KISS - Sonic Boom

Αμήν :smiley:

πολυ καλο το κομματακι…πολυ δυνατο το ρεφραιν
νταξει εγς το θελω πιο κοντα στην περιοδο των 70’s…
αλλα οκ δεν χαλιεμαι καθολου…ας ειναι καλο και ολοκληρο το αλμπουμ σαν συνολο και γω χαρουμενος θα ειμαι…:smiley:

αυτό αναμένουμε όλοι μας, ένα καλό άλμπουμ και μια ακόμα συναυλία εδώ (χλωμό…)

Αυτή η Miss Ένεκεν είναι γκόμενα του Simmons; 8)

:p:p:p
Όχι, αυτό κανονίστηκε από “αλλού”. :wink::wink: ακριβώς την προηγούμενη της συναυλίας.

Την διανομή του ‘‘Sonic Boom’’ στην Ευρώπη θα αναλάβει η RoadRunner

Διέρρευσε για όποιον ενδιαφέρεται

πεεριμενω να το παρω στα χερια μου

ομοίως…

Με μια γρήγορη ακρόαση χθες το βράδυ, το δισκάκι είναι αρκετά καλό, pure fuckin’ rock ‘n’ roll!

ρε θα μας τρελανουν;;;; ρε αυτοι μας γυριζουνε πισω λεμε…:!:
αργοτερα θα εκφερω αναλυτικοτερη γνωμη αλλα…προς το παρον ας το ακουσω μια ακομα φορα…

ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕ

Από χθες το βράδυ έχω πριαπισμό…!!! Αυτό μόνο!

Πολύ καλή παραγωγή!

Αυτο που περιμεναν οι οπαδοι εχω την αισθηση,μεχρι στιγμης καλες εντυπωσεις,μενει να ξεχωρισουν και τα hitakia,ροκαρει και αυτο ειναι θετικο!

η γριά η κότα έχει το ζουμί ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε 8)

εμένα γιατί μου φάνηκε μάπα το καρπούζι;

Το ακουσες πανω απο μια φορες?:stuck_out_tongue: Καλο φαινεται να ειναι , δωστου μια ευκαιρια ακομα.:roll:

Καλά σου λέει, άκουσε το πάλι και αν εξακολουθεί να μην σου αρέσει, μη ρωτάς γιατί…εσύ θα ξέρεις το γιατί και αν θες το λες εδώ. Forum είναι, γνώμες ανταλλάσονται.

δεν ξερω ακομα αν ειναι τοσο καλο η εγω το εχω κανει απο την αναγκη μου να ειναι … με 10-20 ακροασεις θα ξεκαθαρισει το τοπιο… μεχρι τοτε : when lightning strikes!!!:metal::metal::metal:

Για μένα οι ΚΙSS δεν ανήκουν στα συγκροτήματα που εκτιμάς την δουλειά τους μετά το δεύτερο -τρίτο άκουσμα. Η σε πορώνουν με την μία ή όχι. Ισως φταίει ότι προετοιμάστηκα για κάτι ανάλογο του Rock ‘n’ Roll Over (Dr Love, I want you, baby driver κλπ, κλπ, κλπ) και προσγειώθηκα από ένα άλμπουμ που μπορεί να είναι καλό για μπαντούλες της σειράς (Tigeltailz, warrant, winger κλπ κλπ) παρά για τους ΚΙSS των Black Diamond, She, Cmon and love me, not for the innocent, Rock’n’Roll Hell μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα.

Ημουν, είμαι και θα είμαι φόλα ΚΙSSoβιος για πάντα.