KISS in Athens 18/5/2008

Κάπως έτσι.

nomizw oti sto soundcheck skane avaftoi…
opos k naxei de nomizw na se xalaei na deis pos stinete to megalitero rock show ston planiti!
:wink:

Θα μας πεσουν τα μαλλια! Ιδιως εκει που διαβασα περι αγορας του make up κατα το ημισυ!8O :lol:
Αλλα ενταξει, δεν ειναι παραλογα. Υπακουουν απολυτα στους νομους της αγορας και των πνευματικων δικαιωματων.
Για το θεμα με τον King Diamond τι εχετε να σχολιασετε?

Τι ακριβώς θες να σχολιάσουμε παρακαλώ?

Γεγονοτα, εντυπωσεις, συμπερασματα. Μια εκθεση ιδεων 400-600 λεξεων.

Αν εννοείς το θέμα με το make up του Diamond, είχε γίνει μία “σύσταση” από τους KISS να το διορθώσει και να μη θυμίζει KISS, κάτι το οποίο ο King έκανε και όλα είναι ΟΚ.

Με αφορμή…μακάρι να ξανάρθει ο King (γ…ει).

Δεν πολυμοιάζει…

Μετά τη “σύσταση” ναι…

Πριν όμως…
http://www.starpulse.com/Music/King_Diamond/gallery/P70848p14042ql153/

πολλές αγοροπωλησίες ακούω και ψιλοξενερώνω

Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει τελικά με την αρίθμηση. Αλλά τα μπλοκ των PL2, άλλα των PL3 και επίσης διαφορετικά τα σημεία διάθεσης (Ticket house, Ticket Pro ή κάπως έτσι)

Μην πας

Καλά ρε αδελφέ μη βαράς. Πλάκα έκανα. Κυρίως ήθελα να τονίσω ότι δεν θα είναι οι αυθεντικοί KISS που πολύς κόσμος νομίζει αλλά κατά το ήμισυ οι αυθεντικοί KISS.

Μισό λεπτό…ποιος το νομίζει αυτό???

Και για να το πάω πιο πέρα…Όταν οι Sabbath έπαιζαν μόνο με Iommi και Butler και είχαν Dio και Appice, χάλασε η αυθεντικότητά τους? 1+1=2. Ναι, όλοι θέλουμε να βλέπουμε τις μπάντες με τις αρχικές συνθέσεις, αλλά με τους KISS οι δύο που δεν είναι τώρα έκαναν τραγικά λάθη (αν και τους λατρεύουμε) που εξέθεταν σε μεγάλο βαθμό τη μπάντα.

+1:wink:

λοιπόν για να σταματήσουμε να τρώμε κουτόχορτο.η didi music μας κλέβει.θες να βάλεις ζωνες στις συναυλίες?βαλτες σωστα!!!τα εισητήρια για την συναυλία τους στην αυστρία¨52/55/62 euros!!πληροφορία απο φίλο μου που σπουδάζει εκει και θα πάει κιολας!!γιατί σε μας η διαφορά να είναι 20euro ρε απατεώνες?να τα πάρετε τα λεφτα και να τα βάλετε εκει που ξέρετε!!!

Θα πάω κι εγώ Αυστρία και θα σου πώ όταν γυρίσω πώς ήταν.

Πατάμε το Link

http://cosmos.bcst.yahoo.com/up/player/popup/?rn=248153&cl=6936839&ch=248154&src=y7news

μετά το play, βλέπουμε την διαφήμιση και μετά…

Αυτά είναι

Το σετλιστ της Αυστραλίας θα είναι αυτό της ευρωπαϊκής τουρνέ;

Θα το δούμε στη Γερμανία στην πρώτη συναυλία. Πιστεύω ότι θα έχουμε εκπλήξεις.

Στο poll του rocking για την συναυλία οι ψήφοι ‘‘Δεν με ενδιαφέρει’’ εξακολουθούν να προηγούνται σταθερά και με διαφορά από τις άλλες προτιμήσεις. Δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να ερμηνευθεί ως κακός οιωνός για την προσέλευση ή ως απλές ψήφοι σε ένα poll, που δεν έχουν καμία ιδιαίτερη σημασία. :-s :-k :dunno: