Μακαρι…
Θέλω θέλω θέλω…
Eνδιαφέρον αυτό το αλλού. Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει ο χώρος της συναυλίας;
όχι. η didi την κάνει. σιγά μην την πάνε αλλού…
Η didi έχει κάνει κι αλλού…(βλέπε Iron Maiden, Alice Cooper κλπ).
Λοιπον …επειδη παρακολουθω το ολο thread εδω κ καιρο…θα κανω μια ερωτηση αλλα δεν χρειαζεται στην απαντηση σας να σαστε επιθετικοι κτλ αν κ ισως ακουστει επιθετικο αλλα κατα καποιο τροπο ξαφνικα ολοι γινατε KISS Fans κανω λαθος? εκει π κανεις δν ανεφερε τπτ τωρα κ εικονες κ απολα :-k
Ναι, αστα.
Ολοι με τη μοδα παμε.
δε νομίζω… ο ένας έχει το kiss army ελλάδος, εγώ πάω να τους δω 3 φορές αυστραλία… και αρκετοί άλλοι ήταν οπαδοί… μ αρέσει όπως ποιός άλλος ήταν που με ρώτησε αν έχω ακούσει 70ς AEROSMITH… xexe…
α μπραβο. ΗΤΑΝ οπαδοι…ξεχασανε KISS κ τωρα που θα ρθουν…α ναι ημουν οπαδος KISS
Πάντα έτσι δεν γίνεται με τα μεγάλα γκρουπ που έρχονται Ελλάδα?
αυμφωνω . αυτο με τα αβαταρ εχει γηνει ανεκδοτο πια .
ετσι αλλα θελω να καταληξω οτι δεν γινετε να εχεις ενα συγκροτημα στη κατηγορια “αλλα” ολο το καιρο κ οταν θα ρθουν οπως στη προκειμενη περιπτωση να αρχισεις να βαζεις photo κτλ …αδικο εχω?
βγάλε ένα οπαδόμετρο να μετρήσεις
Με τους KISS έχω σταματήσει να ασχολούμαι εδώ και 3 περίπου χρόνια. Και δίσκο τους έχω να ακούσω κάπου τόσο. Αλλά σόρρυ, μια και που έρχονται για λάιβ καιρός να τους ξαναθυμηθώ. Και τα πόστερ τους θα βάλω στον τοίχο και τα πάντα:p Εξάλλου, δε πρόκειται να ξανασυμβεί αυτό στην Ελλάδα. 18/5 και μετά τέλος.
Καθόλου. Το έχω ξαναπαρατηρήσει αυτό το φαινόμενο και με άλλες μπάντες. Metallica, Maiden, G’n’R παλιότερα. Δεν είναι καινούριο. Απλά δεν μου προκαλεί έκπληξη πλέον. Η πληοψηφία των “οπαδών” στην Ελλάδα είναι τουρίστες.
αστο …θα βγει πολυ χαμηλο…
δυστηχος εχεις δικιο
Δεν ειναι κακο ενας παλιος fan ξαφνικα να ξαναπορωνεται με την μπαντα επειδη ερχονται. Κατι τετοια ειναι που ομορφαινουν ολη την χρονια. Η αναμονη να ερθουν οι kiss, οι maiden κλπ. Εγω πχ με Paradise Lost που ημουν τρελος οπαδος και ειχα σταματησει ουσιαστικα να ακουω γιατι ανακαλυπτα αλλες μπαντες, οταν ανακοινωθηκε το live τους και πηρα εισητηριο 2 μηνες, πριν τους δυο αυτους μηνες απο την πορωση μου που θα τους δω live ακουγα 1.30 την μερα p.l! Δεν ειναι κακο αυτο…
κακο ειναι να εχεις στο αβαταρ σου τον ταιντους .
πωπω πριν καμια βδομαδα το ξανααρχηρα το 10 . τα σπαει :!: :!:
Μόλις περάσει η μόδα των KISS, πάω να κλείσω τραπέζι στη Βανδή. Δεσποινάκι έρχομαι\:D/