KISS in Athens 18/5/2008

κ ποσο εχει το εισητηριο για τα λεοφορεια? κ απο που θα το παρουμε? δεν βλεπω να υπαρχει καποια σχετικη ανακοινωση…

Πηρα εισιτηριο 45αρι, νο 505.
Λιγα μου φαινονται, βεβαια πωλουνται κ αλλου εχω την εντυπωση.

DRIFTER δωσε κανα ινφο αν γνωριζεις πως παει η προπωληση…

2.500 περίπου ξέρω…

Αν έχουν φύγει 2500, είναι πολύ καλά - για τα δικά μας δεδομένα.

Ισχυει, η συντριπτικη πλειοψηφια εδω αλλωστε παιρνει τελευταια στιγμη.
Για να δουμε.

Εβγαλα των 65 ευρω και ειχε νουμερο 641.Δεν παει καλα απ’οτι εχω ακουσει…

κριμα αν τετοιες μεγαλες συναυλιες δεν μαζευουν κοσμο…πραγματικα…ειναι κακο γι ολους μας …

αν και δεν μαρεσουν οι ΚΙΣΣ…και στο διπλανο παρκο να παιζανε με τσαμπα εισητηριο και δωρεαν σουβλακια …θα το σκεφτομουν να παω…

θα ναι μλκια να ξεφτιλιστουμε ως ελληνικο κοινο αν εχει μονο 2000-3000 πχ…

Ερωτηση:Tων 45 ευρω μεχρι ποτε θα ειναι των 45 ευρω?

Μεχρι 18/4.

Εαν ισχυει οτι η προπωληση μεχρι την προηγουμενη βδομαδα ηταν 2500 εισιτηρια, τοτε ειναι καλα. Οχι τελεια, αλλα καλα. Ειμαστε πανω απο ενα μηνα πριν τη συναυλια και οι Ελληνες παιρνουν παντα τελευταια στιγμη.

Μην ξεχνάς ότι υπάρχουν και των 45 και των 75.

Υπάρχει περίπτωση να ακυρωθεί η συναυλία ή η συζήτηση γίνεται απλά για να δούμε αν θα είμαστε πολλοί ή λίγοι?

No chance.

Watch…
http://www.redlasso.com/ClipPlayer.aspx?id=68e08010-301e-4547-abaa-fa01633bf0eb

Για πες μας βρε Drifter…Τελικα με εκεινο που ελεγες περι μακιγιερ στη συναυλια ισχυει…??..Θα εχει…??

Δεν γνωρίζω ακόμα, θα ρωτήσω.
Μακάρι να έχει πάντως.

Ακολουθουν πληροφοριες για το σετλιστ

[SPOILER] [SIZE=“4”]KISS To Play All Of Alive! On Upcoming European Live Dates![/SIZE]

Αυτο κι αν ειναι σουπερ νεο.
[/SPOILER]

Δύσκολο
Υπάρχουν κομμάτια που παίζονται σε όλες τις συναυλίες και είναι μετά το ALIVE!, όπως Detroit, Love Gun, God Of Thunder, I Was Made For Loving You κλπ…Εκτός, αν παίξουν όλο το ALIVE! συν τα άλλα…:papas: :bow: :naughty: :twisted: :twisted: :twisted: [-o< [-o< [-o<

Μου αρεσει που εγω το εβαλα σε spoiler. Παντως εκανε δηλωση ο Thayer. Και ναι λεει οτι θα παιξουν κι αλλα κομματια και μαλιστα μερικα που σπανια παιζουν live. Διαβαστε στο λινκ

Άντε παιδιά, ένας μήνας έμεινε πλέον! :smiley: :smiley: :smiley: Από σήμερα πια μετράμε τις μέρες αντίστροφα! :wink: :wink: 8) 8) 8) 8)

Παρ’ολο που δε τους γουσταρω καθολου,γουσταρω τρελα που ολη η Αθηνα εχει γεμισει με γιγαντοαφισες της μπαντας διπλα απο κατι τελειωμενους σκυλαδες!