KISS in Athens 18/5/2008

Πλάκα-πλάκα ντρίφτερ, μιας κι έχεις τα κονέ, δε ξέρω βέβαια αν φτάνουν ώς εκεί επάνω, ξέρεις πως πάει η προπώληση Βουλγαρία;

Δεν ξέρω πως πάει…μάλλον καλά όμως…όπως παντού!

Έχουν οι Βούλγαροι κοινό που γουστάρει Kiss; Army δε βρήκα πάντως…

KISS ακούνε σε όλο τον κόσμο…τι ερώτηση είναι αυτή??? :-s :-k 8)

Χαχα, διπλωματική απάντηση!:smiley: Το θέμα είναι αν έχουν λαό εκεί επάνω! Μην είμαστε 3 κι ο κούκος…:stuck_out_tongue:

για καμερες ειπατε ελεγχουν?
ερώτηση κρίσεως : μπύρα θα υπάρχει?
λογο εξωτερικου, εχω να πατησω στο terra vibe απο το '04, δεν πιστεύω να ξενερωσο…

Εγώ αυτά δεν τα πολυκαταλαβαίνω…Οκ, αν δεν έχει κόσμο θα είναι “κάπως”…αλλά κοίτα να περάσεις καλά εσύ blackie.

Και μπύρα θα υπάρχει και όλα θα είναι γαμώ!!! Μην σας απασχολούν λεπτομέρειες.

Ε ναι, αυτό σκέφτομαι… Πιστεύω πως η απόδοση της μπάντας έχει να κάνει και με το κοινό! Τέλοσπαντων, αυτό, θα τσακίσουμε τις μπύρες μας και τέλος! :smiley:

Μα τι λες…Εγώ θα γούσταρα πολύ να ήμουν έτσι στην ηλικία του…

Που, πως πότε γιατί? Απαράδεκτον για πράκτορες…!!!

Οι Θεοί είναι εδώ!!!

Όσοι ανοίξανε το στόμα τους ότι θα ακυρωθεί η συναυλία κτλπ… καλή σας μέρα κύριοι!!!

Λεπτομέρεις δώστε που να πάρει ο Δίας

Ναι, την Κυριακή στη Μαλακάσα παίζουν οι KISS.

Ενδεικτικά σετλιστ εχουμε ?Κ αν ναι ποσο πίσω ειναι για να ψαξω?

Έχω βάλει εγώ σε spoiler πριν 2 μέρες, από Βιέννη.

thnx:wink:

Drifter είχε παλμό ο κόσμος στη Βιέννη ή κεντρο ευρωπαικά παλαμάκια και χαμόγελα μόνο?

Όσοι ήμασταν κάτω, ισοπεδώσαμε τα πάντα!!!
Οι στις κερκίδες…χαλαροί.

Μάλιστα… Προβλέπω την Κυριακή να χτυπιόμαστε ομαδικά. Ελπίζω δε να μην ανάψουν (το κοινό) πολλά καπνογόνα και δεν βλέπουμε την μύτη μας. Ας απολαύσουμε το show…

διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά μήπως στη Setlist δεν υπάρχει το god of thunder? :-k