Χρήστο, συμφωνώ με όσα λες.
Και ότι εμείς εδώ είμαστε σε θέση ισχύος.
Η συναυλία των KISS δεν θα ακυρωθεί.
Να έρθεις ρε συ.
Αυτό με τους Metallica…μάλλον για το ίδιο λέμε αλλά…γιατί τους σιχαίνεσαι? Εσύ αν πουλούσες κάτι δεν θα το έδινες εκεί που σου δίνουν πιο πολλά? Γιατί αυτό έγινε.
Στο soundcheck έκαναν και το Lick It Up, οπότε όλα καλά. Ναι, το stage…όταν βλέπω τα KISS ARMY εκατέρωθεν…“κάτι” μου 'ρχεται!!!
Και cmon & love me!!!
drift δεν παίξει να κόψουν κομμάτια αμα δεν ε’ιμαστε πολλοί από κάτω??
ξέρει κανείς αν θα αλλάξει στο terravibe φέτος τίποτα??:-s
Μάκη για να το λες εσύ, σε πιστεύω…
εγώ ξέρω πάντως πως όσα ζητούσαν για να έρθουν στην Ελλάδα τα έπαιρναν, αλλά άλλοι λόγοι τους χαλούσαν…
[SIZE=“7”]KISS [/SIZE]
[SIZE=“2”][SIZE=“4”]και όσοι γουστάρουν[/SIZE][/SIZE]
Εμείς θα περάσουμε καλά. Αυτό είναι σίγουρο
Κάπου πριν από πολλές πολλές σελίδες στο topic αυτό είχα πει ότι η συναυλία αυτή αν έχει 5 χιλιάδες θα είναι θαύμα.
Και δεν το λέω για να το παίξω και καλά προφήτης ούτε προς θεού για την πω σε κανέναν οπαδό του συγκροτήματος.
Για να μη λέω πολλά πολλά συμφωνώ για άλλη μια φορά απόλυτα με όσα είπε ο Outshined.
Οι Kiss για τους Έλληνες δυστυχώς δεν “υπάρχουν”. Είναι απλά το συγκρότημα που είχε πει “ένα ωραίο παλιό τραγούδι το i was made for loving you που ακούγαμε μικροί”. Και παρακαλώ να μην πιάνουν τους φανατικούς του συγκροτήματος υστερία όταν διαβάζουν τέτοια :lol: .
Αν βάλετε σε αυτό και την απόσταση, το γεγονός ότι την επόμενη μέρα είναι Δευτέρα, το ακριβό για τον μέσο Έλληνα εισιτήριο, την ελάχιστη διαφήμιση μέχρι τώρα, τα πράγματα δεν προδικάζουν και πολύ μεγάλη προσέλευση.
Πραγματικά ελπίζω να πέφτω έξω στις εκτιμήσεις μου αλλά νομίζω ότι τα πράγματα θα είναι πάνω κάτω όπως λέει ο Outshined.
Κυρίως εύχομαι να περάσουμε καλά στη συναυλία και κυρίως οι φανατικοί οπαδοί τους να το ευχαριστηθούν.
Τα λέμε μετά στο live του μεγαλύτερου group στην ιστορία της μουσικής, τους Blue Oyster Cult! 8)
Ναι ρε Χρήστο, αφού τους έδωσαν αλλού περισσότερα…
Η συναυλία των KISS δεν ακυρώνεται, το επαναλαμβάνω.
Δεν κόβονται κομμάτια. 17-18 κομμάτια στανταρέ!
φατε ματια ψαρια…!!!
[SPOILER] 01. Deuce
02. Strutter
03. Got To Choose
04. Hotter Than Hell
05. Firehouse
06. Nothin’ To Lose
07. C’mon & Love Me
08. Parasite
09. She + Tommy Thayer solo
10. Watchin’ You
11. Rock Bottom
12. 100.000 Years + Eric Singer solo
13. Cold Gin
14. Let Me Go, Rock & Roll
15. Black Diamond
16. Rock and Roll All Nite
- Shout It Out Loud
- Lick It Up / Won’t Get Fooled Again
- Gene solo + I Love It Loud
- I Was Made For Lovin’ You
- Love Gun
- Detroit Rock City [/SPOILER]
[SIZE=“6”]ΠΑΙΞΑΝ ΟΛO ΤΟ ALIVE!!![/SIZE]
ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ…!!
Αυτό το πρόγραμμα είναι πάνω από 2 ώρες καθαρό!!! Περίπου 2.5 ώρες.
Παίξαν όλο το #$%!;!;!;!;!;!;
Φτιάχτηκα άσχημα λέμε!!!
KISS Kick Off European Tour; Setlist, Photos Available
…αυτο ειναι οντως το μονο σιγουρο…
για την διαφημιση που πε ο φιλος παραπανω
θα διαφωνησω
παντου βλεπω αφισες
μεχρι και στο περαμα βαλανε!!!
To παθαίνω το εγκεφαλικό τώρα…
[SPOILER]BLISTERING 2 HOUR + SHOW!
WOW! What a way to open their Alive 35 European Tour! KISS just destroyed Oberhausen Arena with a blistering 2 hour and 17 minute set that featured the complete ALIVE album and a six song encore! From the opening of “Deuce” to the ending of “Detroit Rock City”, KISS grabbed the audience by the throat and never let go.
The band’s performance was a true team effort and everyone was on top of their game! Paul danced, pranced and belted out vocals like it was 1975. Gene was, to put it simply, the DEMON - menacing on both bass and vocals. Eric pounded the drums, sang lead on “Nothin’ To Lose” & “Black Diamond” and also sang along with Gene on several other songs. Tommy blazed his way through lead after lead, as well as an awesome solo complete with rocket shooting special effects.
KISS is always powerful and energetic, but tonight they some how turned it up a notch! And to think, this was just the first show…can’t wait for Munich!
[/SPOILER]
Και σε περίπτωση έντονης βροχής; (δεν θέλω να το ματιάξω, αλλά… είδα κάτι βροχοπτώσεις για Αθήνα προς τετάρτη-πέμπτη σε δελτίο καιρού…)
Για τελευταίες προγνώσεις πάντως υπάρχει και το
και όσο πλησιάζουμε στην ημέρα της συναυλίας θα γίνονται όλο και πιο έγκυρες.
για καιρικά φαινόμενα δεν ξέρω,πάντως σήμερα στην tickethouse ήταν κατηγοριματικοί ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ακυρωθεί λόγω χαμηλής προπώλησης…αυτό μου είπαν…όπως επίσης μου είπαν οτι πηγαίνει μέτρια μέχρι στιγμής…
αρ. εισ. 951
Εσενα θα σου έχουμε ομπρέλλα να μη λιώσεις…
μα…είναι ερωτήσεις τώρα αυτές?8)