KISS in Athens 18/5/2008

Ο καθένας μπορεί να ερμηνεύσει κάθε poll σύμφωνα με τα δικά του κριτήρια.
Στο συγκεκριμένο θα μπορούσε να πει κάποιος ότι παρότι η επιλογή “δε με ενδιαφέρει” προηγείται, το άθροισμα των δύο πρώτων, δηλαδή αυτών που εν τέλει θέλουν να πάνε στη συναυλία, είναι αρκετά μεγαλύτερο.

Έτσι. Και πολλοί από τους αρνηθέντες, στο τέλος θα πάνε.
Είναι σαν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ που το τώρα είναι υψηλά, αλλά όταν ο άλλος πάει στην κάλπη το ξανασκέφτεται (παρένθεση ήταν, αυτό έτσι?).

ετσι για να φτιαχνομαστε…

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=92916

Αν ειναι σαν τα ποσοστα του ΣΥΡΙΖΑ, δεν τη βλεπω καλα τη συναυλια! :lol:

Το θεμα ειναι να γινει σωστη προωθηση και στον ειδικο τυπο, αλλα και γενικοτερα. Οι KISS εχουν να βγαλουν studio δισκο εδω και μια δεκαετια νομιζω και δεν ειναι στο προσκηνιο. Τουλαχιστον στην Ελλαδα. Πολυς κοσμος μπορει να μην γνωριζει ας πουμε τι ειδους σοου κανουν…

Θα το νιώσουν στο πετσί τους όμως, όπως όλοι όσοι θα πάμε.

Ναι αλλα για να το νιωσουν οσοι το αγνοουν πρεπει να γινει και η σωστη διαφημιση. Κανενα κλιπακι στην τηλεοραση δε θα ταν κακο…

Για να ειμαι ειλικρινης, αν δεν ειχα παρει εισιτηριο και εβλεπα αυτο το βιντεο, δεν θα πηγαινα στην συναυλια.

Αλλα διαβασα τα σχολια και καποιοι λενε οτι δεν ειχαν καλη μιξη ηχου.

Ελπιζω να ειναι ετσι, γιατι αν ειναι αυτο που ειδα στο βιντεο…

αυτό που είδες ήταν Live σε τηλεοπτικό show και όχι συναυλία…

Αυτη είναι η ελπίδα μου…:wink:

Σκέφτομαι σοβαρά να τους δω στο Παρίσι. Θα το συνδυάσω κιόλας γιατί την επόμενη παίζει και Lou Reed με ορχήστρα.

THIS IS KISS!!

[SIZE=“3”]SHE[/SIZE]

Rock the Nations

Αύριο ξεκινάει το ALIVE 35 WORLD TOUR κιι εγω θα γράφω το Strutter για το tribute…καύλα λέμεεεεεεεεεεεεε

:wink:

παιδιά εγώ το πήρα την 3η μέρα και είχα το 251!μην πανικοβάλεστε.απο ticket house το πήρα.

Πριν κανά 2ωρο τέλειωσε η 1η συναυλία στην Αυστραλία.
2 ώρες full set, σειόταν η γη από τον ήχο, όλα άψογα.

Πού τα ξέρω? Με πήραν τηλ και μου τα είπαν.

Σετλιστ άρχοντα!

Σε λίγο, δεν έχουν συνέλθει ακόμα. Κυρίως όμως από την πρώτη περίοδο.
Είπαν επί λέξη οι “ανταποκριτές”: Πες του εκεί ότι αν δεν πάνε να δούνε KISS, τότε να πάνε Πλούταρχο…!!! Once in a lifetime experience…
Έτσι είπαν κι εγώ τους πιστεύω.

Ρε γαμώτο δεν ξέρω αν είναι καλό να ξέρουμε το setlist. Από την άλλη είναι δύσκολο να αντισταθώ

παρτε και τις πρωτες φωτογραφιες…

[SIZE=“5”]In Your Face!!![/SIZE]