Xάρη στην άψογη υποδομή του, το Terra Vibe Park έχει χαρακτηρισθεί από τους ίδιους τους καλλιτέχνες και τους παραγωγούς τους: «Eνας από τους καλύτερους open air συναυλιακούς προορισμούς στην Ευρώπη». Eτσι να είστε σίγουροι ότι θα μπορέσουμε να απολαύσουμε το 100% του εντυπωσιακού show των Kiss, χωρίς περικοπές.
Η νετ εκανε αναφορα για τη συναυλια των KISS με καποια πλανα και ανεφερε για 20.000 κοσμο…δεν νομιζω να ειχε τοσο πολυ,οσοι πηγαν μπορουν να μας πουν ποσο κοσμο ειχε πανω κατω.
Το ειδα κι εγω. Μου φανηκε οτι επαιξε ενα θεμα - προβολη της Ντιντι, ιδιως εκει που αναφεροταν στο “καλυτερο συναυλιακο χωρο της Ελλαδας” κλπ. Σε ο,τι αφορα στη συναυλια, ημουν απο εκεινους που πηγαν απο περιεργεια, καθως ποτε δεν ειχα μεγαλη εκτιμηση στη μουσικη της συγκεκριμενης μπαντας, αλλα μονο σεβασμο για τα οσα εχουν προσφερει.
Το σοου ηταν πολυ ομορφο, αψογος επαγγελματισμος να πλανιεται στον αερα και δεν ξερω αν ειδα περισσοτερα ή λιγοτερα απο τους ευρωπαιους. Εφυγα με ενα ομορφο συναισθημα, ακουσα μερικα τραγουδια που μου αρεσουν, περασα καλα, αλλα μεχρι εκει. Σε γενικες γραμμες ηταν καλα για ενα εισιτηριο 50 ευρω, ενω τολμω να πω οτι μου αρεσε ο χωρος (τελευταιο μαρτυριο στο χωραφι ηταν το 2005 με τους Sabbath και οσοι ηταν εκει ξερουν τι εννοω…). Αυτο δεν αλλαζει, βεβαια, την αποψη μου για τη διοργανωτρια.
ενταξει ηταν παρα πολυ καλοι.μπορει να μην ειχαν οσα ειχαν στη βιεννη αλλα οχι να στραβωσουμε για λεπτομεριες γιατι εγω λεπτομεριες θεωρω το οτι δεν πεταξε ο στανλευ και το οτι δεν ειχε αυτα τα στριφογυριστα πυρο στο μπλακ δαιαμοντ.εμενα αυτο που την εσπασε λιγο ηταν το απιστευτα ξενερωτο κοινο γυρω μου και το οτι η μπαντα εδειχνε και αυτη ξενερωμενη.καλα στο ροκ ν ρολ ολ ναιτ ηταν απο τις καλυτερες στιγμες που εχω ζησει σε συναυλια
20000 δεν είχε με τίποτα. Ουτε καν 10000. Πρέπει να ήταν κάπου 8000 κόσμου. Το συμπέρασμα το βγάζω αφενός μεν από τον άδειο χώρο από την κοσνόλα και πίσω και αφετερου δε από τον χρόνο που έκανα για να ξεπαρκάρω. Black Sabbath 2005 με 25000 περίπου κόσμο, έκανα 1 ώρα. Metallica 2007 με κοντά 30000 κόσμου, έκανα 1,5 ώρα. Black Sabbath 2007 με περίπου 12000 κόσμου έκανα 30 λεπτά. Χθές ήμουν στην εθνική σε ένα δεκάλεπτο.
Πολυ καλη συναυλια χτες…Αν και την περιμενα με περισσοτερα πυροτεχνηματα και για να πω την αμαρτια μου περιμενα να βγουν με το Detroit Rock City…Επίσης κακα τα ψεμματα ο κοσμος επρεπε να ηταν πολυ περισσοτερος…Ο χωρος λιγο πριν την εναρξη του show θυμιζε σκορποχωρι…Παντως εμενα το show με αφησε ικανοποιημενο…Ειδικα στο τελος τα διαμαντια ερχοντουσαν το ενα πισω απο το αλλο…Κανονικα πρεπει να κοιταμε μονο την αποδοση του συγκροτηματος και οχι τα βεγγαλικα και τα υπολοιπα μερη του show…Ομως μιας και οι Kiss μας εχουνε μαθει σε πληρες show με ολα τα καλα μεσα πιστευω οτι θα πρεπει να το απαιτουμε σε καθε συναυλια τους…Το θεμα ειναι οτι τετοια show μονο σε αρενες γινονται…Πιστευει κανεις οτι οι Kiss θα γεμιζαν εστω το Καραισκακη???Δεν νομιζω…Για αυτο και την πηρε χαμπαρι την δουλεια η didi και τους εβαλε στο terra vibe το οποιο μπορει σαν τοποθεσια να ειναι καλο αλλα για πραγματικα μεγαλα show δεν κανει…
Είμαστε με το αυτοκίνητο στη διασταυρωση και βλέπω τον οδηγό ενός άσπρου βαν να λέει στον αστυνομικό: ‘‘Από πού πάνε για το πίσω μέρος? εχω τους τραγουδιστές. αυτούς τους Kiss’’.8O Φτάσαμε με καθυστέρηση, είχαμε το αγχος του parking, εισητήρια θα παίρναμε τελευταία στιγμή και πετύχαίνουμε στη διασταύρωση τους Kiss. Δυστυχώς δεν επιτρεπόταν ν ακολουθήσουμε την πορεία τους αλλά δε πειράζει.
βασικά για μένα ήταν όπως το περίμενα,τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο… απο τ rock’n’roll all night και κάτω ήταν σαφώς βελτιωμένα…άνετα τ highlight της βραδιάς…απο αυτό το κομμάτι και πέρα δεν με ενδιέφερε ούτε το παγερό κοινό ούτε κάθησα να ασχοληθω με τα φάλτσα κλπ κλπ…είμαι πολύ χαρουμενη που είδα ένα τέτοιο show σ’αυτή την ηλικία,τουλάχιστον εγώ τέτοια πράγματα δεν έχω ματαδει και δεν ξέρω και αν 8α δω τουλάχιστον Ελλάδα…τ κορυφαίο ήταν πως δίπλα μου ήταν ενας πενηντάρης+ ,ο οποίος ήξερε όλους τους στίχους ,ήταν πορωμένος όλη την ώρα και πραγματικά τον χάζευα ενώ παρόμοια εικόνα παρουσίαζε και ενα παιδάκι 6-7 χρονών απ’την άλλη… 3 γενιές διπλά διπλά να ακούν και ν τη βρίσκουν με την ίδια μουσική… νομίζω οτι αυτό λέει πολλά … God gave rock’n’roll to us και ας μην μας το’πανε οι κισσ λάιβ…
Αυτόν τον καριόλη τον σεκιουρητα που ήταν και στο oliva και πούλαγε μαγκιές κι εκεί έκανε και χτες το θαύμα του όρμηξε μέσα στο κοινό σε ένα παιδάκι 16 χρονών (γιατί στον oliva που είχε πάει σε έναν 25αρη δεν τον πολυέπρνε …) δεν θα τον πετύχουν να κάνει ίδιες μλκιεσ και σε τπτ motorhead ??? :twisted: :twisted: :twisted:
1η φορά βλέπω να θες σεκιουρητάδες να συγκρατούν άλλους σεκιουρητάδες :? :? :? :?
αυτός και μερικοί ακόμα …
εδώ ήταν ένας που μόλις άρχιζε το σπρώξιμο έμπαινε μέσα ενώ είχε το χέρι στον γύψο 8O 8O 8O
Δεν ξέρω τι λέτε ναι, είχε κάποιες περικοπες, ναι μας φλόμωσε στα ψέματα ο paul, ναι το κοινό ήταν ψόφιο αλλά πέρασα μία απ’τις πιο όμορφες βραδιές της ζωής μου. Στο κάτω κάτω 16 χρονών είμαι ούτε να πάω βιέννη μπορώ ούτε να πω κάτι ουσιαστικό και να με ακούσει η didi
Highlights για μενα deuce, strutter, shout it out loud, black diamond, lick ti up, love gun, detroit rock city, god of thunder, she, gold gin, nothin to lose, hotter than hell, c’mon and love me…βασικά μην συνεχίσω ΌΛΑ!
Beer Drinker που μου την ελεγες για τη μιζερια μου,οριστε ποιος ειχε δικιο για το φαντασμαγορικο σοου οταν σου ελεγα εγω οτι θα γινουν περικοπες και δε προκειται να δειτε το ιδιο σοου?ΑΥτα για οσους με θεωρησαν μιζερο.Παντως απο τα βιντεακια που ειδα το σοου πρπ να ηταν πολυ καλο αλλα οχι του ιδιου επιπεδου με τις αλλες χωρες.Σιγουρα η προσελευση δεν ηταν μεγαλη για τα δεδομενα των κιςς,διαβασα γυρω στους 6000 πρπ να ηταν,αλλα για αυτο φταιει η τιμη του εισητηριου που ουσιαστικα απευθυνοταν μονο στους οπαδους του συγκροτηματος.Παντως σε γενικες γραμμες αυτος που γουσταρει τους κιςς σιγουρα θα τη καταευχαριστηθηκε την συναυλια:)
pAGAN aLTAR φίλος στο Underworld, 2 ώρες κ 15 λεπτά!! Με λίγα, κατ’ εμέ, άτομα από κάτω κ όρεξη να παίξουν, μιας κ ερχόντουσαν για πρώτη φορά στη χώρα μας κ 22 ευρώ το τίκετ.
Άσε, που στο τέλος του live, ο Terry (Θεός) χαιρετούσε έναν προς ένα όσους ήρθαν να τους δουν live, χωρίς να χρεώνει 5 γιούρια την χειραψία:p
Χορταστικη εμφανιση απο τους μεγαλους KISS!!!Δεν μπορω να καταλαβω τι ειδατε παραπανω στο εξωτερικο!!!
Κριμα για την πραγματικα μικρη προσελευση,οχι δεν περιμενα 15,000 αλλα τουλαχιστον τους διπλασιους απο οσους εκαναν τον κοπο να πανε χθες,ισως ομως καποια στιγμη και η διοργανωτρια εταιρια να καταλαβει οτι ο κοσμος ξενερωνει να τρεχει στο χωραφι και να πληρωνει τιμη που θα πληρωνε και στην πολη+διοδια+βενζινες+ταλαιπωρια…