ελατε ρε γιατι να μην ερθουν ? αφου το πε και ο ιδιος …ειμαστε number one ! :lol: :lol: #-o
Αμα έρθουν κόβω το *** μου στο σύνταγμα
edit: υπερβάλλω αλλά δεν έρχονται
Δεν χωραει.
προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν είχα το αστείο στο μυαλό μου απλά συνέχεια χρησιμοποιώ αυτή τη φράση
με βλέπω να το κόβω καμια μέρα
Να’μαι και γω! Ενταξει, δεν περασαμε ασχημα αλλα…
Ειχα ακουσει τοσα πολλα και μεγαλα λογια ολα αυτες τις μερες που περιμενα κατι πραγματικα πολυ σπουδαιο. Αντιθετα δεν ειδα τιποτα περισσοτερο απ’ο,τι περιμενα. Ισως να ειδα και λιγοτερα…
Δεν λεω, πολυ καλη συναυλια, ομορφο show, αλλα τιποτα το εξωπραγματικο. Απο πλευρας ατμοσφαιρας ηταν ισως η πιο “χαλαρη” συναυλια που εχω παρακολουθησει καθως ο κοσμος ηταν οντως εκνευριστηκα υποτονικος. Ακομα και να ηθελες να “συμμετεχεις” λιγο παραπανω, εβλεπες τους γυρω σου και… ξενερωνες!
Δεν ξερω πως ηταν στο PL των “προνομιουχων”, δεν ειχα την τιμη να βρισκομαι εκει. Παντως φιλος που παρακολουθησε απο εκει το live μου ειπε πως ηταν γαμάτα εκει και πως ο κοσμος ηταν πολυ ζωντανος και εκδηλωτικος. Δεν ξερω, εγω δεν μπορεσα να δω κατι τετοιο. Βεβαια εγω δεν ειμαι σε καμια περιπτωση οπαδος των KISS. Aυτος ειναι. Ισως να φταιει αυτο που τα βλεπω ετσι. Παντως προσπαθησα να “συμμετεχω” οσο πιο πολυ μπορουσα. Οσο μου εβγαινε τουλαχιστον…
Τελος, κατι που μου εκανε αρνητικη εντυπωση περα απο τα παραμυθια οτι 35 χρονια προσπαθουσαμε να ερθουμε αλλα ο κοκκινος δρακος που εχετε βαλει στα συνορα μας εμποδιζε…
Αυτο το “I can’t hear you” μετα απο καθε τραγουδι απο ενα σημειο και περα καταντησε εκνευριστικο φιλε Παυλο. Σ’ενα σημειο οταν το ειχε επαναλαβει εκατοστη φορα αναφωνω ενα “αντε παλι” και ενας τυπας διπλα μου (που κατα τη διαρκεια του live δεν ειχε τραγουδησει ουτε ενα στιχο) παρεξηγηθηκε!!#-o
Ρε τι ειναι αυτοι, να χαρω ανοιχτομυαλια…[-X
Αντε, και του χρονου οσοι πατε. Εγω χαρηκα που ημουνα εκει αποψε, ομορφη αναμνηση θα μου μεινει στην τελικη, αλλα ως εκει.
:lol: :lol: :lol:
Λοιπόν…
Για το ψόφιο κοινό η απάντηση είναι προφανής. Οι Kiss στην Ελλάδα καλώς ή κακώς δεν έχουν κοινό. Ο περισσότερος κόσμος (όπως κι εγώ άλλωστε) πήγε κυρίως από περιέργεια. Οπότε να τραγουδάει κομμάτια που δεν ξέρει… ε δε γίνεται. Για μένα η προσέλευση ήταν αρκετά καλή.
Όσο τώρα για τους Kiss: Καταρχάς δε με ενδιαφέρει καθόλου αν το show είχε περικοπές. Μου αρέσει μία συναυλία να είναι εντυπωσιακή, αλλά και να μην είναι λίγο με νοιάζει σε σχέση με την απόδοση / κέφι που βγαίνει κτλ… Δεν ξέρω τι παραπάνω είχαν στη Βιέννη, πάντως κι αυτή ήταν αρκετά “γεμάτη”. Κανένα παράπονο.
Και πάμε στο συγκρότημα. Σίγουρα πολύ καλοί επαγγελματίες. Έπαιξαν ένα γεμάτο 2ωρο που ελάχιστοι κάνουν πλέον. Μπράβο για αυτό και μόνο.
Υποστηρίζουν σκηνικά με πολύ καλό και έξυπνο τρόπο τα κομμάτια τους. Γενικά το έχουν “σπουδάσει” και δουλέψει πολύ το θέμα.
Από απόδοση από την άλλη θα έλεγα ένα απλό “καλοί”. Με χάλασε πολύ το ότι ο Stanley ήταν εκνευριστικά παράφωνος και φάλτσος (νομίζω ο χειρότερος γνωστός rock τραγουδιστής που έχω ακούσει - δεν ξέρω αν είχε κάποιο πρόβλημα με το λαιμό του), ενώ ο Singer με τον Cooper παίζει πολύ καλύτερα. Από την άλλη ο Tommy νομίζω περνάει λίγο απαρατήρητος.
Συνολικά: Είχε κέφι και πέρασα καλά. Αξίζει να τους δει κανείς μία φορά, αλλά αφενός δεν είναι για παραπάνω και αφετέρου και να τους χάσεις δεν είναι και τόσο μεγάλο “πλήγμα”.
αυτο το εω προσεξει κι εγω…πραγματικα πολυ φαλτσο,και με τις κραυγες του το τονιζει περισσοτερο…
κα τα τ’αλλα θα συμφωνησω απολυτα με οσα ειπες…
Παίρνω “πάσα” από όλα τα παραπάνω και λέω ότι:
Στη Βιέννη, ήταν 15.000 κόσμος και οι 10.000 ουρλιάζανε.
Στην Αθήνα μας, ήταν πολύ λιγότεροι (οι μισοί ίσως) και ουρλιάζανε οι 500.
Η μπάντα ξενέρωσε τρελλά με αυτό και φάνηκε.
Ο Stanley έχει βρογχίτιδα.
Η κουρτίνα έφυγε και η εξέδρα δεν κατέβηκε λόγω αέρα. Στη Βιέννη ήταν, αλλά εκεί έπαιζαν σε κλειστό.
Ο Stanley δεν ξέρω γιατί δεν πέταξε, μάλλον λόγω του λίγου κόσμου. Σε ποιόν να τραγουδήσει? Αν το έκανε η εξέδρα του θα έμπαινε περίπου εκεί που είναι η κονσόλα, οπότε μαλακία και καλά έκανε και δεν πέταξε.
Βεγγαλικά είχε πολλά, αλλά τα άλλα με τις σπίθες δεν τα είχε γιατί ήταν επικίνδυνα. Μία σπίθα να φύγει μακριά, πάει μετά…
Τα drums των KISS δεν έχουν αναποδογυρίσει ποτέ (αυτό για τον Maiden 1979). Μόνο ανεβοκατεβαίνουν, κάτι που έγινε και σήμερα.
Ούτε triggers, ούτε προηχογραφημένα ούτε τίποτα.
Καθαρό καταιγιστικό αγνό rock and roll.
Το set list για τους KISSαδες ήταν γαμώ!
Πόσες μπάντες παίζουν δύο ώρες? Ελάχιστες.
Ο ήχος μου άρεσε. Και ήταν πολύ καλύτερος από άλλες συναυλίες του terra vibe.
Σε σχέση με τη Βιέννη, ήταν τεράστια η διαφορά του κόσμου και αυτό όσο να ΄ναι την ανεβάζει την μπάντα.
Σημειώνω, ότι έπαιξαν το God Of Thunder καθαρά για την Ελλάδα (η πρώτη ευρωπαική χώρα που το παίζουν σε αυτή την περιοδεία). Αυτό δεν το βγάζω από το κεφάλι μου…
Παιδια ο στανλευ λενε οτι ειχε βροχιτιδα,τωρα κατα ποσο ειναι αληθεια αυτο δεν το ξερω.Τωρα απο οτι καταλαβα οι περισσοτεροι φυγατε ναι μεν ευχαριστημενοι απο την συναυλια γενικοτερα αλλα οχι εντυπωσιασμενοι.Περιμανατε το κατι παραπανω…
Αλήθεια είναι, στο λέω εγώ (το είπα και στο post μου πριν).
Ηταν και γαμώ, δυστυχώς ως τζαμπατζής(παιχηκε μαλακία στο σχέδιο) είδα απο μπλακ ντάιαμοντ και μετα.
Ο ήχος ηταν φοβερός καθώς ήταν αρκετα δυνατός ωστε να τον νιώθω αλλά δεν έμπαινε καθόλου στο χώρο του εκκωφαντικού για να με χαλάει. Κρίμα που τέτοιου επιπέδου συγκρότημα δεν έχει πολλούς οπαδούς στην Ελλάδα. Επίσης κρίμα που δεν τους χάρηκα απο την αρχή με εισητηριάκι αλλα εχουμε τρελαθεί με τις τιμές γενικά στην Ελλάδα και τα λεφτά φεύγουν πιο γρήγορα κιαπο διάρροια. Φέρτε τις τιμές Γερμανίας και ΗΠΑ κάποτε κιαπο εδώ.Στα πάντα(και στα κοάλα…#-o )
EΛΛΑΣ!
τι εννοεί ο ποιητής? :?
Ας παραθέσω και εγώ τη γνώμη μου από το PL2 , που ήμουν.
Ο ήχος δεν ήταν πολύ καλός . Οι KISS επέλεξαν να μπουν τα πρώτα 30 λεπτά χωρίς κανένα από
τα πολύ δυνατά τους κομμάτια με τα οποία έκλεισαν μαζεμένα . Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το ήδη ‘‘ξενέρωτο’’ κοινό ν ακρυώσει περισσότερο παρά τα φραστικά ‘‘πυροτεχνήματα’’ του STANLEY . Πολύ λάθος γ μένα να συγκρίνεις χώρα με χώρα για να θίξεις εγωισμούς…βγες παίξε και το κοινό θα ανταποδώσει !Ωραίο show , φώτα , επαγγελματισμός…Τώρα οι 2 ώρες…είναι σχετικό , γιατί κανα 15 λεπτο τουλάχιστον ΄΄φαγώθηκε’’ σε κάτι , solos , να το πω , πως να το πω δε ξέρω…ο Θεός να τα κάνει
Μουσικά τώρα…σε όλα τα live , γίνονται λάθη…άνθρωποι παίζουν όχι μηχανήματα Απλά τα λάθη ήταν πολλά , τα solos μέτρια , η φωνή χάλια…και το ‘‘I was made…’’ εκτελέστηκε επιεικώς…
Γενικά , τίποτα που θα θυμάμαι…συγκρίσεις δε κάνω…μία όμορφη νύχτα , αυτά…
Α!!! Ποιό ήταν το συγρκρότημα που άνοιξε ρε παιδιά ??? Έπιαξαν καλύτερα , γ αυτό ρωτάω…
Drifter, έχω την αίσθηση πως triggers είχαν τα drums (όχι ότι αλλάζει κάτι)
Από την άλλη, το βλέπω ανούσιο και άτοπο να κατηγορούμε τον Έλληνα οπαδό επειδή δεν του αρέσει / δεν πηγαίνει / δεν ουρλιάζει σε μία συναυλία. Δηλαδή πρέπει να μας αρέσουν ΟΛΑ τα συγκροτήματα;
Τι να κάνουμε, η ιδιοσυγκρασία του Έλληνα είναι μακριά από αυτή των αμερικάνικων συγκροτημάτων! Πάει και τελείωσε. Αυτό δε σημαίνει πως είμαστε κακό κοινό η κάτι τέτοιο. Απλά έχουμε συγκεκριμένα γούστα. ¶λλωστε δεν είναι λίγα τα συγκροτήματα / καλλιτέχνες που στην Ελλάδα τα αποθεώνουμε πολύ περισσότερο από άλλες χώρες!
Δηλαδή για παράδειγμα και οι Scorpions στην Αγγλία είναι ανύπαρκτοι, τι πάει να πει αυτό, πως οι ¶γγλοι είναι άσχετοι;
Όλα είναι θέμα γούστου, και οι Kiss είναι μακριά από το δικό μας. Αναλογικά με το σε ποιους αρέσει πραγματικά η μουσική των Kiss στην Ελλάδα, η προσέλευση χθες ήταν μεγάλη! (και δεδομένου ότι έρχονται Πανελλήνιες κτλ)
CINDER ROAD!!!
http://www.cinderroadmusic.com/
Εξαιρετικα παιδια και με φοβερο σεβασμο για την Ελλαδα, αν και εχασαν λιγο απ’ αυτον με τους ταξιτζηδες που συναντησαν χθες το πρωι στο κεντρο της Αθηνας…
Αναγκαστηκα να σταματησω ταξιτζη και να του εξηγησω ποιοι ειναι για να τους παρει… ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!!!
Έστω και έτσι και σύμφωνα με όλα αυτά που αναφέρεις και εσύ, αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι η Ελλάδα τελικά και για μια ακόμα φορά παρακολούθησε live με πολλές περικοπές συγκριτικά με άλλα κράτη της ίδιας ηπείρου, κάνοντας αυτούς που είχαν ενστάσεις εδώ και μήνες για την έλευση των KISS στην Ελλάδα λόγω της μικρής προσέλευσης κόσμου και της αμφίβολης ύπαρξης του full show, να έχουν για μια ακόμα φορά δίκαιο! 8)
Ενώ αυτοί που μας διαβεβαίωνανγια το αντίθετο αποδείχθηκαν για μια ακόμα φορά ψεύτες και αναξιόπιστοι ή έστω αφελείς!
Εντάξει ρε Μήτσο, σιγά τις περικοπές πια! Οκ, δεν πέταξε ο Stanley (μήπως γιατί δεν υπήρχε οροφή;) και δεν βγήκαν οι σπίθες. Όλα τα άλλα ήταν ίδια. Δε θα πεθάνουμε κιόλας!
Λοιπον κατα την αποψη μου το show-live ηταν πολυ καλο…δεν νομιζω το ελληνικο κοινο να ξανα ειχε δει τοσα πυροτεχνηματα σε ενα live…το μονο που με ξενερωσε ηταν η εισοδος της μπαντας… οσο για το κοινο …αμφιβαλω αν οι μισοι ηξεραν τ τραγουδια οποτε και κοιτουσαν απραχτοι το show:!: ολα τα λεφτα ηταν ο drummer και πιστευω οτι ειναι και μακραν καλυτερος απο τοv criss…θα θελα πολυ να τους ξαναδω γιατι ξερουν να κερδιζουν το κοινο παρολες τις φαμφαρες του stanley που στην αρχη ειχε και καποιο προβλημα μεχρι να ζεσταθει η φωνη του…
Εντάξει, πάντως δεν νομίζω να υπάρχουν πολλοί που να πουν “δεν πέρασα καλά”. Ήταν ωραία εμπειρία, είδαμε μια από τις μεγαλύτερες rock μπάντες (ίσως όχι όπως ακριβώς έπρεπε), κουνηθήκαμε, χοροπηδήσαμε. Προσωπικώς χαίρομαι που πήρα την απόφαση να πάω.
Όμως:
-
Αν το σόου ήταν χωρίς πολλές περικοπές, τότε δεν μπορούμε να μιλάμε για το καλύτερο σόου του κόσμου (μεταξύ των καλύτερων, ναι). Αν το σόου ήταν με αρκετές περικοπές τότε κάποιοι μας “έκλεψαν”.
-
Το I Was Made… εκτελέστηκε εν ψυχρώ!