KISS - Sonic Boom

Είναι ιδέα μου ή όντως το Yes I Know μοιάζει διαβολεμένα το Nothing To Lose ???

Έχει στοιχεία ναι… (καύλα) 8)

ωραία τα είπε ο φίλος. περιμένεις να ακούσεις σημερινό black diamond από kiss, συμπάσχω αλλά ζόρικο το βλέπω.

βασικά εντάξει, έχει κάποιες ωραίες κιθάρες και μπαίνει ψιλοεπιβλητικά ο δίσκος, αλλά σταδιακά ξεφουσκώνει, κρίμας :frowning:

ε όχι και μπάντα της σειράς οι Winger (off topic)

Το άκουσα από σπόντα, το πρώτο αρκετά καλό θα έλεγα, στα υπόλοιπα αρκετά στοιχεία Whitesnake και μελωδίες Jovi, μετά τη μέση ψιλοβαρεθήκαμε :stuck_out_tongue:

Not a huge fan, ε, απλά ένα mini-review και με μία ακρόαση μόνο. Λογικά θα πουλήσει τρελά…

παντως ειναι πολυ καλυτερο απο αυτο που περιμενα απο τους κισσ σημερα…

Eyge sta mparmpadia ta spasane. Eixa na eyxaristitho to group poly kairo.

μετα απο τοσες ακροασεις ωρα για συμπερασματα… σαν kiss album του βαζω 8 και σαν rock album γενικως 9…περισσοτερο γιατι ολα τα τραγουδια ειναι γαματα κ δε μου φαινεται να χανει πουθενα… δεν το περιμενα με τιποτα τοσο καλο αλμπουμ…

αναμένω να το ακούσω όλο κ με την ησυχία μου για να διατυπώσω γνώμη…

Και εγώ παιδιά δεν περίμενα να είναι τόσο καλό το άλμπουμ μπράβο τους αυτό είναι rock n’ roll

Ω, θεοί! Αυτό το κιθαριστικό solo ήταν επίπονο και ντροπιαστικό…
(βλ. 2:40-3:17)

To άκουσα χθες βράδυ στο αυτοκίνητο πηγαίνοντας και επιστρέφοντας από το πάρτυ.
Η αρχική μου εντύπωση είναι θετική, αλλά θέλω να το ξανακούσω.
Έτσι και αλλιώς δεν έχουν ανάγκη να βγάζουν δίσκους, αρκεί να περιοδεύουν.

το άκουσα 2-3 φορές το ΣΚ, είναι αρκετά καλό, όχι όμως ότι καλύτερο έχουν βγάλει τα τελευταία χρόνια… Μπράβο τους πάντως!

Gyro sta 105000 ta sales tis protis bdomadas kai xanei telika to No1 apo ton Michael Buble kata 20-25000. Krima, tha goustara pozeria No1 ksana.

τον δισκο μολις αρχισα να τον λιωνω!!!ειναι αρκετα καλος,με κλασσικα στοιχεια kiss!!!

O δίσκος έχει τον ήχο που είχαν οι KISS στα seventees πράγμα που μας ευχαριστεί τους περισσότερους τα μάλλα. Δυστυχώς όμως συνθετικά είναι κάτω του μετρίου. Το άκουσα 4-5 φορές αλλά δεν νομίζω να το ξανακάνω στο εγγύς μέλλον. Φυσικά από μπάντες τέτοια ηλικίας και ιστορίας δεν περιμένω πια να βγάζουν δισκάρες αλλά το Sonic Boom δεν έχει ούτε ένα κομμάτι που να γουστάρω πολύ.

Καλή η κριτική της Μαρίας 8)

Σ ευχαριστώ πολύ DRIFTER, δεν ξέρω αν συμφωνούμε, αν κ νομίζω πως στα περισσότερα οι απόψεις μας πρέπει να ταυτίζονται. Το κάνανε το θαύμα τους πάλι, έστω 11 χρόνια μετά!!

Πέρα από τις προσδοκίες “μας”.
All for the(ir) glory!