δεν πάει στον Karja. Από το λίγο που τον έχω γνωρίσει στο φόρουμ, ο Κάργια τα δίνει για τις υπογραφές στους δίσκους. Μία σαφέστατη επένδυση, αφού και αυτός με τη σειρά του θα βρει ηλίθιους από την κάθε άκρη του κόσμου να τους αγοράσουν από το e-bay ένα κάρο λεφτά (προσοχή! Αυτό που είπα είναι υπέρ του Κάργια, μην παρεξηγηθώ πάλι…)

Δεν είμαι ο Κάργια.

Μια μικρή διευκρίνηση: Τις τιμές του meet & greet τις έχουν ορίσει - αν δεν κάνω λάθος - οι Kiss. Όχι η Didi.

Έτσι είναι.

ααααααα

Θα πας και εσύ. Οκ… Παίρνω πίσω τον χαρακτηρισμό για σένα (εξάλλου δεν ξέρω τους λόγους που πας εσύ στο meet & greet) αλλά μεταξύ μας, οι KISS (ή όποιος άλλος το διοργανώνει) ως κορόιδο και ηλίθιο σε βλέπουν όταν σου ζητάνε τόσα για να σφίξεις το χέρι ενός θνητού. Ελπίζω αυτό να το καταλαβαίνεις…

(Δώσε 50? στο room service του ξενοδοχείου και πάρε ότι θες από αυτούς στο τζάμπα:lol: :lol: )

Πολλή γκρίνια και μιζέρια έπεσε ρε παιδιά για κάτι που θα έπρεπε να είναι απλά ένα ευχάριστο γεγονός!

Εμένα οι τιμές των εισητηρίων μου φαίνονται λογικές για το μέγεθος της μπάντας και το τι πληρώνουμε συνήθως στην Ελλάδα.
Θα είναι ένα ωραίο Σ/Κ με Johnny Winter (για να μην ξεχνιόμαστε! :smiley: ) και Kiss την επόμενη μέρα. Έστω και αν η Μαλακάσα μου είναι πολύ άβολη (145 χλμ πήγαινε-έλα από το σπίτι μου μετρημένα + διόδια Εθνικής και Αττικής Οδού)…

Το αν οι Kiss χρεώνουν για να ακούσεις το soundcheck και για το meet and greed (πολύ καλό!:lol: ) είναι μία άλλη ιστορία…
Προφανώς ξέρουν σε ποιούς απευθύνονται, αυτό ισχύει μόνο για τα μέλη του Kiss Army, έτσι δεν είναι;

+1000

Με πιο δικαίωμα κρίνεις το τι έχει πιο ψηλά ο καθένας στην ιεραρχία των πραγμάτων που θέλει να κάνει στην ζωή του;

pesta re sentient, eksalou poses fores erxonte megala sugkrotimata? twra kati scorpions k loipoi erxonte kathe xrono…simeioste oti twn scorpions ta eisitiria einai eksisou ta idia stis times…persi 45 euro …k autous tous exoume faei sti mapa kathe xrono , k me 45 vlepeis KISS tous opoious an eisai tuxeros mporei k na tous ksanadeis kapou…

Πραγματικα αδυνατω να σε πιασω. Ισως δε προσεξες τι εγραψα. Τεσπα καθε διευκρινιση ευπροσδεκτη.:wink:

Εφόσον δεν ξέρεις, μην κρίνεις τόσο αβίαστα.

Το να πας να τους βρείς στο ξενοδοχείο το απορρίπτετε δηλαδή?