ευχαριστώ!
Δεν υπήρχαν περικοπές. Αν εννοείται την κουρτίνα και την εξέδρα που κατεβαίνει στην αρχή, ήταν θέμα του αέρα. Για το πέταγμα του Stanley…δεν το κάνει σε ανοιχτούς χώρους.
Δεν υπήρχαν περικοπές. Αν εννοείται την κουρτίνα και την εξέδρα που κατεβαίνει στην αρχή, ήταν θέμα του αέρα. Για το πέταγμα του Stanley…δεν το κάνει σε ανοιχτούς χώρους.
Ποιά άλλη περικοπή είδατε? Αυτή με τα spiral που πετούν σπίθες? Δεν υπήρχε για προληπτικούς λόγους.
Και για τους ίδιους λόγους δεν είχε τα πυροτεχνήματα που πάνε ψηλά. Όλα τα άλλα, “μέσα” ήταν.
χεχε εδώ “μείναμε” με αυτά, φαντάσου να ήταν και τα άλλα :P:P:P
(προσωπικά μόνο το πέταγμα ήθελα να δω θα 'χε χαβαλέ :P)
άσχετο αλλά και πολλά από τα πυροτεχνήματα που πέσανε φθάνανε μέχρι τα φώτα πάνω και γενικά πεταγόντουσαν αρκετά γύρω …
aekenosis συμφωνω με ολα οσα γραφεις εκτος απο την εκτιμηση σου για την προσελευση του κοσμου.
Πιστευω κατα γνωμη μου, απο αυτα που ειδα, οτι ο κοσμος ηταν πανω απο 10.000 και τουλαχιστον κοντα στις 15.000. Για τα δεδομενα που υπηρχαν ο αριθμος ηταν αρκετα καλος.
God Gave KISS To Us & We Love Them Loud!!!
Παρόλο πο έκαν μεγάλο ποστ πριν…ξέχασα κάτι…
Στη συναυλία των KISS έγινε κάτι που εγώ δεν το έχω ξαναδεί και δεν έχω ακούσει να έχει συμβεί.Και έχω πάει σε αρκετ΄΄ες συναυλίες παρόλο το νεαρό της ηλικίας μου (23) και το ότι είμαι από μακρινή επαρχία και μόνο τα 4-5 τελευταί χρόνια σπουδάζω Αθήνα.
Πέρα από το ότι τραγουδάγαμε μόνοι μας στο διάλλειμα πριν το encore to r n r all night (μόνο στον Ramone στο Gagarin με το Somebody Put Something in my Drink έγινε κάτι αντίστοιχο),στο τέλος της συναυλίας παίζει από τα ηχεία το God Gave Rock and Roll To You και έβλεπες και άκουγες το συντρηπτικά μεγάλο ποσοστό του κοινού να το τραγουδάει και να φεύγουν οι παρέες αγκαλιά και πηγαίνοντας δεξία-αριστερά στο ρυθμό και τραγουδώντας…Τι άλλο να πώ…
Ο κόσμος ήταν γύρω στις 15.000.Προσπαθώ να καταφέρω να πάω Graspop στο Βέλγιο ,αμά τα καταφέρω θα έχω να σας λέω διαφορές.Και πάνω απόλa ότι είδα 2 φορές KISS!!!
Ναι και οι Metallica, δια στόματος του άλλου businessman Lars Ulrich τα ίδια μας είπαν… Όλα αυτά είναι μέρος του show και του vibe της συναυλίας.
Γιατί στο σπίτι σου εσυ δεν μπορείς να χτυπηθείς και να φωνάξεις; :-k #-o
Προσωπικά περισσότερο μου φαίνεται πως εξηγείς γιατί υπήχαν περικοπές παρά επιχειρηματολογείς υπέρ του ότι δεν υπήρχαν. Επίσης, νομίζω πως ο ίδιος είχες πει πως θα πετάξει ο Paul και πως είναι τυχεροί αυτοί με τα 50αρια εισιτήρια…
Υ.Γ. Πέρασα υπέροχα, μια από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου!
Και βέβαια επεξηγώ γιατί υπήρχαν περικοπές και γιατί. Όντως, είχα πει για τον Paul, κάτι το οποίο δεν έγινε. Πάντως, επειδή ήμουν εκεί από τις 2.30 το μεσημέρι και είδα πολλά, σου λέω πως έγιναν προσπάθειες για το στήσιμο με σιδεριές και δεν απέδωσαν.
Ο κόσμος δεν ήταν πάνω από 8-9000 με τίποτα.
Στους Black Sabbath με Ozzy, κόπηκαν 17.000 εισιτήρια και ήταν κρεμασμένοι στα δέντρα. Με Metallica πέρυσι, 20.000 κεφάλια και δεν έπεφτε καρφίτσα. Μη λέτε για 15.000.
Εχω ηδη κλεισει για εκει οποτε θα επιστρεψω με διαφορες…Δεν παω βεβαια με αυτοσκοπο να καρξω την εδω συναυλια αλλα θα εχω σιγουρα μια εικονα συγκρισης…
Για να τελειώνουμε!
Νομίζω ότι ΟΛΟΙ περάσαμε τουλάχιστον πολύ καλά!
Και οι μεγάλοι KISS έπαιξαν αξιοπρεπέστατα!
Σε αυτά νομίζω συμφωνούμε όλοι!
Η διαφορά μας αποτυπώνεται στα 3 “είδη” οπαδών που προέκυψαν μετά το live!
[ul]
[li]Οι fanboys, που έβλεπαν μπροστά τους την συναυλία της ζωής τους και το show της ζωής τους, και καλά κάνανε στην τελική!
[/li]
[li]Οι οπαδοί του rock / metal ήχου, που πήγαν ΚΙSS για την ιστορία και την φάση, που δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις, παρά μόνο μουσικές, πήγαν να περάσουν καλά, περάσανε καλά, δεν τους ένοιαξαν οι όποιες περικοπές (ας μην ξανα-αναλύσουμε αυτό το θέμα!) και φύγανε πολύ ευχαριστημένοι μην περιμένοντας κάτι περισσότερο!
[/li]
[li]Οι οπαδοί του rock / metal ήχου, που πήγαν ΚΙSS για την ιστορία και την φάση, που έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις, έχουν δει πολλές συναυλιές στη ζωή τους και σε πολλές χώρες, ανάλογα το group τους νοιάζει το show, συνεπώς στο συγκεκριμένο live οτιδήποτε είναι λιγότερο από το 100% που είχε υποσχεθεί η didi (άσχετο αν κάποιοι δεν την πιστέψαμε εξαρχής!), τότε έχει δικαίωμα να γκρινιάζει για κοροϊδία! Αυτοί οι οπαδοί δεν κράζουν τους KISS, αλλά την διοργανώτρια! Καταλάβετέ το! Αυτοί λοιπόν, πέρασαν καλά μεν, αλλά ήταν λίγότερο ευχαριστημένοι από τους αποπάνω δε, γιατί περιμέναν το show του αιώνα και αυτό δεν το είδαν!
[/li][/ul]
Τέλος!
Επόμενο post επί του θέματος, ύστερα από το live στην Oλλανδία!
μιας και ανεφερες αυτο
και επειδη ειμαι ασχετος απο νουμερα
αυτα τα νουμερα που λες ειναι καπου εξακριβωμενα
γιατι εχω ακουσει απο παρα πολλους για 30.000 κοσμο περιπου και στους sabbath και στους metallica
για shed some light please
δεν υπάρχει περίπτωση να είχε τόσο signal 1000%, θα είμασταν ο ένας πάνω στον άλλον… κανα 7000- 8000…
Τα νούμερα που παρουσιάζει ο drifter είναι ρεαλιστικά, όσοι είμασταν σε άλλες συναυλίες στη μαλακάσα ξέρουνε τι σημαίνει 20.000 κόσμος.
δεν λεω για τους kiss
λεω για τους sabbath και τους metallica
αν ειχε 7-8000 κοσμο στους kiss ειναι φυσιολογικος αριθμος…βεβαια αν δεν ειχαν αρκετα καλη διαφημιση σε εφημεριδες,sites κ.λ.π. φανταζομαι δεν θα ειχε ουτε 5.000…
αυτο που λεω δεν ειναι υποτιμητικο για την μπαντα…ισα ισα…απλως αμερικανικες μπαντες στυλ kiss δεν εχουν μεγαλη περαση στην ελλαδα<εγω θα λεγα και σε πολλες ευρωπαικες χωρες>…επισης στις ΗΠΑ υπαρχουν τεραστειες εμπορικα-μουσικα μπαντες απο διαφορα ηδη μουσικης που εδω ουτε καν τις ξερουμε…
συμφωνω οτι ουτε και οι aerosmith εχουν ιδιαιτερο κοινο…
αυτο δεν αναιρει οτι αυτες οι μπαντες ειναι μεγαλες,αλλα δεν μπορουμε να αφηνουμε υπονοουμενα για το γουστο του ελληνικου κοινου επειδη δεν ασχολειται με την ταδε μπαντα…
σιγουρα παιζει και πολυ ρολο οτι οι συγκεκριμενες μπαντες δεν θα ασχοληθηκαν ποτε με το promotion τους σε μια χωρα οπως η ελλαδα η και καποιες αλλες ευρωπαικες…
οι ΗΠΑ να ναι καλα,οπου το χρημα ειναι πολυ…
O χώρος δεν χωράει πάνω από 25.000 άτομα…Ο Drifter έχει δίκιο…
Τα 'παμε, η πικρή αλήθεια είναι ότι οι KISS ποτέ δεν ήταν τόσο μεγάλο συγκρότημα στην Ελλάδα, εξ ου και οι 7-8.000 κόσμος στη μαλακάσα την κυριακή. Τό ότι η συναυλία και ειδικά το show είναι από τα καλύτερα επί Ελληνικού εδάφους είναι πέρα αμφιβολίας
τελικα για ποιο λογο δεν ειχε τοσο κοσμο?κακα τα ψεματα ειναι μπαντα που μονο και μονο απο περιεργια πας να τους δεις…
και κατι αλλο.διαβαζοντας αρκετα ποστ λεγανε οι πιο πολλοι οτι ειναι η συναυλια της χρονιας και λοιπα.τελικα ητανε?γτ απο,τι διαβαζω απο τα τελευταια ποστ μετα τη συναυλια δεν βλεπω τρελλο ενθουσιασμο.:-s :-k
Εννοείται τόβαλα Desktop…