KISS in Athens 18/5/2008

Τελικα ισως μπορεσω να τους δω και εδω και στο Βελγιο…Θα φυγω ταξιδι τη Δευτερα για 7-10 μερες και θα γυρισω μεχρι τις 15 Μαιου (ελπιζω)…

Εσυ Ντριφτερ που τα ξερεις στις 15/5 θα βρω 65αρι ή να ρισκαρω και να παρω απο τωρα με κινδυνο να ψαχνω να το πουλησω…??

Πάρτο από τωρα.

Εγω πιστευω οτι θα βρεις και στις 15/5. Δινω πιθανοτητα 0.95 κιολας.

Εχουν επικοινωνήσει μαζί μου, παρέες από το εξωτερικό που θα έρθουν να δούνε τη συναυλία εδώ τελείως κ…οι. Έχουν κλείσει ξενοδοχεία, τα πάντα. Το μόνο που τους λείπει είναι το λεωφορείο. Οι περισσότεροι έρχονται στις 16 και έχουν εισιτήρια front rows όπως μου είπαν.

ναι ρε πολυ ανετα θα βρεις ρασπ… :wink:

Σημείωση:
Στη συναυλία των KISS, θα υπάρχουν ειδικοί εξειδικευμένοι make-up artists οι οποίοι θα βάφουν όποιον θέλει με KISS make-up. Σε περίπτωση που θα υπάρχει αμοιβή, θα είναι ένα συμβολικό ποσό.

Τωρα με εφτιαξες…Ειναι πολυ πιθανο στο Graspop να μην προλαβω να βαφτω οποτε θα το κανω εδω αν ερθω και μαλλον θα παω να με βαψουν εκει…

Οσο για το εισητηριο οταν μαθω απο το εξωτερικο αν θα ειμαι εδω στις 18/5 μπορει να στειλω καποιον να μου το παρει…Θα δουμε…

Edit: Ακουστε συμπτωση…Εκανα το 1349ο ποστ μου την ωρα που το last.fm μου ειχε βαλει κομματι των 1349…Υπαρχουν λαχεια με τετοια νουμερα…??

Θα σας φτιάξω όλους. Συνέχεια καλά νέα θα έχουμε.
Θα τα ξεφουρνίζω σιγά σιγά…

Το show θα είναι πλήρες. Ίσως να λείπουν τα πυροτεχνήματα που πάνε πολύ ψηλά.

Ο Paul Stanley θα πετάξει πάνω από το κοινό και ή θα κάνει τον γύρο (όχι το φαγητό) ή θα προσγεωθεί σε άλλη εξέδρα και θα τραγουδήσει ΚΑΙ από εκεί. Δηλαδή, η μπάντα θα χωριστεί και θα παίζει σε 2 εξέδρες.

Ο Simmons θα πετάξει επίσης.

Η εξέδρα με τα drums θα πάει για συνομιλία με τον Θεό.

Οι δύο τεράστιες πλατφόρμες εκατέρωθεν της σκηνής, θα απογειωθούν επίσης.

Όταν γυρίσω με το καλό από Βιέννη, θα ενημερώσω για το τι είδα.

Σε spoiler ομως, ΟΚ?

Καλά καλά.

Λίγο πριν την εμφάνιση των Kiss στην Αθήνα, διαβάστε τι είπε ο Gene Simmons σε αυτή την αποκλειστική και απολαυστική συνέντευξη του, στο περιοδικό Big Fish που κυκλοφορεί με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα αυτή την Κυριακή …

Για να σας δώσουμε μια ιδέα όσο προγραμματίζεστε για το Terra Vibe Park ( η συναυλία τους είναι στις 18 Mαίου) …

1. «Ισχύει αυτό που λένε ότι βγάζεις φωτογραφία Polaroid κάθε κοπέλα με την οποία κάνεις σεξ μαζί της;

Ναι πράγματι, το κάνω αυτό.

Για ποιον λόγο το κάνεις;

Κοίταξε, ούτε πίνω, ούτε καπνίζω και ούτε έχω κάνει ναρκωτικά στη ζωή μου. Δεν κάνω κάτι κακό. Εκείνο που σκέφτομαι είναι ότι αυτό που τελικά μένει στη ζωή είναι οι αναμνήσεις. Νιώθω όπως και ο τουρίστας. Όταν πηγαίνω σε ένα μέρος θέλω να το φωτογραφίζω. Και τι ποιο ωραίο λοιπόν από τις γυναίκες; Κάθε γυναίκα είναι για μένα και ένας προορισμός. Έχω τόσες φωτογραφίες, όσες και οι γυναίκες με τις οποίες έχω κάνει σεξ. Δηλαδή 4800 φωτογραφίες! »

1. «Έχεις μια έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα γύρω από αυτό που λέγεται ροκ. Η ροκ, τελικά, είναι business για σένα;

Οι μουσικοί που φτιάχνουν μόνο τραγούδια, τα ερμηνεύουν και μένουν σε αυτό, είναι ανόητοι. Μιλάμε για μουσική βιομηχανία και ο κάθε τραγουδιστής θα έπρεπε να κινείται έξυπνα και να είναι επιχειρηματίας. Οι μουσικοί που αρκούνται στην κιθάρα τους, είναι ηλίθιοι. Και γι΄ αυτό καταλήγουν φτωχοί. Ένας αστέρας της ροκ μυρίζεται τι γίνεται γύρω του τόσο επάνω στην σκηνή όσο εκτός σκηνής. Από εκείνους που έχουν κινηθεί έξυπνα είμαστε ο Mick Jagger και εγώ.»

Καλα, μαλακιες λεει ως συνηθως αλλα αυτο δεν εχει να κανει με το live. :slight_smile:

Πείτε μου πως παρόμοιο show θα παιχτεί και Βουλγαρία, γιατί για εκεί με βλέπω… Μη φάω ξενέρα!

Σχετικά με τις δηλώσεις Simmons… Εβραίος γαρ!:stuck_out_tongue:

Το ίδιο παντού.

Ρε παιδια, ξερετε που μπορουμε να βρουμε make up των Κiss στην Αθηνα ωστε να μην βαφομαστε τελευταια στιγμη στη Μαλακασα?? Ασε που αμφιβαλλω οτι θα εχει συμβολικη τιμη εκει! 8)

Καταρχήν, μπορεί να μην έχει ούτε και αυτή τη συμβολική τιμή και να μην πληρώνεις τίποτα.
Αλλά μπογιές μπορείς να βρεις σε πολυκαταστήματα.
Αν πάρεις, μην ξεχάσεις να τους πεις να είναι λιπαρές και να πάρεις και ένα κουτί άσπρη πούδρα. Αν δεν έχεις πούδρα μη διανοηθείς να βαφτείς.

Two weeks left!!! 8) 8) 8) 8)

setlist?

9 Μαίου που ανοίγει η περιοδεία στη Γερμανία θα ξέρουμε τις προθέσεις.

η προποληση πως παει ρε ντριφτ;;
Δευτερα αυριο δλδ αγοραζω τικετια…