KISS in Athens 18/5/2008

Αυτό είναι του 1977, αλλά θα δεις κάτι καλύτερο
:slight_smile:

Κολοψήνομαι για το Pre-Show Soundcheck

Και έχουμε ακόμα 3 μήνες ακριβώς…χιχιχιιχιχιχιχιιιιιιι

Πως θα περάσουν 90+ μέρες μου λες;;;

Πάντως απ’ ότι είδα το meet & greet είναι όντως πανάκριβο, αν και κονομάς τρελά συλλεκτικάκια και φυσικά έχεις και μία φωτό με την μπάντα να φρεσκάρει τις αναμνήσεις για το υπόλοιπο της ζωής σου.

Από Δευτέρα κλείνω για Pre-Show Soundcheck…Το πήρα απόφαση!

Μαζί θα είμαστε dude.

Αμα κανει ο πατερας μου καμια λιστια αυτο τον μηνα θα ερθω και εγω

Προσωπικά προτιμώ το εξώφυλλο του Love Gun.

Μήπως οι ειδήμονες γνωρίζουν τίποτα για playlist; Υπάρχει δηλαδή πιθανότητα, εκτός από τα πασίγνωστα αναμενόμενα (και πολυαγαπημένα) συναυλιακά τους standards, να μας κάνουν και καμία απροσδόκητη εκπληξούλα;

Θα δούμε πρώτα τι θα παίξουν στην Αυστραλία και Ν. Ζηλανδία και μετά θα καταλάβουμε. Επίσης, πριν της Αθήνας προηγούνται και άλλες ευρωπαικές συναυλίες και θα δείξουν τι διαθέσεις έχουν. Πάντως υπάρχουν μικρές αλλαγές συνέχεια.

Θα προσπαθήσω να μην μάθω το setlist πριν τη συναυλία. Στους Metallica τα είχα καταφέρει.

κανε ονειρα!!!θες και τετοια στο χωραφι…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: #-o

Όλα θα γίνουν. Είτε στο χωράφι, είτε αλλού. :wink:

Νομίζω πως οι ΚΙSS δεν συμβιβάζονται να παίξουν χωρίς το show τους.

Αυτό!

Κι εγώ έτσι ακριβώς πήγα στους Σκορπιούς!Δεν ήξερα ότι είσαι από Κοζάνη αδερφέ!!!

Τα νέα τα διάβασα στη Sportday!!!Τα καλά νέα τελικά διαδίδονται πανεύκολα!

Καποιο quote χαθηκε στον δρομο?? :lol:

Ευτυχώς…Γιατί πολλοί έχουν κάνει συμβιβασμούς στην μαλακάσσα…

Ολα εκπληξούλες θα είναι. Αυτό είναι σίγουρο. Τώρα απο λιγότερο έως καθόλου παιγμένα τραγούδια τους θα γούσταρα ΤΡΕΛΑ κανά Room Service Ελπίζω πολύ στο Cmon & Love me. Γενικά δεν με νοιάζει καθόλου να παίξουν dressed to Kill. Οχι πως με χαλάν τα προηγούμενα ή τα επόμενα, αλλά το Dressed…είναι κατ’ εμέ το πορτραίτο της μπάντας

Αυτό όμως που πραγματικά θα ήθελα, αλλά δεν το πολύβλέπω είναι κομμάτια που συνέθεσε και ερμήνευσε ο Space Ace. Βλέπε “Shock me” ή “Rocket Ride” ή ο Cat-Man, όπως το “Black Diamond”, το “Baby Driver” το “Νοthing to loose” TO ΘΕΪΚΟ getaway. αντε και κανά “Beth” να θυμηθούμε και την παιδική καψούρα.

Τι να λέμε τώρα, ότι και να παίξουν…