Αν παίζει υπολογιστής εννοείται!
Απο πού ακούγεται έντονα η πιθανότητα ακύρωσης της συναυλίας μια εβδομάδα πριν γίνει ???
Χωρίς να ξέρω πολλά απο KISS φαντάζομαι οτι ακυρωθεί δεν ακυρωθεί θα πάρουν αυτά που πρέπει να
πάρουν (και καλά θα κάνουν).Βάλε και τα διαφυγόντα κέρδη απο το merchandise των KISS.
Δεν βλέπω τον λόγο να ακυρωθεί γιατι θα μπει μέσα η Didi χοντρα.
Ας πει κάποιος που ξέρει σίγουρα, το ενδεχόμενο της ακύρωσης πόσο μεγά΄λο είναι?
Oσο το @ σου. :lol:
Σοβαρα τωρα, το θεωρω εξαιρετικα χλωμο να ακυρωθει γιατι νομιζω οτι και να μην παιξουν, παιρνουν πολυ υψηλη αποζημιωση.
Κοιτα, και γω τελευταια στιγμη ουσιαστηκα πηγα και πηρα εισιτηριο (προχθες, των 50ε) και δεν θεωρουμαι ουτε κατα προσεγγιση οπαδος των KISS. Aπλως πιστευω πως κατι τετοιο δεν πρεπει να το χασω… ειδικα οταν η τιμη του εισιτηριου ειναι σχετικα “μη-παραλογη” (στη τελικη δεν φταιει κανεις που δεν πηρα των 45 αλλα εγω που δεν μπορεσα να παω νωριτερα). Τωρα, ακομα και 5000 να μαζευτουμε, ελεεινα λιγοι μου φαινονται οταν οι Active Member πχ εχουν μαζεψει 3000…(δεν το ξερω απο πρωτο χερι, φιλος που ασχολειται μου το ειχε πει).
Αν γινει κατι τετοιο θα στεναχωρηθω ομως…
θα ειναι τεραστια ξεφτιλα να την ακυρωσουν…φυσικα πριν τους κλεισουν πρεπει να ηξεραν και την δημοτικοτητα τους…μακαρι να μην ισχυον αυτες οι φημες…ομως κανεις δεν μας ειπε,απο που τις ακουσε!!!;;;:-k :-k :-k
Παιδιά, δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα… Αν έχει κάποιος έγκυρες πληροφορίες ας μιλήσει τώρα…
Kalispera !!! Drifter37, epeidi ap’oti fainetai asxoleisai para poli me tous KISS exeis akousei tpt gia tixon akirwsi tis sinavlias ??? An akirwthei pantws, meta tha mas aksizei mono Mpezentakou !!! Einai pou einai kseftila kai mono pws akougetai periptwis akirwsis sinavlias twn KISS logw xamilis propolisis !!! An einai dinaton !!!
Για όσους δεν το πήραν το Πρώτο Θέμα, την έχουμε εμείς την συνέντευξη στο kissonline.gr
Ποιο είναι αυτό;; καθώς ο drifter δεν το αναφέρει… καθόλου… (περίεργο και νόμιζα ότι ξέρει από KISS τα πάντα) είναι το ΠΡΩΤΟ Ελληνικό fan based website για τους KISS.
H συνέντευξη είναι εδώ: http://www.kissonline.gr/news.php?extend.145
Την Κυριακή πάρτε και την Ελευθεροτυπία!!!
Καλά εσύ είσαι…ΠΡΩΤΟΣ! Να σου δώσουμε μία μπανάνα χρυσή!
Και γιατί να πούμε ότι είναι στο site σου? Και σε άλλα sites έχει αναδημοσιευθεί. Να τα λέγαμε κι αυτά? Οι γνώστες ξέρουν πλέον.
…λίγη προσοχή δεν θα έβλαπτε…
Θεε μου, μην δημοσιευετε αλλες δηλωσεις του Σιμμονς, τουλαχιστον οχι μεχρι να γινει η συναυλια!! Θα αποτρεψει κοσμο απο το να ερθει και ειναι κριμα…
Λενε ότι είσαι από τους ροκάδες εκείνους που έχουν κάνει σεξ με τις περισσότερες γυναικείες. Πόσες είναι τελικά;
4.800!
:lol: :lol: Καμμενος τελιως ο σιμονς… #-o Μηπως ηταν πιωμενος οταν του πηραν τη συνεντευξη?
Μάλλον πολλαπλασίασε τον πραγματικό αριθμό με το 100 και έτσι βγήκε το αποτέλεσμα! :lol: :lol:
Μπα, δεν ειναι τοσο αυτο. Αυτο μπορει να ειναι πιθανο ετσι οπως λυσσανε οι γκρουπις. Απλα, γενικα ο Simmons καλυτερα να βγαζει γλωσσα παρα να μιλαει.
O άνθρωπος είναι ηλίθιος. Τώρα και με αποδείξεις.
Δεν ξέρω πόσο κόσμο θα έχει τελικά.Ελπίζω αρκετό για να μην ξεφτιλιστούμε…Και μετλα θέλουμε και μεγάλα συγκροτήματα να έρχονται συνέχεια,τρομάρα μας…
Και να κάνω και μία κριτική προς την Didi.Που είναι η προώθηση;Παίζει να υπάρχει μονο μια γιαγαντο-αφισα σε όλη την Αθήνα (ναι γι’αυτήν στην Κηφησίας λέω) και καμια 10αριά μικρές.Όταν στις άλλες βαλκανικές χώρες ,για να μην πάμε πιο μακριά, γίνεται δουλειά.
Για τους Whitesnake/Def Leppard εδώ και τόσο καιρό βλέπω παντού αφίσες…
Χρείαζεται και οργάνωση το πράγμα…
Δεν κάνω τον δικηγόρο κανενός.
Γιγαντοαφίσες έχει σε 110 σημεία στην Αθήνα και πολλές μικρές σε μαγαζιά έξω και μέσα και κυρίως στο κέντρο.
Διαφήμιση στο red έχουν λυσσάξει να λένε τις τελευταίες μέρες.
Και στο κάτω κάτω οι KISS έρχονται, όχι οι…
Και προς τον φίλο που είπε για αμερικάνικες μπάντες…οι Metallica από πού είναι?
πάντως Μάκη, η φήμη ισχύει και όχι από ανθρώπους που απλώς διαδίδουν φήμες…
τώρα είναι καλό να ξέρουμε που ζούμε. Η επαφή με την πραγματικότητα δεν έκανε ποτέ κακό.
Οι Kiss στην Ελλάδα είναι ένα υπολογίσιμο αλλά όχι μεγάλο μεγεθος, όπως δεν είναι οι Van Halen, όπως δεν είναι πολλά άλλα συγκροτήματα…
Προσωπικά, θεωρώ πως αυτά τα συγκροτήματα, εκτός της μουσικής είναι συνδεδεμένα με ένα γενικότερο lifestyle που απέχει ακόμα και από τον μέσο έλληνα οπαδό της rock μουσικής. Απευθύνονται σε άλλες χώρες σε μεγαλύτερες μάζες. Έλα όμως που το μέσο Έλληνα τον εκφράζουν τα μπουζούκια και αυτοί οι μαλλιάδες του φαίνοντα Σατανάδες…
Δεν είναι Rolling Stones που ο Mick Jagger είναι κάτι σαν τον George Clooney και παίζει στο Max, στο Nitro και στα περιοδικά lifestyle. Και έχουν και το Satisfaction που το ξέρει η κάθε θείτσα…Είμαι σίγουρος πως ένα μεγάλο ποσοστό στη συναυλία τους είχε πάει χωρίς να ξέρει πάνω από 3-4 τραγούδια τους.
Δεν είναι Metallica, Iron Maiden και Black Sabbath. Πολλοί φίλοι μου πήγαν στους Metallica και δεν γνωρίζουν ΟΥΤΕ 1 τραγούδι Kiss…Και δεν ακούνε καν αυτή τη μουσική εδώ και χρόνια. Το ίδιο και στους Maiden, ενώ στους Black Sabbath έκλαιγαν τα λεφτά τους περσι που δεν ακούσαν ένα Paranoid και ένα Iron Man…
Αυτό είναι το κοινό που έχουμε.
Βάλε και κανα 2 παράγοντες ακόμα. Η μόνη συναυλία που έχει εξασφαλισμένη βιωσιμότητα φετος κατ’εμε είναι των Linkin Park. Είναι πάνω στο τελείωμα σχολείων και σχολών, απευθύνονται στην γενιά που καίγεται να δει συναυλίες, είναι στην αιχμή του και δημιουργείται μια θετική “φασαρία” που προσελκύει κόσμο.
Ακόμα και για τον Αθηναίο η Μαλακάσσα είναι ένα mini ταξίδι. Εγώ διασκεδάζω με τον κάθε βολεμένο Αθηναίο που κοιτάει αφ’ υψηλού μια σειρά από συναυλίες και στη πρώτη οικονομική δυσκολία κάνει πίσω, γιατί η Μαλακάσσα των 40 χιλιομέτρων του φαίνεται μακρυά όταν εγώ κάνω κάθε φορά 250. Αν λόγω οικονομικών, αλλά και σκεφτόμενος ότι θα αργήσει να γυρίσει σπίτι και θα ταλαιπωρηθεί, έχοντας δουλειά, εξετάσεις, υποχρεώσεις, το επόμενο πρωί εγώ τον καταλαβαίνω. Το έχω βιώσει. Το ότι αγαπάμε τη μουσική και κάνουμε θυσίες για αυτή δε σημαίνει ότι θα “πηδήξουμε” τη ζωή μας. Κάπου υπάρχουν όρια.
Προσωπικά θα το αποφασίσω την ίδια ή την προηγούμενη μέρα. Δεν εξαρτάται μόνο από το τι θέλω.
Αλλά επειδή κανείς δεν παίζει με τα λεφτά του Gene δεν αποκλείω τίποτα.
P.S. Επειδή μου ψιλοείπαν τι παίχτηκε σιχάθηκα και την εταιρεία που λέγεται Metallica για τους λόγους που δεν ήρθαν…κάνω λάθος Μάκη?