Στην τελευταία τους περιοδεία στο Αμέρικα επαιξαν Tears are Falling, Lick it up, Ι love it loud και War machine.
Συνιστώ το DVD Rock the nations live για να πάρεις μια γεύση από τους σημερινούς ΚΙSS με Ερικ Σίνγκερ και Τόμι Θέιερ. Οι προσθήκη των δύο φρέσκαρε πολύ την μπάντα συμπαρασύροντας Τζιν και Πολ (αν και δεν έχω δει τον Στάνλι να κάνει ποτέ του αγγαρεία).
Εμεις κανουμε ποδοσφαιρο με κασε και συμβολαια την τεχνη (τεχνη τωρα, τελος παντων…)??
Οι KISS και οι καθε KISS το κανουν με τα τρελα λεφτα που ζητανε για να παιξουν. Αντε γιατι ολο για την Didi λεμε και τα ακριβα εισιτηρια. Για μενα ειναι τραγικο, rock groups να ζητανε τοσα πολλα λεφτα για να παιξουν. Αλλα ετσι ειναι, ολοι οσοι γινοναι μεγαλοι ξεχνανε απο που ξεκινησαν και πως παρακαλαγαν τον καθενα οταν δεν τους ηξερε η μανα τους.
Υπάρχει ένα Destroyer (1976) με παραγωγό τον Bob Ezrin (μου μετέπειτα έκανε το The Wall των Pink Floyd), ένα ALIVE! (το μνημονεύουν άπαντες σύγχρονοι και παλαιότεροι), ένα Creatures Of The Night (1982), ένα Revenge κλπ.
Οι Αέροσμιθ έχουν επιρρεάσει τον 30πλάσιο κόσμο από τα Τζοβοποζέρια. Είναι 1 επίπεδο παραπάνω. Όσο για τις μουσικές ομοιότητες, έχεις ακούσει 70ς Αέρο? (Mama Kin etc.) Για τις πωλήσεις, πλάκα κάνεις? Οι Αέρηδες έχουν 140 εκατομμυριούλια αντίτυπα!
ΠΑΙΔΙΑ!!!ΓΙΟΚ οι ΚΙΣΣ και το Ροκγουεϊβ στην Μαλακασα! Ο Ντεμης θα μας σωσει!
“Φαίνεται πως το πρόβλημα με το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ φτάνει στο τέλος. Οι μέτοχοι της ομάδας έχουν φτάσει σε συμφωνία για την αγορά έκτασης στο βόρειο κομμάτι της Αττικής. Πρόκειται για χώρο που γειτνιάζει με την εθνική οδό και πιθανότατα βρίσκεται στην περιοχή της Μαλακάσας και πλέον απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες πριν ανακοινωθεί η συμφωνία.”
it’s nobody’s fault - i am sick as a dog !!! εμ, εσυ τι λές να μην έχω ακούσει…
τα τζοβοποζέρια όμως επίσης έχουν ώραια άγνωστα διαμαντάκια… ! βσκ και τις 3 μπάντες τις έχω ψηλά …