Περι διαφήμισεις δεν έχω γυρίσει κι όλη την Αθήνα αλλά εμένα μου φαίνεται ελλιπής και της τελευταίας στιγμής.Να ναι καλά ο Red που το λέει όντως συνέχεια.
Και για να μην μπερδεύομαστε έχω τικέτο από την 1ή μέρα προπώλησης με αριθμό 001 (των 45 ευρώ).
Το σετλιστ φαίνεται γαμάτο και με μεγάλη διάρκεια.Θα ήθελα όμως ένα Heaven’s on Fire,God gave rock n’roll to you, Take it Off πακέτο με το Lick it up.\
Μωρέ δεν πα νάμαστε μόνο εγώ και ο Drifter στη συναυλία ,δε με νοιάζει.Το λέω απλώς ότι άμα έχει λίγο κόσμο , μην αναρωτιόμαστε μετά γιατί δεν έρχονται συγκροτήματα από τα μέρη μας
γιατι τα ιδια λεφτα που εδωσε ο γερμανος τα εδωσα κι εγω.
αρε αθανατα ελληνικα κομπλεξ…
Μονος σου το ειπες τα ιδια λεφτα εδωσες αλλα δε θα δεις το ιδιο πραμα…
Εδω θα ειμαστε μετα τη συναυλια Παληκαρια να τα ξαναπουμε.Οι Γερμανοι ειναι ετη φωτος μπροστα απο εμας σε ολους τους τομεις.Eυχομαι να μη νιωσετε κομπλεξ οταν γυρισετε.Ποτε μεχρι στιγμης δεν εγινε κανενα φαντασμαγορικο σοου στην Ελλαδα εκτος απο τους rolling stones.Δειτε που παιζουν σημερα οι Paradise lost kai κλαψτε…
Διπλα στον Ρηνο…και εσυ μου λες ειμαι μιζερος?Εσυ μαλλον εισαι θυμα που σσου ριχνουν ολοι φαπες και δεν αντιδρας.ΕΙδες τα πυροτεχνηματα χθες στη Γερμανια?Περσσοτερα και απο τους Ολυμπιακους αγωνες ηταν…Αυτα δε προκειται να τα δεις ποτε εδς…γιατι ειμαστε παρα πολυ πισω.Ουτε καν την ευθυνη δε μπορουμε να αναλλαβουμε για να μη παρει η μαλακασσα φωτια απο τα πυροτεχνηματα,επειδη δε μπρουμε να προστατεψουμε τους εαυτους μας.
Φίλε ‘‘The Pain’’. Γιατί υποβαθμίζεις την συναυλία πριν αυτή πραγματοποιηθεί; Γιατί τέτοια μιζέρια; Ο ένας λέει ότι θα βρέχει ανήμερα της συναυλίας, ο άλλος βρίσκει ακριβά τα εισιτήρια, ο τρίτος θεωρεί τους ΚΙSS κόπανους, και ο δείνα προμηνύει αρπα-κόλα event.
Θερμότατη παράκληση. Aν δεν χωνεύετε τους ΚΙSS προσπεράστε αυτό το θρεντ. Αφήστε τους τρελαμένους να ονειροπολούν και ρίξτε κάπου αλλού την χολή σας. Αυτή την μπάντα την περίμενα από 13 χρονών και τώρα είμαι 36 και σε λίγο θα ξενερώσω με την καλύτερη στιγμή της ζωής μου με όλα όσα διαβάζω εδώ μέσα. Και γω έχω τις απόψεις μου για άλλα γκρουπ και μουσικές σκηνές, απλά δεν βρίσκω το λόγο να την εκφέρω εφ’ όσον γυρνάω την πλάτη μου σε ότι δεν με αφορά
Δε θα μου πεις που θα γραψω και τι θα γραψω.Φορουμ ειναι και θα γραψω οτι γουσταρω.Απο τι στιγμη που δε βριζω κανεναν δε μπορεις να μοθ πεις τπτ και ουτε εχεις δικαιωμα.Αν δε γουσταρεις μη μπαινεις να διαβαζεις στο φορουμ.Δεν ειπα οτι δε θα παιξουν πολυ καλα οι Κισσ,αξαλλου απο τα μεγαλυτερα συγκροτηματα ειναι.Εγω ειπα να μη περιμενετε να δειτε ενα σοου παρομοιο με αυτο που ειδατε σε βιντεακια στη Γερμανια.Αυτα τα πραματα στην Ελλαδα δεν εγιναν ποτε και θα περασουν πολλα χρονια μεχρι να γινουν.
Από όσα έχουμε ακούσει κι εδώ μέσα κι αλλού, φαίνεται ότι οι Kiss θα παρουσιάσουν ολόκληρο το show όπως παντού. Φυσικά δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι αν δεν το δούμε με τα μάτια μας. Η τάση για γκρίνια και η προκλητικότητα δεν ξέρω σε τί ωφελεί. Ο παραλληλισμός Paradise Lost/Kiss δεν είμαι πεπεισμένος ότι σημαίνει κάτι εν προκειμένω. Προφανώς η «κακία» δεν απαγορεύεται από τους κανόνες του forum, αλλά η «δηκτικότητα» του Pain φαίνεται επίπονη και άστοχη. Party pooper, πριν καν αρχίσει το party! [-X
Ρε παιδια τι είναι αυτές οι φήμες που ακούω δεξιά κ αριστερά ότι κ καλά θα έρθουν μόνο 2 μέλη των kiss κλπ βλακείες. Πείτε μου απλά ότι είναι ραδιο-αρβήλες…