KISS in Athens 18/5/2008

Ρωταω γιατι και εκει ηταν σε ανοιχτο χωρο οποτε πολυ πιθανον μ’αυτο να 'χει να κανει. Χωρις οροφη λιγο δυσκολα τα πραγματα…

Παιδιά χαλαρώστε, η πλειοψηφία του κόσμου πέρασε καλά. Είναι λογικό και θεμιτό να υπάρχουν παράπονα, όμως τι στην ευχή Live είναι και όχι dvd…

'Αντε και σε άλλα μεγάλα συγκροτήματα:roll:

Γιατί ρε kilot? Σε τσούζει η αλήθεια?

Kiss Lead Singer Gene Simmons hails Israeli Soldier

by isaac galena Posted: 08-26-2006(Viewed 55650 times)

Israeli-Born lead singer of KISS (and soon to be Reality TV’s next best thing) , Gene Simmons, sent a video to an injured Israeli soldier, who is a die hard kiss fan. In it Mr. Simmons called the injured Israeli soldier Ron Weinreich, a HERO!

here is what he had to say:

“Hi Ron, this is Gene Simmons. I’m talking to you from my home. I can’t tell you how proud I am of you, and how much the world and Israel owes you a debt of gratitude,” he said. “From the bottom of my heart, you are a real hero, you are everybody’s hero, you are my hero and I wish I could be there with you.”

Suddenly switching to confident Hebrew, Simmons added: “My name is Chaim, I was born in Haifa.”

He concluded by saying in English: “I wish you my best, a happy life and I hope the wedding comes off and everybody should honor you because you are a real hero.”

DOES THIS GUY ROCK OR WHAT??? check it here

Gene Simmons bangs out and we’re proud of him for bringing his Israeli heritage into the lime light.

One more thing, Gene, just let us know when you’re ready to kick Pink Floyd’s ass - we’ve got your back…

για ποιό λόγο δεν έγινε παρέμβαση όταν μίλησε ο άλλος για τουρκαλβανούς και έγινε τώρα???αλλά έτσι είναι…το κράτος μεγαλώνει τα παιδιά του να είναι πιό ανθέλληνες κι από τον χειρότερο από τους γκρίζους λύκους…δεν πειράζει,όταν ξυπνήσετε θα είναι αργά…

Οι εθνικιστικές ηλιθιότητες να κοπούν είπαμε :wink:

Κάντε πάλι ένα ντιλιτ

Μου βάζει και δήλωση του Σιμονς, σοβαρή προσωπηκότητα.

:wink:

Σιμμονς = εβραιος εθνικιστης/σιωνιστης που θεωρει ηρωες εβραιους στρατιωτες που δολοφονουν μικρα παιδια παλαιστινιων. Ουστ!

και για να ξεκαθαρίσω την θέση μου,δεν είμαι ούτε φασίστας ούτε ναζιστής και κατ’επέκταση ούτε χρυσαυγήτης…για όποιον ξέρει την διαφορά…σιχαίνομαι όλους όσους πήγαν να μας κατακτήσουν και αυτούς που τους υποστηρίζουν!

Ελεος ρε παιδια!!!Για μουσικη μιλαμε εδω…

Δεν βλέπω να κόβονται. :slight_smile:

Παιδιά εάν συνεχιστεί αυτό, το topic θα κλειδωθεί.

Το θέμα μας είναι: KISS in Athens 18/5/2008

δεν κατάλαβα,γιατί σβήστηκε η απορία μου περί παρέμβασης τη συγκεκριμένη στιγμή?τόσο πολύ σας πείραξε?θα το δεχόμουνα μόνο αν σβηνατε ΟΛΑ τα σχόλια από την αρχή!από αυτόν που μας είπε τουρκαλβανούς!αλλά βέβαια δεν σας πείραξε αυτό!!!

από τους κανόνες

5. Μηνύματα spam σε θέματα υψηλού ενδιαφέροντος ενδεχομένως να διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

σταματήστε με το σπαμ. σταματήστε. σας παρακαλούμε. αλλιώς θα φύγουν 2-3 για μπάνια, μέρες που είναι κ θα μείνουμε οι υπόλοιποι

Για να ρωτάς.
Πες κάτι για KISS ή γράψε αλλού.

δηλαδή το σχόλιο περι τουρκαλβανών ήτανε για τους KISS?:-k

Ηταν ατυχές σχόλιο και πρέπει να γίνει edit και αυτο.
Δεν είμαι όμως εγώ ο moderator.

όχι γιαυτό διεγράφη. εδώ μιλάμε για κιςς. τελευταία προειδοποίηση

ακόμα υπάρχει το σχόλιο αυτό.περιμένω να δω την αντικειμενικότητα σας και να διαγραφεί.

έφυγε. δεν το πρόλαβα σόρυ. συνεχίστε χωρίς έριδες για την συναυλία.