KISS in Athens 18/5/2008

• me

πείτε όσοι είμαστε στα φθηνά, να κάνουμε συνάντηση rocking@kiss show!

Βάλε και μένα στη λίστα…

drumtech
asoiths
vedder

και chrisp αν θέλει

ε, βαλτε και μενα αν θελω…:drunk:

Τράβηξα και αυτό το video στη Βιέννη που πήγα…

Ωραια πραγματα. :slight_smile:

Παντως πιστευω οτι το διδυμο Deuce/Strutter ειναι ενα απο τα καλυτερο ζευγαρι τραγουδιων για να ανοιξει μια συναυλια.

Το ίδιο πιστεύουν και οι KISS από το 1973…8) 8) :roll: :roll: :slight_smile: :slight_smile:

Αμαν Drifter τι μας έκανες πρωι - πρωι, άντε τώρα να δουλέψεις… Φαντάζομαι τι θα γίνει την Κυριακή…

Σιγά μη σας αφήσω σε ησυχία…

Μεσα κι εγω… Αντε να δουμε τι θα γινει με τη βενζινη!

Θα σε έπαιρνα εγώ με το μοτόρι, αν δεν ανέβαινα Μαλακάσα από τις 16:00. Την Μαρία την έψησες να έρθει;

drumtech
asoiths
vedder
ChrisP
Thorgal
jonkygr

Ολοι μεσα!

Δριφτερ δε βοηθας ρε συ, πες πανω κατω τι ωρα αρχιζει κ τελειωνει το σοου…

Μπαααα, δεν ψηνεται. Αλλα σε εχω υποψην για το μοτορι :wink: Δεν ξερω τι ωρα θα την κανω απο τη δουλεια, αν δω τα σκουρα σου τηλεφωνω :stuck_out_tongue:

Το [SIZE=“6”]SHOW[/SIZE] θα ξεκινήσει γύρω στις 8.30-9 και κρατάει 2.15’-2.30’.
Και επειδή θα είμαστε όλοι καθηλωμένοι, εξοπλιστείτε με μπύρες κλπ…

drifter εισαι ο καλυτερος ανταποκριτης που εχω δει ποτε!!!:lol: :lol:

Μαλλον λυθηκε κι αυτο το θεμα διοτι φαινεται οτι ληγει η απεργια των φορτηγατζηδων. Αν ειναι ετσι, “Μαλακ(ι)ασα, έρχομαι”!

@Drifter: Μηπως εχεις μαθει τι ωρα ξεκινα το σαπορτ; Οχι οτι με πολυνοιαζει, αλλα μηπως καταφερω να ερθω και σε αυτο εγκαιρως. Να υποθεσω στις 19.00;

Το support παίζει μόνο 5 τραγούδια (έχουν βγάλει ένα άλμπουμ τα παιδιά) και μόλις τελειώσουν, μισή ώρα μετά βγαίνουν οι KISS.

Όσο πλησιάζουν οι μέρες, ας επιβεβαιώσουμε τι ώρα θα αρχίσει το πανηγύρι, ειδικά για τα παιδιά που έρχονται από μακριά

κι εγώ μέσα!! άντε να δούμε τι θα δούμε … και τί θα ακούσουμε!

εγώ πάντως πολύ θα ήθελα να ακούσω το πιο διάσημο BUT στην ιστορία του r’n’r (βλέπε Do You Love Me)

:slight_smile: