Θα έρθεις όμως…
Ναι θα σκασω τοσα λεφτα να δω μια μπαντα που δε μου αρεσει καθολου.Σοφοτατο
Ασε που θα ειμαι φανταρος
Φαντάρος ε??? Μιά χαρά θα περάσεις. 8)
Αν σε αυτό το live δεν υπάρχει μαζική προσέλευση, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας… It’s once in a life time!
Εφαγα ηττα κατα το ημισυ…Σημερα μου ειπαν οτι αυριο φευγω ταξιδι για ενα μηνα αρα Kiss στην Αθηνα δεν εχει…Ευτυχως θα εχει στο Graspop…Παλι καλα…Εκει που θα τους εβλεπα 2 φορες τωρα μονο μια…Αντε αντε χαριζει η ομαδα…
Ασε τις Ρασπουτινιές ρε :!: :!: :!:
παίδες ξέρετε αν θα παίξει καμιά εκδρομή από θεσσαλονίκη για Kiss?
rock radio
Σίγουρα κάνει εκδρομή.30 ευρώ νομίζω
Και ο Πατσης κανει παντα με 25 ευρω,και καποιες φορες το Alone ή καποιο αλλο δισκαδικο.
ευχαριστώ για τις απαντήσεις…
Ουτε γω τους πολυγουσταρω αλλα θα παω απο περιεργεια και μονο!
μονο που μια γνωστη μου γατα ετσι ψοφησε…:?
Ασε ρε!!!
Διωργανώνει ο Rock Radio εκδρομή με πούλμαν. Ρίξε μια ματιά στα σχετικό θρεντ των
www.kissonline.gr
και
ξερουμε τπτ πως παει η προπωληση??
Πάει πολύ καλά, αλλά τι σημασία έχει?
Εν τω μεταξύ, έρχονται κάποιοι καλοθελητές ραδιο-αρβυλαδες και διαδίδουν ότι η συναυλία θα ακυρωθεί.
Παρακαλούμε να σταματήσει αυτή η μαλακία, γιατί αν μη τι άλλο δείχνει ότι η αγαμία βαράει παντού τελικά. Δεν παίζει κάτι τέτοιο.
Όσον αφορά το show, αυτό θα είναι χωρίς περικοπές και με όλα τα εφέ-φωτιές κλπ, εκτός ίσως από αυτές που πάνε πολύ ψηλά (στα 40 μέτρα ας πούμε), για λόγους ασφαλείας του χώρου. Δε νομίζω ότι αυτός είναι κριτήριο αν θα πάει ή όχι κάποιος στη συναυλία.
Πούλμαν θα μπούνε κανονικά.
Στις επόμενες μέρες θα ενημερώνω για εξελίξεις και για κάποια άλλα πράγματα που θα είναι πολύ ανεβαστικά.
Οπα! Εγω το χα σαν δεδομενο οτι δεν θα χει φωτιες κλπ! Φτιαχτηκα ασχημα τωρα!
Παιδια, πλησιάζει η μεγάλη μέρα, ας αφήσουμε τις μιζέριες και τις τουλάχιστον χαζές φήμες στην άκρη… Είπαμε για τους πιο πολλούς its once in a life time…!!!
Να είμαστε όλοι εκεί!
Κάθε μέρα που περνάει, από δω και πέρα, είναι σημαντική.
χαλαρωστε παιδια. αμα ερθει θα περασει κιολας. απλα ζουμε κανονικα μεχρι να ερθει
20 μερες ακομα!