Δεν φροντισε κανενας απο την Didi να στειλει εναν ανθρωπο μαζι τους για να τους οδηγησει στο Terravibe… Προσπαθουσαμε να τους δωσουμε κατευθυνσεις για το πως θα πανε… Για αλλη μια φορα δειξαμε το μεγαλειο μας… αλλα ετσι ειναι, γλυφουμε τους μεγαλους και τους μικρους τους εχουμε γραμμενους στα @@ μας. Αλλα θελω να γινουν καποτε γνωστη μπαντα και να ζητησουν κανα τρελο ποσο για να ρθουνε…
Και σημερα θα φευγανε οδικως για Λετονια (αν δεν κανω λαθος…)!!!
Αχ ρε τι να πω…
Είδαμε τους KISS στην Ελλάδα και αρχίσαμε τα κλασσικά ελληνικά…
Ωραία ,δεν έγινε η έναρξη με το πανό γιατί είχε αέρα,δεν έίχε τα στριφογυριστά βεγγαλικά στα ντραμς,σε 1-2 κομμάτι είχε κουραστεί η φωνή του Stanley,δεν ήταν καλό το σόλο του Thayer,δεν μπήκε στο κοινό ο Stanley…
WHO THE FUCK CARES???ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΤΗΚΑ…
Ρε είδαμε το καλύτερο ροκ νρολ show στην φτωχή μας “συναυλιακά” χώρα και σκατογκρινιάζουμε;
'Η μπας και είμαστε συνηθισμένοι και βλέπουμε όλα τα μεγάλα συγκροτήματα στο εξωτερικό που δε χολοσκάμε να πάμε έδω;Άμα είναι μπορώ να αρχίσω να θάβω και να βρίζω όλους όσους δεν ήρθαν στην συναυλία για τον α,β,γ λόγο όπως βαριέμαι,ποιος πάει εκεί,θέλω να σηκωθώ να πάω σχολή,δουλειά,και εγώ σηκώθηκα 7.30 ώρα την δευτέρα για να πάω δουλέιά και σχολή μετά (το πιο θεικό που μου είπε άτομο που ακούει καθαρά ξένα…ετυχε και κανόνισα να πάω μπουζούκια αν και δε θέλω και δεν θα έχω λεφτά…Α ρε αθάνατη ελληνική πίστα…)Τι να πώ ρεεεε…
Ο κόσμοσ ήταν λιγότερος από οσο τους άξιζε αλλά όχι και 7.000-8.000 ρε παιδιά.Ούτε 20.000 που είπαν στην τηλεόραση.Στη μέση βρίσκεται η αλήθεια (15.000 τοπ).Και το λέω ξέροντας το χώρο καθότι πηγαίνω 2-3 φορες τα τελευταία 3-4 χρόνια.
Απίστευτο setlist λαμβάνοντασ έν γνώση ότι είναι aφιερωμένο στο Alive.Ρε μέχρι και God of Thunder είπαν για πρώτη φορά στην περιοδεία και έχετε παραπόνο;Φωτιές,πυροτεχνήματα,pyros,ανυψώσεις,εκρήξεις, στο r n r all night με τα χαρτάκια ένιωθα σε παραζάλη.Όποιος πει ότι έχει δει καλύτερο πράγμα και show στην Ελλάδα…(μόνο του Waters ήταν και αυτό γιατί όπως και να το κάνουμε εκεί περνάμε σε άλλα επίπεδα…)
Για να κλείσω,έχω να πω ότι και να λένε και να ακούγεται κι εδώ και οπουδήποτε εγώ πέρασα απίστευτα σε ένα απίστευτο show και δεν πρόκειτα να μου αλλάξει κανείς την αίσθηση αυτή και ότι ΕΙΔΑ ΤΟΥΣ KISS ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
I WANTED THE BEST!I GOT THE BEST!THE HOTTEST BAND IN THE WORLD…
(AND I DON’T CARE ABOUT ANYTHING ELSE…)
Υ.Γ.Συγνώμη για το μεγάλο ποστ αλλά έπρεπε να τα πω…Και μετά θέλουμε να θεωρούμαστε και μεγάλη και καλή συναυλιακά χώρα…Τρομάρα μας…
Αυτό ακριβός σκεφτόμουν … ΜΟΝΟ με τον waters συγκρινόταν το χτεσινό
από άποψη θεάματος πάντα (αν και άλλου τύπου το καθένα δεν παύουν να ήταν φαντασμαγορικά 8) 8) )
Πάντως απο το KISS Army δεν πρεπει να ρθε κ κανείς γιατι με βάση αυτο θα πρεπε να ταν τουλαχιστον 10.000 ατομα στο live . Είχα εναν απο το Kiss Army δίπλα μου…απο την ώρα που ρθε το μόνο που έκανε ήτανε απλα να αγναντεύει.Χωρίς παρεξήγηση αλλά στο Kiss Army η απλά είναι μέλοι για να μιλάνε στο forum η απλά για να λένε οτι ειναι στο Kiss Army λόγο ονόματος. Το κοινό παγωμένο για τον απλούστατο λόγο οτι όλοι ηρθαν λογο του οτι ειναι μεγαλο ονομα.Φιλικά όλα αυτα
Και μόνο να δεις τους KISS ζωντανά στην χώρα σου… δεν θέλει next day συζητήσεις.
Αλλά στην Ελλάδα ζούμε. Ότι και να κάνεις… την επόμενη μέρα θα βγει κάποιος να σου πει αυτό που ξέρεις ότι θα ακούσεις στην Ελλάδα!
Προσωπικά πιστεύω πως στην Ελλάδα… είμαστε λαός του jukebox και της playlist!
Δείτε πως κατάντησαν και τα “rock” ραδιόφωνα στην Αθήνα!
Στο θέμα μας όμως!
Οι KISS ούτε ξενέρωσαν με κάτι και ούτε το δήλωσαν. Πέρασαν πάρα πολύ καλά και το ευχαριστήθηκαν. Μήπως στο rock and roll all nite τα κονφετι ήταν 8.253 και έλλειπαν 2.353 που πέταξαν στο Μόναχο;;;
Εντάξει ότι το terra vibe ΟΝΤΩΣ είναι μακρυά… αλλά αυτό δεν έχει σχέση με τους KISS.
Οι KISS έπαιξαν πάρα πολύ καλά. Όντως φύσαγε. ΑΛΛΟ OUTDOOR event και άλλο INDOOR. Έχει τεράστεια διαφορά. Ακόμα και στα ηχεία!!
Τέλος, ξέρουν πως στο κοινό ήταν και φανατικοί οπαδοί τους. Οι KISS μπορούν να παίξουν και μόνο για αυτούς! Και άκουσα για περικοπές… τί λέτε ρε; Και μην αρχίζεται να συγκρίνετε με άλλα συγκροτήματα που πέρασαν άλλα χρόνια. Διότι οι περισσότεροι από αυτούς… ή άνοιγαν για τους KISS, ή έχουν επιρρεαστεί από αυτούς ή θα σας βρίσουν αν τους αναφέρετε γιατί αυτοί γουστάρουν τους KISS.
Όποιος τους είδε για πρώτη φορά και έφυγε με παράπονο… πραγματικά πρέπει να έχει άλλο πρόβλημα!
Στην Ελλάδα πρέπει να παραμείνουμε χώρα της Eurovision.
παντως απ οτι εχω καταλαβει μεχρι στιγμης ο κοσμος που πηγε προχθες να δει το live ηταν σαν την διαφημιση που λεει "δεν με νοιαζει τη ψωμι - δεν με νοιαζει τη τυρι αρκει το παριζακι μου να ειναι υφαντης ".
Εγώ παιδιά τους είδα Βουλγαρία… Παρόμοιο σόου, βέβαια και η “Σοφία” (για μυημένους:p ) είναι πλέον η rock’n’roll capitol!:lol: Από κόσμο γύρω στους 30000 κατά την ταπεινή μου άποψη, καθώς είχαν τιγκάρει κερκίδες και αρένα. Πολύ παθιασμένο κοινό, αλλά αυτό που με εξέπληξε ήταν το τι κόσμος μαζεύτηκε και η οργάνωση… Ηλικίες από 5-65, χωρίς υπερβολές! Δε θα ξεχάσω τη γιαγιά με τη μπλούζα led zeppelin, 2 πιτσιρίκια σκαρφαλωμένα στους γονείς τους να κάνουν όλη την ώρα κερατάκια, αλλά και κάτι που λέει πολλά, να βλέπω στο live της Kylie Minogue 2 μέρες μετά άτομα με μπλουζάκια Kiss. Αυτά περί ελληνικού κοινού, τη στιγμή που ο βασικός μισθός στη Βουλγαρία δε ξεπερνάει τα 120-130 Ευρώ και τα εισιτήρια είχαν 25 ευρώ περίπου…
Η δική μου γνώμη είναι οτι ήταν μια πολύ καλή συναυλία,το 99% πέρασε καλά και τέλος το οτι το ελληνικό κοινό δεν άξιζε τους KISS.Δεν περίμενα ποτέ να μας δω τόσο ψόφιους.Όλα τα groups λένε “you are the best” κλπ όμως ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα οτι ο Paul το έλεγε μόνο και μόνο γιατί έπρεπε να το πεί.
τον ειδα και γω τον τυπα…και μαλιστα πηγα και του λεω…’‘how much does it cost;’’
‘‘10 euros’ με λεει…’‘oh i dont have money now pal…’’ και κατι μου απαντησε που δεν θυμαμαι…
αλλα δεν ξερω κατα ποσο ηταν ο τραγουδηστης αυτος ρε συ…δεν ειμαι σιγουρος…