Θα διαφωνήσω κάθετα.
Ρε αυτός ζει τελικά!!!
Παιδια, μπαντες τυπου KISS, AEROSMITH που παραδοσιακα δεν ειχαν τον τρελο κοσμο στην Ελλαδα, θα ειχαν πολυ περισσοτερο αν ερχονταν στα πανω τους, αρχες δεκαετιας '90.
Φαντασου τωρα τι αντικτυπο θα ειχε να εβλεπες αυτα τα συγκροτημα εκεινες τις εποχες στην Ελλαδα. Και για σενα αλλα και για οσους επηρεαζεις στο κοντινο σου περιβαλλον.
Εγω ειδα περσι AEROSMITH στην Γερμανια και επαθα σοκ, που δεν τους λατρευω κιολας. Φανταζομαι αν τους εβλεπα πιτσιρικας το 92-93, σημερα θα ημουν ορκισμενος οπαδος τους.
Και για οσους δεν το προσεξανε, μετα την συναυλια στα αμαξια ειχαν αφησει Α4 σελιδες με ολοκληρη αναλυση για την ροκ μουσικη, τους KISS και τον σατανισμο… Μιλαμε για εμπεριστατωμενη ερευνα…:lol:
ΠΟΠΟ ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΡΘΟΥΝ ΑΕΡΟΣΜΙΘ Η ΚΡΟΥ Α ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!
Από μένα τουλάχιστον.
και αυτοι πανω στα δεντρα??
Λυπάμαι, αλλά όσο και αν προσωπικά μου αρέσουν οι Aerosmith δεν θα μάζευαν ούτε 5.000. Δυστυχώς δεν είναι μεγάλο όνομα στην πατρίδα μας…
Παράκληση: Όποιος τα έχει μπορεί να τα σκανάρει και να τα ανεβάσει στο νετ? Κάτι τέτοια μοιράζαν και στους maiden, όποιος τα έχει ας κάνει ένα κόπο. Θενκς!
ναι ρε παιδια παρακληση να τα σκαναρει καποιος.θελω να γελασω λιγο ασε που εχω και περιεργια τι μαλακιες λενε
Μπα, δε θα μάζευαν τον τρελό κόσμο, αλλά από τους Kiss σίγουρα πολύ παραπάνω!
Τα λες πολύ σωστά.
- Απαντά ο startruck από πάνω ακριβώς
- Τι εννοείς? Ότι δεν αξίζουν μουσικά? Μου φαίνεται σε τρώει να αρχίσουμε πάλι για τους Linkin! :lol:
- Για τους οπαδούς τους ήταν η συναυλία της χρονιάς. Για εμένα ήταν μια από τις καλύτερα στημένες συναυλίες επι ελληνικού εδάφους και θεωρώ ότι έπαιξαν εξαιρετικά.
ΕΙΝΑΙ η συναυλία της χρονιάς. Ακόμα και αν γινόταν στο gagarin θα ήταν. Ήρθαν οι KISS Ελλάδα.
Τελείως υποκειμενικό. Θεωρώ για παράδειγμα τους Blue Oyster Cult, τους Def Leppard και τον Mark Knopfler πολύ σπουδαιότερα ονόματα!!
Κι εγώ προτιμώ Maiden από KISS αλλά οι KISS δεν έχουν πατήσει το πόδι τους Ελλάδα έπειτα από 35 χρόνια, και έχουν κάνει τις 10πλασιες πωλήσεις από Def Leppard και Blue Oyster Cult. Εκτός αν κάνω λάθος…
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι μπορεί να ξανάρθουν πχ οι Metallica και να τα σπάσουν όλα, αλλά οι Metallica ήρθαν και περσυ. Δύσκολα θα χαρακτηρίσεις την συναυλία τους συναυλία της χρονιάς ακόμα και αν παίξουν πολύ καλύτερα απ’ τους KISS
Γιατί βάζετε τις πωλήσεις σαν παράγοντα σύγκρισης? Τι σχέση έχουν οι πωλήσεις?
Γιατί για μένα “Καλύτερη συναυλία της χρονιάς” και “Συναυλία της χρονιάς” είναι δύο αρκετά διαφορετικοί όροι. Ελπίζω να σου απάντησα
Οι πωλήσεις που ακριβώς κολλάνε δεν κατάλαβα να πω την αλήθεια. Οτι είναι πιο αντικειμενικό κριτήριο για την “καλύτερη συναυλία της χρονιάς”?
Όπως και να’χει, είναι από τα μεγαλύτερα γεγονότα του 2008.
Νομιζω οτι εξεφρασες ακριβως αυτο που ηθελα να πω και σε προηγουμενο ποστ μου και αυτη η κατηγορια ειναι αυτη στην οποια ανηκω (αν εξαιρεσεις το ‘‘σε πολλες χωρες’’)…Οχι για πολυ ομως…
Ετσι και εγω με τη σειρα μου δινω ραντεβου για επομενο ποστ στην επιστροφη μου απο το Βελγιο…
Αυτοί είναι VIP…
Σύμφωνα με wikipedia έχουν πουλήσει 5.000.000 αντίτυπα πιο πολλά από Λεπς… Άρα κάνεις λάθος.
Εννοείται ότι οι πωλήσεις δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σημασία, αλλά να είμαστε ακριβείς…