Αν πραγματι ηταν ετσι, αντε μετα να πεισεις καποιον να παει σε μεγαλη συναυλια στην Ελλαδα αν δεν ειναι βαμμενος οπαδος…
και μενα δεν με τρελαινουν κιολας οι κιςς…αλλα πηγα…ενταξει γαματα ηταν…το show ηταν πολυ καλο , δεν εχω ξαναδει τετοια πραγματα αλλα περιμενα κατι παραπανω …ο ηχος πολυ καλος και ο κοσμος ικανοποιητικος…
ειδαμε και κρισπ , θοργκαλ , αλοη …
Aυτο πρεπει να ειχε ενδιαφερον…:lol:
Πάντως τα πήρα γιατί το μακιγιαζ ήταν ανω των 18!
Χααα ολοι πολεμουν τα 15χρονα!
Οι παρακάτω 2 photos είναι τραβηγμένες από τον Drifter λίγες μέρες πριν στη Βιέννη!
Ε πολύ θα θέλαμε να είχαμε τέτοιο φωτισμό, τέτοια βεγγαλικά και τον Paul πάνω από τα κεφάλια μας, αλλά δεν ζήσαμε ΤΙΠΟΤΑ σχετικό με αυτές τις φωτογραφίες! #-o :thumbdown:
Τα pyros της πρώτης φώτο δεν υπήρχαν? (Στο Black Diamond δηλαδή)
Είχε ρε παιδιά μη λέμε ό,τι θέλουμε. Παίζει να ταν και η πιο εντυπωσιακή συναυλία που χει γίνει στο terravibe. Θα μπορούσε να ναι καλύτερη αλλά και μόνο που ήρθανε κάτι είναι.
ο beer drinker ζει?
Δεν ειναι λογικη αυτη.
Πρεπει να απαιτουμε να βλεπουμε ο,τι ακριβως και οι υπολοιπες χωρες.
Σύμφωνoς αλλά δεν έχουν περάσει ούτε 4 ώρες ρε
δεν ξερω πως να το πω , ετσι κι αλλιως δεν ειμαι και φαν αυτου του ειδους .
περιμενα τη συναυλια αυτη απο τοτε που ανακοινωθηκε , με ενθουσιασμο .
τελικα ομως δεν πηρα αυτο που ηθελα , να δω τοους “πραγματικους” KISS και οχι μια σκια του εαυτου τους οπως ηταν σημερα .
φενονταν οτι ηταν υποτονικοι δεν ξερω γιατι . ισως ειναι πολλοι οι λογοι . η χαμιλη προσελευση ισως ειναι ενας απο αυτους .
αλλα για να λεμε και του στραβου το δικειο και το κοινο ( ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΔΑ ΕΓΩ ) ηταν αρκετα υποτονικο και πεσμενο . δεν μπορεις να εισαι ακινητος ενω οι KISS λενε μερικα απο τα ιστορικοτερα κομματια τους . γενικα πολυ απαθεια δεν το περιμενα .
τα πραγματα απ οτι ειδα δεν πηγαν καλα απο την αρχη . εγινε τρελη περικοπη στο live απο 2.5 ωρες που ειναι κανονικα σε 2 ( 4 κομματια εκτος δηλαδη ) ,
η εισοδος των KISS δεν εγινε με πανο ουτε αποο ανελκιστηρα οπως γηνετε λογω του αερα , και πολλα αλλα που θελουν πολη ωρα κουβεντας .
πιστευω να ξαναερθουν και να ειναι αυτοι οi KISS που γουστραρω και ακουω τοσα χρονια .
Πλάκα είχαν :lol: ειδικά ο γατούλης που του’φυγε και η μπαγκέτα
Ωραίοι για πάρτυ… Μ’άρεσαν αρκετά ενώ ποτέ δεν είχα ασχοληθεί :-k
Highlight της βραδιάς τα κομφετί στο Rock and Roll All Nite
Ο περισσότερος κόσμος, βέβαια, μάλλον από περιέργεια είχε έρθει, δεν ήταν και πολύ εκδηλωτικοί…
Καλά ναι ο κόσμος ήταν ΨΟΦΙΟΣ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα μία 45αρα δίπλα μου που είχε μούτρα όλη την ώρα και όταν μπήκε το I was made for loving you άρχισε να σιγοτραγουδάει
Καλά, αν δεν είχε ούτε το εναρκτήριο πανό, ούτε pyros κλπ, τότε τι είχε, τα βεγγαλικά της ανάστασης?
Είχε πολλά πυροτεχνήματα απλά όχι τα απίστευτα. Είχε φωτιές. Ανέβηκε το drum kit σε μεγάλοι ύψος. Είχε και πολλές πένες
κι εγω παιδια περασα πολυ ,ολα τρομερα…πολυ καλο σοου,εντυποσιακα εφε κτλ…
πρωτη φορα ειδαμε φωτιες στη μαλακασα και πολλα αλλα…τωρα για αυτα στη φωτο δεν προσεξα,αλλα ειδα τοσα αλλα…
τελος για το πανο στην αρχη νομιζω οτι κανανε μλκια στο συνεργειο και το πεταξαν καταλαθος…τουλαχιστον αυτο νομιζαν και οσοι ηταν τριγυρο μου και ετσι φανηκε εκει που ημουν…
ειχε εναν μαλακα που εβριζε τους KISS μπροστα μου . ποσο μαλακια πλεον σε αυτον το κοσμο . να δωσεις 65 ευρω για να βρισεις . και μετα τον ειδα να φευγει με μπλουζα των KISS . #-o #-o
Κάποια βλακεία έγινε σιγά μην το κρεμάσανε και αλλάξανε γνώμη
:-s
Καλά κι εγώ όταν μας δούλευε μες στη μάπα μας ότι θέλανε να ρθουνε και επιτέλους μπορούν και ότι θα ξανάρθουν έριξα κάτι μπινελικάκια
ναι αλλο ανεκδοτο και αυτο . με τετοιο κοσμο που ειχε και με τοσο ενθουσιασμο :lol: :lol: :lol: