υπάρχει καμια περίπτωση να τους δούμε πάλι σύντομα ελλάδα?
ήταν πραγματικά αξέχαστοι…
μπαα. μόνο κακό μας κάνει να το σκεφτόμαστε. ειδικά από τώρα
Επίσης θα ήθελα να δηλώσω στο 100.000 years ο Paul Stanley χρησιμοποίησε μικρότερο καλώδιο μικροφώνου για να το σηκώσει στον αέρα να το πετάξει και να το περάσει γύρω από το λαιμό του!!! Περικοπή ήταν… αίσχος! Χάλια!!!
(αφιερωμένο σε αυτούς που είδαν τους KISS πρώτη φορά και είχαν και άποψη)
Στην αρχή είδαμε δυο-τρεις αφίσες (φωτό παραπάνω) πηγαίνοντας εκεί, οι οποίες έγραφαν πως “KISS=Kings In Satan’s Service” και διαβόλου πράματα και κάτι τέτοια.
:lol: :lol: #-o #-o :papas: O:)
Η Λουκά ζει…:lol: :lol:
Μπα, μόνο ανυψωμένες εξέδρες είχε! Τέτοια σκηνικά όχι, αλλά και πάλι ευχαριστημένος έμεινα!
Αυτο ειναι απευθειας βγαλμενο απ’το Detroit Rock City! :lol:
Λεω και γω.Πως και δεν ακούστηκε τιποτα…
Εγω προσωπικα πιστευω οτι θα ξαναερθουν στην Ελλαδα και μαλιστα συντομα.
Ειδικα αφου το ειπε ο Paul και μαλιστα δυο φορες, τοτε θα το κανουν. Αλλιως δεν υπηρχε κανενας λογος
να το αναφερει.
Ειναι πραγματικα οι Ζωντανοι Θρυλοι της Rock!!!
χαλαρώστε λίγο.
κανείς δεν έβρισε το πουλέν σας.
ο πιο αυστηρός ίσως ήταν ο Maiden και δε νομίζω πως είχε σκοπό να τους θίξει όταν δηλώνει οπαδός τους.
όλοι αναγνωρίζουν την αξία των Kiss, απλά κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα, τουλάχιστον για τα ελληνικά δεδομένα.
δεν έχω διαβάσει ούτε σε ένα post ότι ήταν χάλια, παρά μόνο ότι περιμέναν περισσότερα βάσει των προσδοκιών που είχαν. Σιγά την προσβολή δλδ.
το ότι οι Kiss πιθανότατα ξενέρωσαν με τον κόσμο ειπώθηκε και ΑΝ αυτό ισχύει το θεωρώ πολύ κακό.Απλά.
επίσης, προσωπική μου εκτίμηση είναι να εκτιμώ τους μουσικούς πρώτα για τη μουσική και μετά για τα υπόλοιπα. Γαμάτο το show, η υπερβολή και τα λοιπά, αλλά προσωπικά τα θεωρώ δευτερεύοντα.
Αντιλαμβάνομαι μια λογική του στυλ “τι και αν δεν είχε καλό ήχο, τι και αν δεν μπορούσε να τραγουδήσει, κλπ, αφού τέτοιο show δεν έχετε ξαναδεί…” Έχω ένα λόγο που προτιμώ τις συναυλίες από το Medrano.
και ματαξαναλέω, ότι ήθελα πάρα πολύ να τους δω.
Είμαι ο μόνος που πορώθηκε με την φωνή του Stanley και τα back vocals του Singer?
Σωστός ο Outshined.
Κανείς δεν έγραψε αρνητικά σχόλια για τους ίδιους τους KISS.
Για την Didi ειπώθηκε, που ενώ υποσχέθηκε το 100% του σόου, τελικά είχε περικοπές.
Η ειρωνεία του φίλου για αυτούς που είδαν KISS για πρώτη φορά και τολμούν να έχουν άποψη ήταν απόλυτως γραφική.
δεν το ηξερα οτι ειμαστε υποχρεωμενοι να χτυπιομαστε οταν παμε σε συναυλιες .το λεει στους ορους?το καθε group ειναι υποχρεωμενο να τα δινει ολα οταν παιζει γιαυτο και πληρωνεται!!το you are the best και λοιπα ειναι για 15 χρονα παιδακια…
Σωστός ο φίλος.
Μ’ αρέσει που κάποιοι απόγονοι των Τουρκαλβανών αποδοκίμασαν την Βουλγαρία και την Σόφια.
Τουλάχιστον ρε ηλίθιοι Βαλκάνιοι εκεί είχε και 20.000 κόσμο μίνιμουμ.
Και κάτι για τους κριτικούς τέχνης. (Τι είναι το τρίγκερ;) Γιατί αν σημαίνει ‘‘λάθος’’ ο Σίνγκερ είχε κάμποσο από δαύτο
σωστοτατος .
terastia synavliara, de 3erw ti ginotan pisw, sto pit htan Teleia! Come on n’ love me, Rock n Roll All Nite, Detroit Rock City, Love Gun, Black Diamond, Got to Choose, Nothing to Lose, God of Thunder, Strutter kai Deuce THEIKA. monh parafwnia to athlio (etsi ki alliws) i was made for loving pou to epai3an kai xalia, makari na afairousan auto kai na epaizan kai to i love it loud. Epaggelmaties me thn poly kalh ennoia, apsogoi sth symperifora tous paroti den eixe oso kosmo tha perimenan. O STanley para tis dyskolies sth fwnh tou htan apisteutos sth skhnh, o SImmons o orismos tou pozera (opws eprepe dhladh) kai o Eric Singer kataplhktikos! O tommy a3ioprephs.
mou fainetai apisteuth h tosh gkrinia, alla o kathenas oti goustarei. Pantws me perikopes h oxi, sto xwro tou hard rock/ metal, den exei 3anaginei pio entypwsiako show sthn Ellada.
Apokleietai na 3anarthoun kai aisthanomai tyxeros pou eida mia tetoia mpantara estw kai meta apo tosa xronia.
oi cinder road mia xara.
Ποια γκρίνια?
Η μόνη γκρίνια που βλέπω εγώ σε μεγάλο βαθμό, είναι για την χαμηλή (που δεν ήταν και τόσο χαμηλή) προσέλευση και για το ότι δεν ούρλιαζε/κοπανιόταν μεγάλο μέρος του κοινού.
ΥΓ. Γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες.
Το ότι κάποιοι αποδοκίμασαν τους Βούλγαρους ήταν λάθος . Όμως κανείς δε μπορεί να αποκαλεί το σύνολο ως απογόνους Τουρκαλβανών ή Βαλκάνιους . Ούτε να ανοίγεται τέτοιο ζήτημα εδώ . Το ότι είχε 20,000 στη Σόφια επίσης , δε μου λέει τίποτα , δεν κάνει τους Βούλγαρους καλύτερους . Μπορεί εκεί οι KISS να είναι πιο δημοφιλείς και τι έγινε ? Δλδ είναι υποχρεωμένος εδώ ο κόσμος να έρθει στους KISS ? Και επειδή το έχω διαβάσει και εγώ πολλές φορές , τι θα πει ‘‘ξενέρωσαν με τον κόσμο’’ ? Ο κόσμος αντιδρά σύμφωνα με αυτό που του ΕΚΠΕΜΠΕΤΑΙ !
Δεν είσαι υποχρεωμένος. Αλλά αν ήρθες Μαλακάσα μόνο για να δεις και να ακούσεις, πιο φτηνά θα σου ερχόταν να κάτσεις σπίτι με ένα τήλιο και να δεις ένα λάιβ των ΚΙSS στην ΤV.
μ αρεσουν τα εξοδα ρε φιλε τι να κανουμε ?αλλη φορα θα ζητησω την αδεια σου αν μπορω να μπω και ας μην χτυπιεμαι…