KISS in Athens 18/5/2008

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει σώνει και καλά να ουρλιαζουν όλοι και να ξέρουν απ έξω όλους τους στίχους. Οι συναυλίες δεν απευθύνονται μόνο στους φανατικούς οπαδους των συγκροτημάτων, αλλά και ένα σωρό κόσμός που του αρέσει να πηγαίνει σε λαιβ και σε διαφορετικά είδη μουσικής. Επισης δεν ξέρω πόσο κόσμο περίμεναν να έχουν σε μια συναυλία ΚISS αλλά αυτό το θέμα θα έπρεπε να αφορά τη διοργανώτρια και τους υπολογισμούς που έκανε. Ποσοι να πάνε ρε παιδιά? Δεν είναι και λίγοι 7- 8000 κόσμος. Στην Ελλάδα το (οποιο) συναυλιακό κοινό θα γουστάρει για πάντα συγκροτήματα πού μας επισκέφτηκαν στο φόρτε τους τόσο απο παλιά γκρούπ όπως οι Maiden, Scorpions, Depche Mode, Metallica, James, Cure αλλά και από νεότερα όπως οι Placebo, Muse, o Moby. Δυστυχως βλέπω πως έτσι είναι τα πράγματα και πολύ φοβάμαι πως κάτι τέτοιο θα επιβεβαιωθεί σε μια μελλοντική συναυλία των AC/DC για παραδειγμα, λέγοντας “Τωρα που μας θυμήθήκαν θα πάρουν τα αρχ…ια μας”, ή ακόμη και στην επερχόμενη των Priest με το σκεπτικό “Ε εντάξει τους έχουμε δει, ασε που ο Χαλφορντ δεν την πολυπαλεύει πια”. Καλά κάτι συγκροτήματα τύπου Aerosmith, Van Halen, ή Motley Crue που κατα καιρούς έχουν ακουστεί σε αυτό εδώ το φόρουμ, δεν έχουν δυστυχώς καμία τύχη απέναντι στο Ελληνικό κοινό…

Καλό το show , το κοινό ηταν λίγο ψώφιο οπως είπε κ ο vedder αλλά να προσθέσω οτι οι περισσότεροι απο αυτους που ήρθαν , ηρθαν λογο οτι ήταν KISS που ειναι ενα απο τα μεγαλύτερα συγκροτήματα γιαυτο κ ηταν ψώφιο κατα την γνώμη μου , ο ήχος ηταν λίγο χάλια , αλλά μπορώ να πώ οτι δεν περίμενα να εσπαγε τη κιθάρα ο Paul , ουτε οτι θα παίζανε το god of thunder κτλ . Γενικά καλό show, αν (για να κράξω κ λίγο) κ όλοι για κάποιο λόγο κατέβαζαν τεράστιες ποσότητες αλκοολ ,κ πριν το show και κατα τη διάρκεια , τώρα για πιο λόγο να μεθύσει καποιος , πραγματικά δεν το καταλαβαίνω κ δεν είμαι απο τους τυπους μην πινεις μπλα μπλα μπλα, πιες αλλα μην μεθύσεις , και ρεζίλι γίνεσαι κ χαλάς την διάθεση των τριγύρω σου.

Αυτός πέθανε λέμε!

Από την άπειρη ΚΑΥΛΑ

Εγώ από την άλλη δεν καταλαβαίνω γιατί τα μλκισμενα που χοροπηδούσαν και με τσαλαπάτησαν (λες και ήταν στοιυς Slayer) δεν τραγουδούσαν τα λόγια.

Ελληνές πήρατε κάτι παραπάνω απ’ αυτό που σας άξίζε χτες, παρά την απουσία των εφέ και τα δεκάδες λάθη από Stanley, Simmons και Singer.

Dean Snowden ευχαριστώ ρε μάγκα που με έβαλες στο meet & Greet.

[SIZE=“4”]Didi music πάρε τα @ρχίδια μου!!![/SIZE]

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

Ωραία ηταν για μενα απο το encore …Το main show εκανε κοιλια σε ενα σημείο…To show ηταν πολυ καλο…Δεν εχω παρακολουθησει λαιβ τους στο εξωτερικα αλλα αντικειμενικα το Τερα δεν προσφερεται για πολλα…Βαριεμαι να ακουω τα κλασσικα για την διαφορα των ελληνικων και των ξενων διοργανωσεων γτ στο τελος οπως κ να ναι ολοι παμε…Με τα ελληνικα λοιπον δεδομενα και με ενα πολυ χλιαρο κοινο ,εγω το χαρηκα πολύ ,χτυπηθηκα αλλο τοσο κ στην τελικη δεν τα κλαιω με την καμια τα 50 …Ξερουμε κανεναν που να πηρε τις 1000000 πενες που μοιραζε απλοχερα ο paul?:stuck_out_tongue:

Σιγουρα οι kiss fanboys θα περασαν τελεια…

Τώρα που πες γι αυτό με τις πένες, για πρώτη φορά σε συναυλία (όχι ότι έχω πάει και σε πολλές) ένιωθα ότι παραβρισκόμουν σε συναυλία που θα την παρακολουθεί κάποιος στο youtube και θα θελε να ναι εκεί. Ήταν πολύ επαγγελματική, με την καλή πάντα έννοια

ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ LIVE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ THE HOTTEST ROCK BAND IN THE WORLD, ΤΟΥΣ ΜΕΓΙΣΤΟΥΣ KISS!!!:smiley: :D:D

Η ΧΤΕΣΙΜΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ROCK SHOW ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ TERRA VIBE ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΠΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ!!!:smiley: :smiley: :smiley:

ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΓΑΜΑΤΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΓΙΣΤΟΙ KISS ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!:smiley: :smiley: :smiley:

[SIZE=“7”]KISS 4EVER!!![/SIZE]

ειμαι κισσ φαν…χτες περασα μια απο τις ωραιοτερες βραδυες μου…ισως εχω δει πολυ πιο καλα λαιβ απο πλευρας αποδοσης… ΟΜΩΣ…αυτο που ειδα χτες ηταν κατι το διαφορετικο…ηταν κατι που περιμενα χρονια να δω…δεν θελω να αναλυσω τι μου αρεσε περισσοτερο κτλ…οτι ειδα με χορτασε πραγματικα…δεν με νοιαζει που δεν πεταξε ο πολ…οκ…δεν το ειδα αυτο που ειδαν καποιοι αλλοι στην ευρωπη…ειδα ομως τον θεο του κεραυνου και του ροκ εντ ρολλ!!! αυτο λεει πολλα…
τωρα για το κοινο…ε ενταξει περιμενα κατι ποιο ζωντανο…αλλα ηξερα οτι οκ δεν ειναι και τοοοοσο δημοφιλης εδω περα…αυτο το καταλαβαινεις με το οτι καποιος ειπε οτι τα καλυτερα τους τα παιξαν στο τελος…Ε ΟΧΙ ΔΑ…σε ολο το λαιβ παιξαν τα καλυτερα τους!!! δεν ειναι το παρασαιτ υμνος!;!;!;! και δεν το λεω με κακια αυτο…απλα φοβαμαι οτι δεν θα δω τους μοιτλευζ ποτε εδω περα μετα απο την χτεσινη προσελευση…ουτε βαν αλεν κτλ…
ενα αρνητικο της χτεσινης βραδιας μπορω να πω πως ηταν η φωνη του πολ…δεν με χαλασε ιδιαιτερα, η αληθεια ειναι αυτη…
εντιτ…μεγαλο μπραβο στους σιντερ ροουντ που ανοιξαν…γκρουπαρα…τρελα ποζερια και γαματοι σε αυτο που παιζουν…τους ηξερα απο το μαησπεης και χαρηκα που τους ακουσα λαιβ…ολοι ηταν κοκαλο απο κατω αλλα οκ…δεν ξερετε οι ελληνες απο αυτα…:stuck_out_tongue:

Βασικά η συναυλία έκανε τεράστια κοιλιά για τον πολύ απλό λόγο ότι οι KISS μετά το ALIVE I έχουν βγάλει πολύ καλύτερες κομματάρες οι οποίες είναι και πιο γνωστές στο κοινο. Ένας λόγος που έπαιξαν και στην Βουλγαρία αλλά και εδώ δύο κομμάτια λιγότερα είναι αυτός ακριβώς, δλδ ότι έκανε κοιλιά η συναυλία. Σε αυτό φταίνε βέβαια και οι ίδιοι οι KISS και το όλο Concept της παρούσας περιοδίας. Γιορτάζουμε τα 35 χρόνια μας και παίζουμε όλο το ALIVE I. Θα μπορούσαν να γιορτάσουν την επέτειό του παίζοντας το απίστευτο best of απ’όλη την καριέρα τους. Θα μπορούσαν να παίξουν ακόμα και το phyco circus από τον ομόνυμο δίσκο το οποίο είναι κομματάρα.

Δε παραπονιέμαι πάντως, γιατί είχα καημό να δώ τους KISS και χάρηκα τη συναυλία με τα όποια της προβλήματα, περικοπές, λάθη κλπ,κλπ.

ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10.000 ΑΤΟΜΑ!!!
ΕΦ’ΟΣΟΝ ΞΑΝΑΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ KISS ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ!!!

[SIZE=“7”]KISS 4EVER!!!:smiley: :smiley: :smiley: [/SIZE]

Πιστεψέ με ήταν σαφώς λιγότεροι από 10000. Δεν είδες τα τεράστια κενά που υπήρχαν από την κοσνόλα και πίσω.

δεν είμαι οπαδός των KISS,αλλά χτές ήμουν εκεί γιατί…fu*k yeah!!! KISS are in the city!!!

κόσμος περισσότερος,όχι απ’ οτι περίμενα,αλλά απ’ ότι άκουγα σαν φήμες τις προηγούμενες μέρες…
οι πιο πολλοί σαν κι εμένα,είχαν πάει από περιέργεια να το πω?απο σεβασμό στην ιστορία της μπάντας?από ανυπομονησία να δουν ένα μεγαλειώδες show?ίσως λίγο απ’ όλα…
πάντως οι οπαδοί τους το καταχάρηκαν…

προσωπικά δεν είδα κάτι που θα με έκανε ακόμα και τώρα να νιώθω συγκλονισμένος…
ΑΛΛΑ…οι άνθρωποί είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ…αυτό που κάνουν το κάνουν κάτι παραπάνω από καλά…σε κανένα δευτερόλεπτο αυτού του δίωρου δεν ένιωσα οτι με κοροιδεύουν (εννοώ μουσικά…όχι you are number one…και άλλα τέτοια γραφικά :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: )

στο φινάλε…πέρασα πάρα πολύ καλά.αλλά όχι τρομερά…τα λεφτά μου έπιασαν τόπο και δεν τα κλαίω σε καμία μα καμία περίπτωση…ή με τρείς λέξεις…ΕΙΔΑ ΤΟΥΣ KISS…

υγ…σε όσους τους έχασαν θα πρότεινα να τους δουν όπου τους δοθεί η ευκαιρία…
(we’ll come back next year… :lol: :lol: #-o #-o )

Για τους priest,και επειδή τους έχω ξαναδεί,δεν θα ήθελα να δω έναν halford να παλεύει να βγάλει τα φωνητικά και να μου χαλάσει την καλή ανάμνηση της προηγούμενης συναυλίας τους και ας είναι η αγάπημένη μου heavy metal μπάντα μαλλον…για τους ac/dc θεωρώ πως θα γίνει Ο πανικος από όσα λέγονται αλλα δεν με νοιαζει γιατί και μόνος μου να είμαι θα είναι γαμώ.:smiley: κατά τ’άλλα οι Kiss αν και με ελλιπές show μου φάνηκαν πολύ καλοί,και αφού τα έφερε έτσι η τύχη ας ασχόληθούμε και με τη μουσική τους λίγο που πολύ λένε πως είναι απλά ένα show και από μουσική τίποτα!

Προσωπικα πιστευω οτι ο κοσμος χτες στη συναυλια των KISS ηταν πανω απο 10.000 ατομα και ειλικρινα πιστευω οτι αν ξαναερθουν, οπως ειπε ο Paul Stanley, ο κοσμος που θα παει να τους δει θα ειναι περισσοτερος!!!

[SIZE=“7”]KISS [SIZE=“6”]4EVER!!!:smiley: :smiley: :smiley: [/SIZE][/SIZE]

Πάντως και από περιέργια να ήρθαν πώς γίνεται να μην μπήκαν καν στον κόπο να βρουν κανα σετλιστ και να ακούσουν καμιά 10αρια τραγούδια ενδεικτικά? Πώς γίνεται κάποιος να πληρώσει 50 ευρω να ακούσει το I Was Made for Loving You αντι να απολαύσει τα Black Diamond, Love Gun, Parasite etc? :?

1. δεν θα ξανάρθουν. ελπίζουμε όμως

2. δεν υπάρχει περίπτωση να ναι περισσότερος.
    α) γιατί πολύς κόσμος βαρέθηκε χθες γιατί δεν ήξερε τα τραγούδια τους.
    β) γιατί πολλοί πήραν αυτή την “εμπειρία” και τέλος.
    γ) γιατί όσοι KISS οπαδοί ήταν να ρθουν ήρθαν. το πολύ πολύ να έχουν μείνει δυσαρεστημένοι μερικοί και να τους βλέπουν μόνο στο εξωτερικό από δω και περα

Εμενα μου αρεσε πολυ η συναυλια αν και δεν ειμαι φαν τους.Ηταν επαγγελματιες με ολη τη σημασια της λεξης και μας δωσανε αυτο που ξερουν πολυ καλα να κανουν.ROCK!!!
Πιστευω οτι και αλλοι θα περναγανε πολυ καλυτερα στη συναυλια αν δεν καθοντουσαν να ασχοληθουν με ποσα ατομα μαζεψε η συναυλια, ποιος χοροπηδαει η οχι,ποιος πινει πολυ,ποιος δεν συμμετεχει και αλλα τετοια…

Επειδή εγώ μάλλον ήμουν ο κάποιος…να πω απλά ότι κανένα συγκρότημα δεν έχει ίδιου επιπέδου τραγούδια .
Νομίζω ότι το Love Gun , Detroit Rock City , RnR all nite , I was made… δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με το Deuce ας πούμε…και ναι το Parasite είναι κομματάρα , αλλά και αυτό στη μέση κ μετά ήταν , σωστά ? Νομίζψ , έπρεπε να ανοίξουν με κάποιο καλύτερο κομμάτι…αλλά αυτό είναι απλά προσωπική παρατήρηση .

Ουστ από δω και γράφω αρχαία πρώτο μάθημα :stuck_out_tongue:

Δεν είπαμε στα λάιβς να πηγαίνουν μόνο οι φαν του συγκροτήματος, αλλά όταν η πλειοψηφία ΔΕΝ είναι φαν και δεν ξέρει στίχους, κομμάτια κλπ, ε τότε υπάρχει πρόβλημα. Απλά σκεφτείτε την ξενέρα που τρώει το συγκρότημα εκείνη την ώρα.

Ο τραγουδιστής στο τέλος ήταν στην έξοδο του PL2 και πούλαγε cd της μπάντας σε χάρτινες θήκες …

δεν ξέρω το λυπήθηκα λίγο το παιδί μου θύμισε τους μαύρους στο μοναστηράκι … :? :? :?