εγω τελικα με βλεπω μαλλον να πηγαινω με τα λεοφορεια του grekk kiss army γιατι ερχονται πιο οικονομικα…
θα παει κανας αλλος απο δω μεσα με αυτα…?
εγω τελικα με βλεπω μαλλον να πηγαινω με τα λεοφορεια του grekk kiss army γιατι ερχονται πιο οικονομικα…
θα παει κανας αλλος απο δω μεσα με αυτα…?
Ξέρει κανείς σας αν θα υπάρχει κανάς make up artist στη συναυλία για να βαφτούμε (σε λογικές πάντα τιμές)???
Ναι, θα υπάρχει και ίσως είναι δωρεάν. Αν είναι με αμοιβή, θα είναι ένα συμβολικό ποσό.
Θα μάθω και θα σας πω…
Μάθε σε παρακαλώ γιατί το έχω κάνει τάμα εδώ και δύο χρόνια. Αν ποτέ ερχόντουσαν οι Kiss στην Ελλάδα εγώ θα πήγαινα βαμένος. Να που έρχονται και λέω να εκπληρώσω το τάμα μου.
Βρε θα είναι σου λέω εκεί για να βαφτείς. Θα μάθω σύντομα και για τα χρήματα (αν…).
Ok ρε συ μη βαράς το κατάλαβα ότι θα έχει…
Και που να ακούσεις το άλλο τάμα που έχω κάνει με τους ACDC. Αν ποτέ έρθουν από τα μέρη μας και κλείσουν για κανά ΟΑΚΑ τότε θα πάω γονατιστός από την Αγία Παρασκευή που μένω. Μόλις 5-6km είναι.
Για να μην πονέσουν τα γόνατά σου, θα πάρεις μια σανίδα, θα βάλεις 4 ρόδες, θα γονατίσει πάνω της και θα πας τσουλώντας (και πάλι γονατιστός θα είσαι). Κάνε προθέρμανση πάντως, γιατί του χρόνου…
Ξέχασα το πιο σημαντικό (και για να βουλώσουν κάποια στόματα που μιλάνε για ακύρωση κλπ).
Οι KISS είναι από σήμερα το μεσημέρι στην Ελλάδα.
:drunk: :thumbup: :har: :naughty: :yahoo: :yahoo:
Να σου δώσω να καταλάβεις πόσο θέλω να δώ τους KISS ήταν να παρουσιαστώ φαντάρος εχθές στο Γρεβενά. Πρίν κανα μήνα κυνήγησα μία ακόμα αναβολή (την πέμπτη κατά σειρά λόγω σπουδών) για τον Αύγουστο. Επικαλέστικα λόγους της σχολής αλλά τα βαθύτερα αίτια ήταν οι KISS.
Τώρα όσον αφορά την σανίδα δεν είναι κακή ιδέα. Θα κάνω προθέρμανση στον στρατό.
[SIZE=“7”]ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;[/SIZE];
Σε νιώθω!!! 8)
Αν μιλάς σε μένα την αναβολή τη πήρα δεν είμαι ανυπότακτος.
Σόρι φίλε μου στον Ντρίφτερ αναφέρομαι
Κοίτα ρυτίδες ο Paul. Τά χει τα χρονακια του.
Όταν θα δεις τι κάνει στη σκηνή θα κομπλαριστείς.
Το φαντάζομαι.
Καλά, τι κάνουν εδώ; Αφού παίζουν Βουλγαρία την Παρασκευή… Ελπίζω να μη μας κάνουν καμιά “πουτινιά” οι Βούλγαροι!:?
Τελικά μάλλον έχει μέλι η Ελλάδα και ψήθηκαν να έρθουν νωρίτερα, να πάνε Βουλγαρία και να επιστρέψουν… Ελπίζω!:?
Έτσι θα γίνει.
Κάμερα θα περάσω εύκολα ε? Και με metallica πέρασα αλλά από κωλοφαρδία…
Paradise Lost την είχα βάλει στο επίμαχο σημείο