KISS in Athens 18/5/2008

ναι τοτε γτ στο αλλο τοπικ(και ξερεις καλα ποιο λεω:wink: ) ειχε γινει χαμος για το ποιο 8α ειναι το λαιβ της χρονιας???8O

εντιν εγεινε ενα λαθακι με την παραθεση!

Νταξει 5.000.000 δεν παίζει να ναι, παρα πάνω θα χουν από Leppard αλλά ok. Δεν μπορείς να αμφισβητίσεις το γεγονός ότι είναι μεγαλύτερο αντικειμενικά όνομα οι KISS. Και όταν λέω μεγαλύτερο όνομα δεν εννοώ καλύτεροι! Εκεί σαφώς είναι όλα υποκειμενικά, αλλά στο μέγεθος του ονόματος σίγουρα υπάρχει ένα ίχνος αντικειμενικότητας. Δεν είναι το ίδιο οι Guns n’ Roses με τους Cinder Road που είδαμε προχθές.

Και ΞΑΝΑΛΕΩ, δεν εννοώ “Καλύτερη συναυλία της χρονιάς” αλλά “Πιο σημαντική” όπου παίζει ρόλο το γεγονός ότι δεν έχουν έρθει ποτέ, ότι έχουν περισσότερες πωλήσεις και κοινό από Leppard κλπ

Ειλικρινά δε μας ενδιαφέρει καθόλου ποια είναι η συναυλία της χρονιάς, ούτε ποια είναι τα κριτήρια για να την επιλέξεις. Τουλάχιστον όχι σ’ αυτό το θρεντ.

Ούτε καν αν οι Λεπς είναι μεγαλύτερο συγκρότημα. Οι Manowar τους έχουν όλους.

Επι του θέματος λοιπον… KISS in Athens 18/5/2008 :slight_smile:

Φινλανδία δαγκωτό το Σαββατο ε?

:lol:

Κι είναι κ οι πιο τρου!!!

Κοίτα, οι Kiss σοβαρά ΕΙΝΑΙ καλύτεροι από Ντεφ Λέππαρντ, απλά πωλήσεις σχολιάζω…

Κι οι Λεπς δεν έχουν ξανάρθει… Κι είναι και με Whitesnake…Δε μαρέσουν βέβαια οι DL

Τι σημαίνει “εξακριβωμένα”.
30.000??? Ήμαρτον!!! Ξέρετε τι είναι 30.000 κόσμος? Ένα Καραισκάκη ολόκληρο.
Αυτά που σου λέω ήταν περίπου. Μην ακούς 30αρες και 20αρες…
Στη Βιέννη που είδα KISS πριν λίγες μέρες, είχε 14.000 εισιτήρια και νόμιζες ότι θα βουλιάξει το στάδιο (κλειστό ήταν) με χωρητικότητα 16.000.

ρε γμτ πως γινεται να μην υπαρχει καποιο σαιτ που να λεει ποσα εισητηρια εχουν κοπει?

Είπαμε, 8.000 maximum

Ρε μανία με τα εισιτήρια…της εφορίας είσαι εσύ???8) 8)

Cozy, είχε triggers. Στην Βιέννη δεν είχε… χμμμμμμμμμμ

Και ποια είναι τα κριτήρια αντικειμενικότητας ? Οι πωλήσεις ? Οι KISS έκαναν εντύπωση στη δεκαετία του 70 στηριζόμενοι ΚΥΡΙΩΣ στην εικόνα τους , γιατί μουσικά δεν μπορούσαν φυσικά να κάνουν πάταγο . Αντίθετα στην εποχή Pyromania και Hysteria ας πούμε…οι Leppard ήταν πολύ πιο Hot όνομα…χαλαρότατα .

Μα μου έκανε εντύπωση! Ούτε με τον Alice Cooper που τον έχω δει δύο φορές θυμόμουν να έχει! :-k

Ίσως λόγω του χώρου…
Πέρσι με τον Alice δεν είχε?

ΕΛΕΟΣ. Συγκρίνεις Kiss με Def Leppard? Έναν ουρανοξύστη με ένα ημιυπόγειο?

Ναι ! Τους συγκρίνω και είναι δικαίωμά μου ! Και δε το κατάλαβα…ουρανοξύστης με ημιυπόγειο ??? :smiley: :smiley: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Σκέψου λίγο… Ίδιο το Black Diamond με το Pour Some Sugar On Me?

Τώρα κάνεις άλλο λάθος…τι θα κάνουμε , θα συγκρίνουμε κομμάτια που μας αρέσουν ? Χωρίς νόημα…αυτά είναι υποκειμενικά όλα…

Εμένα ας πούμε από KISS , μ αρέσει καλύτερα απ όλα το Naked City και από Lep το Foolin’…δεν έχει να λέει σε κάτι…
Όμως το ουρανοξύστης με ημιυπόγειο λέει πολλά…άσε να πούμε περισσότερα αφού δούμε ΚΑΙ τους Lep , εδώ live :wink:

Σε πάω πολύ εσένα:D

ρε συ γενικα μιλαω!!!σαιτ για ολες τις συναυλιες!

Ναι ρε φιλε ετσι ειναι, οταν συγκρινεις τους KISS με τους Def Leppard ειναι σαν συγκρινεις ουρανοξυστη με ημιυπογειο, ειτε σου αρεσει ειτε οχι. Ελεος πια, εδω σ’αυτη τη χωρα παμε να τα ισοπεδωσουμε ολα!
Λιγος σεβασμος στην ιστορια ενος απο τα μεγαλυτερα συγκροτηματα της rock δεν βλαπτει ακομα κι αν δεν μας αρεσει.

Και κατι ακομα, εγω που ημουν παρων στη συναυλια απο νωρις μαλιστα κι εβλεπα την προσελευση του κοσμου επιμενω οτι ο κοσμος ηταν πανω απο 10.000 και πολυ κοντα στις 15.000

[SIZE=“6”]KISS FOREVER!!![/SIZE]