αυτο ειναι το ζουμι της ολης υποθεσης που θελω να καταληξω. γτ δηλαδη οποτε ερχετε ενα συγκροτημα πρεπει να αντιμετοπιζετε σαν μοδα? κ στανταρ μετα αντε να κρατησει το ολο θεμα μεχρι τελοι μαιου…απο 1η Ιουνιου…ααα θα ρθουνε οι Iron Maiden
Οι rock fans ενθουσιάζονται όταν έρχεται ένα super group όπως οι Kiss.
Και μετά θα ενθουσιαστούν για τους maiden.απόλυτα λογικό και κατανοητό
Μια απτα ιδια. Η πλακα ειναι οτι το ειχα τερματισει πολυ μικρος, και δεν ειχα καταλαβει καποια πραγματα οπως Dream Zanarkand κλπ, και ειναι σαν να το παιζω για πρωτη φορα!
σχεδον…
Τεσπα ον τοπικ, ο Drifter και ο αλλος με τους γερμανικους τονους, ειναι τοσο καμμενοι που δεν μπορουμε να μιλαμε
ναι αλλα με τη λογικη αυτη … “α ερχονται οι maiden …KISS ποιοι KISS …αα λες αυτους που ηρθανε το μαιο?”
Δε νομίζω ότι συμβαίνει αυτό.3 σελίδες τώρα υπάρχει ένας διάλογος για κάτι που δε συμβαίνει.Πρέπει να κοιμόμαστε και να ξυπνάμε με τη σκέψη των kiss και του κάθε μεγάλου goup?
οπαδόμετρα δεν υπάρχουν,τι ψάχνουμε να βρούμε
απλα δεν χρειαζετε να γινετε ενα thread για οποιοδηποτε συγκροτημα μονο οταν μαθευτει οτι θα ρθει…επιπλεον ηταν ενα δημοψηφισμα π ειχε κ τον μπασιστα των KISS …για μενα αν δν ερχονταν οι KISS δν θα ταν στο δημοψηφισμα
Κοιτα, αυτο ειναι και θεμα μαρκετινγκ…οταν μια χωρα εχει οπαδους 35 και 40 χρονων που δεν τους εχουν δει κι ας ειναι μεγαλοι φανς, λογικο ειναι να αρχισει να τους ξεχναει ο κοσμος…
Για να μην παρεξηγηθώ εγώ δεν μίλησα για οπαδόμετρα. Όταν είπα για τους τουρίστες δεν μιλούσα βραχυπρόθεσμα (μετά το λαιβ των KISS, ποιοι είναι αυτοί?). Μιλούσα μακροπρόθεσμα, ότι οι περισσότεροι ακούνε για μερικά χρόνια ροκ/μεταλ, πες το μόδα, κόλλημα, οτιδήποτε δεν έχει σημασία και μετά είναι σε φάση “έλα μωρέ τώρα μεγάλωσα δεν τα ακούω πια αυτά”.
Και γι αυτό ενθουσιάζονται με ότι έρχεται και μετά ο ενθουσιασμός απλά ξεφουσκώνει.
Μ’ αρεσει που του απαντατε σοβαρα.
ρε συ constantine γινεσαι υπερβολικος
οι kiss εχουνε να βγαλουνε στουντιο αλμπουμ απο το 98 και λαιβ αλμπουμ απο το 2003
δηλαδη μπορουμε να πουμε οτι στουντιακα ειναι τελειωμενοι
εσυ τι περιμενεις μετα απο 10 χρονια απο το τελευταιο τους αλμπουμ να καθομαστε να μιλαμε λες και ειμαστε στα 80΄ς
με την μουσικη πληθωρα που υπαρχει σημερα δεν εχεις χρονο να ασχολεισαι συνεχεια με τα κλασσικα συγκροτηματα
το οτι καποιος δεν ειχε κανει θρεντ για τους kiss δεν λεει κατι αυτο
εδω το θρεντ για μια υπεραγαπημενη μεταλ μπαντα οπως οι queensryche,φτιαχτηκε πριν κατι βδομαδες…
μην λεμε οτι ναναι
Ρε σιγκναλ, μερικες φορες δεν χρειαζεται να εξηγουμε τ’ αυτονοητα…
ναι αλλα οι queensryche στη προκειμενη περιπτωση αν το παρουμε κ ετσι…απο συγκροτηματα οπως KISS,Pink Floyd κτλ εγιναν αυτο που ειναι …δν νομιζω ξαφνικα ενα πρωι να πανε…“α θα φτιαξουμε ενα συγκροτημα κ θα παιξουμε metal”
- Νομίζω πως ειδικά στην Ελλάδα δεν παρατηρούνται τα φαινόμενα Kissomania του εξωτερικού, αν και υπάρχουν αρκετοί άρρωστοι, που τους αγαπάμε πολύ.
- Από την άλλη πλευρά, νομίζω πως οι Kiss είναι συγκρότημα φαινόμενο, όσο λίγα, και πως όλοι οι οπαδοί της ροκ (άντε να πεις η συντριπτική πλειοψηφία) μπορεί να μην είναι φαν, αλλά γουστάρουν πολύ τα κομμάτια τους και περνάνε καλά όταν τα ακούνε.
- Οι συναυλίες έχουν ακριβώς αυτό το σκοπό, τουλάχιστον από επιχειρηματικής άποψης. Να προωθήσουν τη δουλειά ενός καλλιτέχνη και να «καρφώσουν τη σημαία του» σε όσα περισσότερα χώματα γίνεται. (Οι πολυαγαπημένοι σε όλους Metallica έτσι προώθησαν τη δουλειά τους) Όποιος έχει δει πρόσφατα βίντεο Kiss σε ελληνικό κανάλι ας το πει τώρα! Οπότε η συναυλία ως σημαντικό event ναι ξυπνάει την αγάπη προς το γκρούπ.
- Το ύφος «τώρα τους θυμηθήκατε που έρχονται» δεν μπορεί να μην είναι επιθετικό, ότι και να λες.
Εγω προσωπικα ζητω συγγνωμη που δεν εκανα καθε βραδυ μια προσευχη και τρεις μετανοιες μπροστα απο την αφισα της βαμμενης μουτσουνας του Simmons…
Λοιπόν για να βάλω την κουβέντα πάλι σε σωστο δρόμο…
ΟΛΟΙ ΒΑΜΜΕΝΟΙ ΑΛΑ KISS ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΙΣ 18 ΜΑΙΟΥ!!!
Δεν καταλαβαίνω πού το πας, αλλά όσον αφορά εμένα τα τελευταία 28 από τα 38 μου χρόνια, δεν τους “άφησα” ούτε μία μέρα. Όσοι με ξέρουν, καταλαβαίνουν τι εννοώ.
Ωραία, αλλά οι ΚΙΣΣ δεν είναι οποιοδήποτε συγκρότημα…
Ειχα ντυθει Gene Simmons στο περσινο καρναβαλι της Πατρας…Θα ποσταρα φωτογραφιες εδω αλλα δεν ξερω που να τις ανεβασω για να τις κανω upload…
Έβαλες και τσόκαρα?:lol:
Ον τόπικ: Διαφωνώ κάθετα με τον Κόνσταντιν. Υποστηρίζω -για 1η φορά- την Κρισπ άποψη… Ροκ ον ντιουντ!
imageshack.ws