KISS in Athens 18/5/2008

Πάει καλά…

Α! Για όποιον ενδιαφέρεται, σήμερα στο Πρώτο Θέμα, έχει αποκλειστική συνέντευξη Gene Simmons.

Ρε γαμωτο αν ξεκινησουν 19 οι εξετασεις (που λογικα τοτε θα ξεκινησουν) θα σπαστω ασχημα. Δηλαδη δεν θα ειναι και ο,τι καλυτερο να νιωθω την πιεση του οτι αυριο πρεπει να ξυπνησω 7.30 για να γραψω. Και οχι τιποτ’αλλο αλλα την πρωτη μερα βαζουν διπλο μαθημα, ενα εκ των οποιων λογικα θα ειναι και αρχαια :?

Εσύ να σκέφτεσαι ότι θα ζήσεις το πάρτυ της ζωής σου στις 18. Χέστη τη 19. Θα ασχοληθείς μαζί της, στην ώρα της.

και γω ρε γαμωτο…ενταξει δεν ειναι πανελληνιες αλλα ειναι εξετασεις…

αλλα θα ρθω ! :smiley:

Βρητε τον συμφορουμιτη και κερδιστε! :smiley:

Ο πάνω δεξιά με τη γλώσσα είναι!

Γιατι ρε, τους αλλους τους την κοψανε??? :stuck_out_tongue:

Ναι, μιλούσαν πολύ!

Χαχα! Δεν μου λες, η τεραστια επιτυχια τους σε αυτο το Ευρωπαϊκο τουρνε, δεν θα επρεπε να τους βαλει σε σκεψεις ωστε να μην κανουν αλλα 10 χρονια μεχρι να 'ξαναρθουν Ευρωπη?

Αγγλια δεν θα τους σηκωνε να κλεισουν και αλλα dates φετος??

Αυτό για την Αγγλία το σκέφτηκα κι εγώ. Δεν ξέρω να σου πω. Ίσως να μπει καμμιά σφήνα.
Πάντως πάνε σε χώρες που δεν έχουν πάει ποτέ (Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρωσία 2 μέρες, Λουξεμβούργο κλπ).

Αγγλια, συνηθως οι χεντλαϊνερς του Download festival, παιζουν αποκλειστικα εκει και δεν παιζουν πουθενα αλλου στην Αγγλια τον ιδιο χρονο. Μπορει να κανανε καποιου ειδους “συμβολαιο αποκλειστικοτητας” με επιπλεον αμοιβη. Ουτως ή αλλως το Download festival μαζευει καθε χρονο πολυ κοσμο παροτι εχει πανακριβο εισητηριο.
Αλλα καμμια περιοδεια οπως αυτην που κλεισανε οι Def Leppard με τους Whitesnake με 10 dates σε ολη Βρετανια, θα κωλο-ελεγε.

δεν ξερω αλλα εγω σιγα σιγα το συνειδητοποιω…θα δω κιςς στην ελλαδα ρεεεεεεεεεεεεεεε!!!
ουαου…

Πως και δεν αποφασίσατε να τους δείτε Βουλγαρία, οι τουλάχιστον μη Αθηναίοι και ειδικότερα Βορειοελλαδίτες; Βγαίνει αρκετά πιο φθηνά…

re paidia mporei kaneis na dwsei tin playlist pou paizoun sto sygekrimeno tour, estw k se link. thanks ek twn proterwn…

αν δεν κανω λαθως δεν πρεπει να εχει αρχισει ακομα το τουρ…
ωραια κι αλλος ποζερας στο φλορουμ…αντε αντε να αυξανομαστε…χαχαχα

Σημερα τσιμπησα εισητηριακι…Με κατι προχειρους υπολογισμους που εκανα πρεπει να εχουν φυγει γυρω στα 7000 των 50e…

Βρήκα ενα review από το live τους στην μελβούρνη. Λογικά αυτό πάνω κάτω θα είναι το playlist σε όλο την περιοδεία. Για όσους ενδιαφέρονται http://kisstour2008.blogspot.com/2008/03/kiss-alive-35-tour-2008-setlist-and.html

Μην βιάζεστε, την πρώτη συναυλία επί Ευρωπαικού εδάφους την δίνουν στις 9 Μαϊου στο Oberhausen. Υπομονή και θα έχουμε σύντομα το set list.

Όπως και να το κάνουμε ΜΗΝ τους χάσετε!!!

Αφού δεν έχει των 50 ρε άρχοντα…των 45 εννοείς μάλλον.

Σίγουρα set list θα έχουμε στις 9 Μαίου το βράδυ.
Εντυπώσεις από show, θα δώσει ο drifter σε απευθείας μετάδοση από Βιέννη στις 12 Μαίου. 8) 8)

Μου φαινεται ή στις 12 θα ειναι και η πρωτη φορα που θα τους δεις live??