Ε ναι, δε λέω ότι θα έχουν 20-25.000. Με τίποτα. Αλλά αν τα πάρεις αναλογικά, πιστεύω πως μπορεί σχετικά εύκολα να έχει πάνω από 10.000!
12.000
16.753
9.857
Oλοι + οι γνωστοι αγνωστοι + η κλικα
προσωπικά, δε με ενδιαφέρει αν θα μπει μέσα η διοργανώτρια ή όχι, αλλά για να πούλησαν μόλις 13000 εισιτηρία στο Ελσίνκι (που έγινε sold out) δε νομίζω η συναυλία στην Ελλάδα να χρειάζεται πάνω από τόσα για να μη μπει μέσα η εταιρεία.
Point taken από τους από πάνω…
17.096
Ειδικα οι γνωστοι αγνωστοι:!:
έφτασαν στα χέρια μου μετά απο τόσες μέρες τα εισιτήρια…:yahoo:
Νο:#151
το πηρα κι εγω χθες…
no. 262…
Παίζει κανά κονέ να μάθουμε πως πάνε οι πωλήσεις;
Τι θα εχει και αναρχικους…:lol: :lol:
Αυτά οι κορώνες τουτα είμαστε υπεράνω και δεν μας νοιάζει αν μπει μέσα ο διοργανωτής να έλειπαν…
α) αν μπεί - δεν θα γίνουν εύκολα αλλα γκιγκς
β) όταν δημοσιογράφοι παίρνουν πάσα ειναι ομορφα ε ?
οι kiss πάνε απο όσο μαθαίνω, ok… αυξιτικά… πάει 1600 ++ αλλά, το θέμα είναι να μην κάτσει…
χαχα, έτσι, έξω σε μισή ώρα γιοκ, ελλάδα, greekstyle !
@ καρβου : τόσα περίπου θέλει, λίγο παραπάνω βασικά, διοτί είναι ελαφρώς πιο ακριβά τα έξοδα μεταφοράς απο την προηγουμενη συναυλία και αρκετα παραπάνω ο φόρος.
Εγώ είπα ότι δε με ενδιαφέρει αν δε μπούνε μέσα ή όχι. Δεν είμαι δημοσιογράφος και δε μπαίνω με πάσα
Πόσα έφυγαν?
Εκλεισα και για το soundcheck
To 209, PL3…Δεν ξερω αν λεει κατι για το ποσα εχουν φυγει…
Πεταμένα χρήματα, γιατί πολύ απλά δεν θα είναι οι ίδιοι. Σωσίες θα είναι βαμένοι στα χρώματα των KISS.
Εδώ το 50% τις μπάντας δεν είναι οι αυθεντικοί KISS αλλά άλλοι μουσικοί που έχουν το αρχικό μακιγιάζ. Μάλιστα είχα διαβάσει σε συνέντευξη του Ace Frehley ότι του έδωσαν κάμποσα χρήματα για να αγοράσουν το copyright του μακιγιάζ του. Παίζει πολύ σοβαρά λοιπόν να δούμε σωσίες όλων των KISS γιατί οι ίδιοι θα βαριούνται να παίξουν. :lol:
Ο Ace τα τσέπωσε χοντρά (cash) και πούλησε το make up του στους KISS. Πέρυσι μία εταιρεία τον πλήρωσε να κάνει διαφήμιση και οι KISS του επέτρεψαν να βάλει ξανά το make up δωρεάν. Το make up του Peter Criss το έχουν αγοράσει κατά το ήμισυ (που σημαίνει ότι ο Criss εισπράττει ακόμα από εκεί, αλλά και από αλλού όπως και ο Ace).